Aυτά είναι τα ονόματα που "κλείδωσαν" για τις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ...Αλ. Τσίπρας: Απελευθέρωση από τον ολοκληρωτισμό της λιτότητας, από ένα κράτος συμφερόντων και ρουσφιετού (Video)

Συμπληρώνεται σιγά σιγά το παζλ των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ για τιε επερχόμενες εκλογές, με τις ζυμώσεις για τις λίστες να κορυφώνονται τις τελευταίες ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, που αποτελεί και τη ναυαρχίδα του κάθε κόμματος, είναι πάρα πολύ πιθανό να τοποθετηθεί ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης.

Ε.Μεϊμαράκης: ''Δεν θα δεχθούμε τα μέτρα για τους αγρότες''

«Πάνω από όλα η Ελλάδα» διακήρυξε ο πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης, μιλώντας το βράδυ του Σαββάτου στην Λάρισα και κάλεσε τους ψηφοφόρους να ακούσουν όλα τα κόμματα να κρίνουν και να συγκρίνουν.
«Εμείς θέλουμε να μας ακούσουν. Να ακούσουν όλες τις πολιτικές δυνάμεις, να μας κρίνουν και να μας συγκρίνουν.

Ο Σ.Θεοδωράκης στα Γρεβενά με γκλίτσα κτηνοτρόφου στα χέρια (εικόνες)

Το χωριό Φελλί Γρεβενών επισκέφθηκε το μεσημέρι ο Σταύρος Θεοδωράκης, στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποιεί
στη Μακεδονία...

Ο επικεφαλής του Ποταμιού έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους της περιοχής και στην συνέχεια μαζί με 40 κτηνοτρόφους που είχαν έρθει από όλη την βόρεια Ελλάδα επισκέφθηκε βοσκότοπους και στάνες, άκουσε τα προβλήματα και συζήτησε μαζί τους τις λύσεις που προτείνει το Ποτάμι.

To δράμα να είσαι γυναίκα στην Σαουδική Αραβία Βίντεο.

Τα δικαιώματα των γυναικών στη Σ. Αραβία και ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό βίντεο. Τι πραγματικά συμβαίνει

Τον περασμένο Ιούλιο ένα βίντεο που ανέβηκε στο Youtube, διάρκειας μονάχα ενός λεπτού, κατάφερε να στρέψει το βλέμμα του πλανήτη σε ένα θέμα ταμπού: τα δικαιώματα των γυναικών στον μουσουλμανικό κόσμο. Τα πλάνα είχαν τραβηχτεί στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, την χώρα όπου υπάρχουν αυστηρότατοι

Από το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ (CIA) έχει κατορθώσει να διεισδύσει όχι μόνο στα αμερικανικά αλλά και...

Από το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ (CIA) έχει κατορθώσει να διεισδύσει όχι μόνο στα αμερικανικά αλλά και στα διεθνή μέσα ενημέρωσης, γράφει ο James Tracy στο «Information Clearing House».

Αποτελεί έτσι μια μορφή Δούρειου Ίππου της κυβέρνησης των ΗΠΑ στους φορείς ενημέρωσης, που επηρεάζει καθημερινά την άποψη του διεθνούς κοινού μέσω όλων των

Ο μύθος των βαμπίρ μήπως δεν είναι και τόσο μύθος;

Μπορούμε να ανατρέψουμε την φυσική πορεία της γήρανσης βάζοντας αίμα νέων στις φλέβες των ηλικιωμένων;
Τα τελευταία χρονια η επιστημη έχει καταφέρει να αυξήσει το προσδόκιμο ζωής σε όλες τις προηγμένες χώρες της Δύσης. Νέες τεχνολογικές μέθοδοι έχουν εφαρμοστεί για την πρόληψη και καταπολέμηση χρόνιων ασθενειών.

Η σέξι γυναίκα που οδηγεί την Koenigsegg Agera R σαν να την ...κλέβει. Βίντεο

Υπάρχουν πολλές πόλεις στη Ευρώπη όπου τα supercar κάνουν... παρέλαση, όμως το Μονακό έχει το μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας. Όταν δε, τα όμορφα υπεραυτοκίνητα συνδυάζονται με σέξι κορίτσια, το αποτέλεσμα είναι ...εκρηκτικό.
Όταν αυτοκίνητα όπως Ferrari,  Bentley και Rolls κυκλοφορούν στους δρόμους του γραφικού πριγκηπάτου, αυτό δεν σημαίνει κατ' ανάγκη ότι κάποιος γαλαζοαίματος περνά από μπροστά σου.

