«Υπήρξε περισσότερο από μια σχέση πατέρα-κόρης»: Elisabetta Canalis, πρώην George Clooney

Μπορούν να έχουν έμοιαζε με την εικόνα του amore κατά τα δύο χρόνια που ήταν μαζί.
Bu Elisabetta Canalis, λέει τώρα ο πρώην σούπερ σταρ George Clooney ήταν περισσότερο σαν μια πατρική φιγούρα.
Η ιταλική προσωπικότητα TV, του οποίου η σχέση με το 50-year-old νικητής Όσκαρ έληξε τον περασμένο Ιούνιο, είναι, τέλος, μιλώντας για το.. χρόνο τους μαζί σε Questo Amore (Η αγάπη), ένα νέο βιβλίο από τον Ιταλό δημοσιογράφο Bruno Vespa.
Σε ένα σημείο, Elisabetta επαινεί πρώην της να τον καλεί «το πρόσωπο που αποτιμάται θηλυκή πλευρά μου, το πιο" σύμφωνα με μια μετάφραση που προβλέπεται στο περιοδικό ανθρώπων.
Έχει σωρούς πιο επαίνους για τον ηθοποιό-σκηνοθέτη λέγοντας ότι ήταν, επίσης, «ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει από ένα φιλανθρωπικό άποψη."
Αλλά, όπως αφήνει φρουρά της προς τα κάτω, το 33-year-old πρώην Χορεύοντας με τα Αστέρια αγωνιζόμενος αποκαλύπτει: «Έχει ιδιαίτερη για μένα, και πολύ σημαντικό, ακριβώς όπως ένας πατέρας θα ήταν."Όταν ρωτήθηκε από τον συγγραφέα για να εξηγήσει τι εννοεί, Elisabetta λέει: «Μεταξύ μας εκεί ήταν περισσότερο μια σχέση πατέρα-κόρης. Ήμουν σε θέση να διευκρινίσει αυτή η προσπάθεια '' til τώρα. " »
Όσο για την αποσύνθεσή τους, Canalis αρνείται τις εκθέσεις ότι η άρνηση Clooney για να εγκατασταθούν τελικά προκάλεσε τη διάλυσή τους.
Η ίδια λέει: «Γιώργο και ποτέ δεν μίλησε για το γάμο ούτε να έχουν τα παιδιά.
«Δεν τίθενται όρια στη δυνατότητα της ύπαρξης τους, αλλά ούτε Γιώργος ούτε είχα ποτέ προβλεφθεί έχοντας τα παιδιά μαζί. Το τέλος της σχέσης δεν προκλήθηκε από ένα θέμα το γάμο, αλλά, αντίθετα, με προσωπικές ανάγκες μας. "Clooney γρήγορα προχώρησε μετά την διάλυση τους και είναι τώρα χρονολόγηση πρώην παλαιστής και Χορεύοντας με τα Αστέρια στυπτηρία, Stacy Keibler.
Φαίνεται Elisabetta έχει βρει, επίσης, την αγάπη και πάλι, με τη μορφή μια νεώτερη ηθοποιός.
Η ιταλική αστέρων έχει εντοπίσει αρκετές φορές τις τελευταίες ημέρες με την 31-year-old πρώην True Blood αστέρων Mehcad Brooks.Νέος άνθρωπος; Elisabetta επισημάνθηκε στη Γερμανία την Πέμπτη, αφήνοντας ένα ξενοδοχείο με τον ηθοποιό Mehcad Brooks.Η μητρική Τέξας φοίτησε στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας και εργάστηκε ως μοντέλο για την Calvin Klein πριν από την έναρξη την καριέρα του.
Το ζευγάρι είχε εντοπιστεί αφήνοντας ξενοδοχείο μαζί τους την Πέμπτη στο Βερολίνο, στη Γερμανία και προσπαθεί να πάρει ένα ταξί.
Elisabetta ήταν στην Ευρώπη για τα γερμανικά βραβεία GQ όπου ανακοίνωσε Roberto Cavalli ως άνθρωπος του περιοδικού από το τιμώμενο πρόσωπο έτους.


Τέλος μιλώντας έξω: Ενώ Elisabetta και Γιώργος τελείωσε τη σχέση τους, τον Ιούνιο, είναι μόλις τώρα dishing για το χρόνο τους μαζί

Τέλος μιλώντας έξω: Ενώ Elisabetta και Γιώργος τελείωσε τη σχέση τους, τον Ιούνιο, είναι μόλις τώρα dishing για το χρόνο τους μαζί

Νέα αγάπη: Ο Γιώργος είναι τώρα χρονολόγηση πρώην παλαιστής και Χορεύοντας με τα Αστέρια στυπτηρία Stacy Keibler



Νέος άνθρωπος; Elisabetta επισημάνθηκε στη Γερμανία την Πέμπτη, αφήνοντας ένα ξενοδοχείο με τον ηθοποιό Mehcad Brooks

Σε συνδυασμό μέχρι: Elisabetta και Mehcad πιστεύεται ότι έχουν χρονολόγηση για μερικές εβδομάδες


Σε συνδυασμό μέχρι: Elisabetta και Mehcad για πρώτη φορά εντόπισε μαζί πριν από λίγες εβδομάδες στο Λος Άντζελες
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...