Το Κουτί της Πανδώρας- To e-mail που… έστειλε τον Βενιζέλο στο νοσοκομείο - The Guardian - How Greece pulled back from the brink of plunging Europe into chaos

Με το… τσιγκέλι βγάζει τις λεπτομέρειες για το βράδυ των Καννών ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος κάθε φορά που ερωτάται σχετικά με τα όσα συνέβησαν το Νοέμβριο του 2011 λέει και κάτι καινούργιο, ποτέ όμως την πλήρη ιστορία.
Σε άρθρο της Helena Smith που δημοσιεύεται στον Guardian, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ διηγείται: «Σε όλα αυτά τα χρόνια, δεν έχω ξαναδεί τόσο μη διπλωματική συμπεριφορά. Το κλίμα ήταν εξαιρετικά βαρύ, απολύτως τραγικό. Και πολύ, πολύ επιθετικό».

Τσίπρας από Ομόνοια: 40 χρόνια μετά, νέα μεταπολίτευση με το λαό κυριάρχο και περήφανο (Φωτό+Βίντεο)

«Την Κυριακή ψηφίζουμε για τη ζωή μας, ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ και τελειώνουμε τη λιτότητα στη χώρα», ανέφερε από την γεμάτη από κόσμο πλατεία Ομονοίας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος για την προεδρία της Κομισιόν με το ΚΕΑ, Αλέξης Τσίπρας, θέτοντας το δίλημμα της κάλπης: «ΣΥΡΙΖΑ τώρα ή λιτότητα χωρίς τέλος, αξιοπρέπεια τώρα ή υποτέλεια χωρίς τέλος». Ενδεικτικού της κοσμοσυρροής, ήταν η παρατήρηση του Αλ. Τσίπρα, ότι η συγκέντρωση ήταν διπλάσια σε μέγεθος από τη συγκέντρωση, πάλι στην Ομόνοια, για τις εθνικές εκλογές του 2012.

Βενιζέλος: Η συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ είναι χυδαία

«Η συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ, η συμπεριφορά των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και του κ. Καμμένου, είναι μια συμπεριφορά η οποία είναι χυδαία, υβριστική, απαξιωτική, συκοφαντική εναντίον μας και εναντίον και των θεσμών», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, σε συνέντευξη του στον «ΣΚΑΙ» ενόψει των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Κυβέρνηση «με υγιείς πολιτικές δυνάμεις» ζήτησε ο Καμμένος στο Περιστέρι -Πάνος Καμμένος: Η ομιλία στο Περιστέρι

Κατά τη διάρκεια της ομιλία του, το βράδυ της Πέμπτης, σε προεκλογική συγκέντρωση στο Περιστέρι, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, κάλεσε τους υποστηρικτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ να «ανατρέψουν» τον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο, χαρακτηρίζοντάς τους «υπαλλήλους της Μέρκελ».