Κυρίαρχα πρωταθλητής Vettel Στό Grand Prix Ινδίας

Lewis Hamilton και Felipe Massa και πάλι βρέθηκαν σήμερα σε πόλεμο τόσο εντός όσο και εκτός τροχιάς σε μια διαφορά που έχει επισκιάσει την ινδική Grand Prix.
Για έκτη φορά στην εποχή σύρραξη τους το δίδυμο συγκρούστηκαν, και στον απόηχο μετά τον αγώνα που πρόσφεραν τότε διαφορετικές εκδοχές των γεγονότων σχετικά με μια απόπειρα συμφιλίωσης  ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ..

Με την ευκαιρία αυτή ομάδα των τεσσάρων άνθρωπος αγωνοδικών βρέθηκαν Massa υπαιτιότητα για ένα lap-24 σύγκρουσης, μια απόφαση που άφησε ο Βραζιλιάνος έκπληκτος, αν και εμφανίστηκε να σύρετε σε Χάμιλτον ο οποίος είχε επιχειρήσει να περάσει στο εσωτερικό σε αριστερόχειρες γωνία.Μετά από αυτό ακολούθησε μια προφανή κλαδί ελιάς που προσφέρονται από τα πρακτικά Χάμιλτον 15 πριν από την έναρξη κατά τη διάρκεια της σιγής του λεπτού σιγή στη μνήμη του Dan Wheldon και Marco Simoncelli μετά την πρόσφατη θανάτους τους.
Χάμιλτον είπε: «Εγώ και ο Felipe ήταν στέκεται δίπλα στο άλλο. Δεν έχει μιλήσει σε μένα για ένα πολύ, πολύ καιρό, και έτσι έκανα μια προσπάθεια, βάλτε το χέρι μου γύρω του και είπε: «Καλή τύχη για τον αγώνα".
«Ήθελα απλώς να σκουός βόειο κρέας οτιδήποτε άλλο, ή οποιοδήποτε θυμό που έχει απέναντί ​​μου."
Ερωτηθείς ως προς απάντηση του Massa, Hamilton πρόσθεσε: «Μου έδωσε μια πολύ μικρή αναγνώριση, η οποία ήταν αναμενόμενο. Δεν περίμενα τίποτα περισσότερο πραγματικά. "
Ιστορία του Massa, όμως, ήταν ελαφρώς διαφορετική όπως ο ίδιος αντιμετωπιστεί: «Δεν προσπαθώ να κάνω τίποτα. Πέρασε μέσα, δεν είχε ακόμη ματιά στο πρόσωπό μου.«Και μετά σιωπή του ενός λεπτού ήταν στο πλευρό μου, και τότε ακριβώς είπε:« Έχετε ένα καλό αγώνα ". Έτσι, αυτό που προσπαθεί να κάνει τι; Λέγοντας, «Έχετε ένα καλό αγώνα"; Αυτό δεν μιλάει. "
Ερωτηθείς εάν το κεφάλι τους στο κεφάλι είχε πλέον εξελιχθεί σε μια διαμάχη, Massa είπε: «Ίσως γι 'αυτόν.
«Σε όλα αυτά τα γεγονότα, είναι αυτός που έχει αγγίξει το αυτοκίνητό μου. Δεν έκανα τίποτα λάθος. Δεν έχω τίποτα εναντίον του. Τίποτα. Μηδέν. Και θα του πω αυτό που σας λέω τώρα ».
Αν και Χάμιλτον επέμεινε Massa δεν είναι εχθρός, αν πρόκειται να υπάρξει καμία αρμονική λόγια, δεν θα είναι ο οδηγός της Ferrari θέση σε κυκλοφορία τους.
«Για να είμαι ειλικρινής, τίποτα από εμένα,» πρόσθεσε ο Μάσα, ο οποίος μετά συμβάν στη Σιγκαπούρη τον περασμένο μήνα κατηγόρησε Χάμιλτον να χάσει το μυαλό του.«Όταν σκέφτηκα ότι ήταν πάρα πολύ, τα πράγματα που έκανε, δεν ήθελε να μιλήσει, από μένα έτσι τίποτα."
Από Χάμιλτον, δεν υπήρχε τίποτα, αλλά και πάλι τη λύπη, αν και οι αγωνοδίκες ήταν στο πλευρό του, εν προκειμένω, δεδομένου ότι ήταν ο Μάσα που υπηρέτησε ποινή.
Στο στυλό, όπου οι οδηγοί την πραγματοποίηση συνεντεύξεων με τηλεόραση και το ραδιόφωνο, Χάμιλτον πρέπει να έχει συγνώμη για την ομάδα του σε τουλάχιστον μια ντουζίνα φορές.
Συγκεκριμένα, σε κάποια φάση Χάμιλτον είπε: «δεν μπορώ ακριβώς να ζητήσω συγγνώμη αρκετά στην ομάδα μου για την αρνητικότητα που με περιβάλλει σήμερα, και μετά από μια καταστροφική κούρσα.
«Θέλω μόνο να προσπαθήσει να κρατήσει το κεφάλι μου και να ανακάμψει από αυτή για τον επόμενο αγώνα».
Ερωτηθείς σχετικά με το γιατί πάντα Μάσα, Χάμιλτον πρόσθεσε: «Έχω μόλις σε μερικές αδέξιες καταστάσεις όπου έχω πιο πίσω από ό, τι πρέπει πραγματικά να οφείλεται σε λάθη.«Εγώ θα έπρεπε να είχαν δεύτερη για το δίκτυο (εδώ, αλλά δόθηκε τριών θέση ποινή), και εγώ δεν θα ήταν πουθενά κοντά Felipe αν αυτό είχε συμβεί.
«Και σε πολλές άλλες φυλές, όπως η Σιγκαπούρη, το Μονακό, θα έχουν πιο ψηλά (το δίκτυο), αλλά δεν ήμουν.
«Αλλά κάθε προσπάθεια για να πάρει από την, Felipe είναι πολύ απρόθυμοι να με αφήσει. Κάνει το αυτοκίνητό του όσο το μπορεί να είναι. "
Φυλής Massa τελείωσε μόλις 10 γύρους μετά την σύγκρουσή τους, σε ένα περιστατικό καθρέφτης-εικόνα του είναι αυτή που συνέβη στις κατατακτήριες χθες, όταν έσπασε το εμπρός δεξιά ανάρτηση του.
Εμφανίστηκε μετά έτρεξε πάνω από μια λωρίδα από σκυρόδεμα - που έχει δοθεί «λουκάνικο», το αντισυμβατικό ψευδώνυμο. Οι συγκεκριμένες λωρίδες τρέχουν πίσω από τις γωνίες και έχουν σχεδιαστεί για να εμποδίζει τους οδηγούς να λαμβάνουν μια σύντομη περικοπή.Με την ευκαιρία αυτή Massa έσπασε την εμπρός-αριστερά σε μια εποχή που έτρεχε στην πέμπτη μετά ξεφύγει αλώβητος από τη σύγκρουση με τους Χάμιλτον, ο οποίος υπέστη εμπρός πτέρυγα ζημιά και θα μπορούσε να προέλθει μόνο στο σπίτι έβδομη.
Μπροστά του, Sebastian Vettel απόλαυσε την τέλεια κούρσα, την επίτευξη της F1 "grand Chelem» - Grand Slam - της pole position, νίκη φυλή, το ταχύτερο γύρο και οδηγώντας κάθε γύρο, τερματίζοντας 8,4 δευτερόλεπτα μακριά από τον Jenson Button της McLaren.
Fernando Alonso της Ferrari ήταν τρίτος, μπροστά από τον Mark Webber στη Red Bull του, ενώ η Mercedes δίδυμο Michael Schumacher και Nico Rosberg ήταν πέμπτη και την έκτη.
Paul di Resta ήταν μια απογοητευτική 13η Force για την Ινδία ο οποίος προσπάθησε μια διαφορετική στρατηγική για την Scot σε σύγκριση με συμπαίκτη Adrian Sutil ο οποίος ήταν ένατος.


