Μία ακόμα ήττα για την Τερέζα Μέι στη Βουλή των Κοινοτήτων

Άλλη μια ήττα υπέστη σήμερα η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι, καθώς το κοινοβούλιο ζητά από την κυβέρνηση να παρουσιάσει ένα «σχέδιο Β» μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, αν χάσει στην ψηφοφορία για την έγκριση της συμφωνίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η τροπολογία που απαιτεί από την κυβέρνηση να παρουσιάσει άμεσα ένα εναλλακτικό σχέδιο είχε υποβληθεί από τον Ντόμινικ Γκριβ, βουλευτή του Συντηρητικού κόμματος και πρώην γενικό εισαγγελέα. Υπερψηφίστηκε από 308 βουλευτές στη Βουλή των Κοινοτήτων ενώ 297 την καταψήφισαν.

«Ανοιχτά και ασφαλή τα χιονοδρομικά κέντρα στη Βόρεια Ελλάδα»

«Ανοιχτά, σε πλήρη λειτουργία, με τη χιονοκάλυψη στο 100% και με τους δρόμους που οδηγούν σε αυτά να είναι απόλυτα ασφαλείς για τους επισκέπτες» είναι τα χιονοδρομικά κέντρα της Βόρειας Ελλάδας, όπως διαβεβαίωσε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ το μέλος της τριμελούς επιτροπής της Ένωσης Χιονοδρομικών Κέντρων Ελλάδας, Ηρακλής Λεφούσης, απευθύνοντας έκκληση «να μην τρομοκρατείται ο κόσμος» με ανακριβείς πληροφορίες.
«Όταν χιονίζει στις πόλεις, σε αρκετές περιπτώσεις δημιουργούνται προβλήματα είτε μικρά είτε μεγάλα. Όμως, οι πολίτες θα πρέπει να ξέρουν ότι οι

Φωτογραφίες από τα «χάπια των τζιχανιστών» που βρέθηκαν στον Πειραιά

Σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών δισκίων Captagon, των λεγόμενων «χαπιών των τζιχαντιστών» γνωστών για την ευρεία χρήση που έκαναν τα μέλη του ISIS, εντόπισε στο λιμάνι του Πειραιά η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εντόπισε στο λιμάνι του Πειραιά σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών δισκίων CAPTAGON.
Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που έκανε η ΕΛ.ΑΣ., η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε στο πλαίσιο διεθνούς συνεργασίας με τις ομόλογες Αρχές της Τουρκίας και προέκυψε η δια θαλάσσης μεταφορά εμπορευματοκιβωτίου με μεταφορική εταιρεία από τη Λατάκεια Συρίας με προορισμό την Κροατία, με ενδιάμεσο σταθμό το λιμάνι του Πειραιά.