Unstoppable: Vettel λάβει τα αναγνώριση μετά το σφράγισμα 11η του νίκη της σεζόν

Unstoppable: Vettel λάβει τα αναγνώριση μετά το σφράγισμα 11η του νίκη της σεζόν
Κυρίαρχα: Vettel οδήγησε από την αρχή μέχρι το τέλος όπως ο ίδιος ολοκλήρωσε την 11η του νίκη της σεζόν


Κυρίαρχα: Vettel οδήγησε από την αρχή μέχρι το τέλος όπως ο ίδιος ολοκλήρωσε την 11η του νίκη της σεζόν


Πληρώνοντας απόψεις τους: Οι οδηγοί και οι ανεμιστήρες που πραγματοποιήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα πρόσφατα εκλιπόντος οδηγός Ίντυκαρ Dan Wheldon και Moto GP αναβάτης Marco Simoncelli


Πληρώνοντας απόψεις τους: Οι οδηγοί και οι ανεμιστήρες που πραγματοποιήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα πρόσφατα εκλιπόντος οδηγός Ίντυκαρ Dan Wheldon και Moto GP αναβάτης Marco Simoncelli


Crunch: Υπήρξαν μια σειρά συγκρούσεων με το πρώτο κόρνερ του αγώνα
Crunch: Υπήρξαν μια σειρά συγκρούσεων με το πρώτο κόρνερ του αγώνα

Αριθμοί παιχνίδι: Τα κορίτσια pit γραμμή στην πίστα πριν την εκκίνηση

Αριθμοί παιχνίδι: Τα κορίτσια pit γραμμή στην πίστα πριν την εκκίνηση

Μικρή Master: Sachin Tendulkar κύματα την καρό σημαία (πάνω), όπως Vettel άλματα από το αυτοκίνητό του (κάτω)


Μικρή Master: Sachin Tendulkar κύματα την καρό σημαία (πάνω), όπως Vettel άλματα από το αυτοκίνητό του (κάτω)
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...