Τι να τρως για να έχεις περισσότερη ενέργεια και αντοχή στη γυμναστική

Διατροφή για ενέργεια στο γυμναστήριο

Το πρώτο βασικό σημείο που πρέπει να έχει κάποιος υπόψιν του είναι να προσλαμβάνει καθημερινά από τις τροφές την ενέργεια που χρειάζεται ο οργανισμός του, ούτε περισσότερη, αλλά ούτε και λιγότερη. Καμία τροφή δεν μπορεί να λειτουργήσει μαγικά και υπερφυσικά αν η συνολική ενέργεια ή πιο απλά οι συνολικές προσλαμβανόμενες θερμίδες δεν είναι οι ενδεδειγμένες.

Βαρουφάκης: «O ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει την εκλογική αναμέτρηση»

«O ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει την εκλογική αναμέτρηση» δήλωσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, απαντώντας σε ερωτήσεις Ιταλών δημοσιογράφων, στο οικονομικό φόρουμ Αμπροσέττι, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη στις όχθες της λίμνης του Κόμο, όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Askanews.

Το προεκλογικό σποτ των ΑΝΕΛ με τον μικρό Αλέξη που έσπασε το αριστερό του χέρι

Κυκλοφόρησε το προεκλογικό σποτ των ΑΝΕΛ με πρωταγωνιστή και πάλι τον μικρό Αλέξη, που όμως αυτή τη φορά έσπασε το αριστερό του χέρι (Vid)

Ο μικρός Αλέξης του προεκλογικού σποτ των ΑΝΕΛ, που μάθαινε στις προηγούμενες εκλογές πως να χειρίζεται ένα τρένο, σε αυτές έχει σπάσει το αριστερό του χέρι.

Οι Κένταυροι, οι “ανανεωτικοί” κι ο Μεϊμαράκης

Η στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ να παρουσιάζει ως σκληρό δεξιό με “ύποπτο” παρελθόν τον πρόεδρο της ΝΔ ενοχλεί και προβληματίζει τη Συγγρού που επενδύει στο μεσαίο δρόμο και φοβάται μήπως ξυπνήσουν αντιδεξιά σύνδρομα
Η στρατηγική της Κουμουνδούρου να παρουσιάζει ως σκληρό δεξιό με “ύποπτο” παρελθόν τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλη Μεϊμαράκη ενοχλεί και προβληματίζει τη Συγγρού

Α. Τσίπρας: «Στις 25 Γενάρη ανοίξαμε λογαριασμούς με την ιστορία. Δε θα τους αφήσουμε στη μέση»

Πολιτική ομιλία στη Λιβαδειά, πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής 4/9, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο προσφυγικό ζήτημα, με τον κ. Τσίπρα να επισημαίνει ότι: «Επιτρέψτε μου, όμως, να ξεκινήσω σήμερα την ομιλία μου έξω από τα προεκλογικά στερεότυπα.
Γιατί η επικαιρότητα μας αναγκάζει πολλές φορές να μιλήσουμε με τα λόγια της ψυχής.

Θα είναι τελικά υποψήφιος ο Μητρόπουλος

Αποδέχθηκε την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα, ο Αλέξης Μητρόπουλος να συμπεριληφθεί στην τελευταία θέση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Αττικής.
Η επιτροπή συγκρότησης ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση ανέφερε ότι «μέχρι την πλήρη εκκαθάριση όσων θεμάτων βρίσκονται σε εκκρεμότητα και τον αφορούν,

Εξοπλιστικά: Αποζημίωση 40 εκατ. ευρώ για υπόθεση δωροδοκίας από τη γερμανική εταιρεία Ραϊνμετάλ

Αποζημίωση για μίζες που ζημίωσαν το ελληνικό δημόσιο αποδέχθηκε να πληρώσει η γερμανική εταιρεία Ραίνμεταλ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή» ηεταιρεία αποδέχθηκε πληρωμές μιζών από τον αντιπρόσωπό της Πάνο Ευσταθίου ύψους 10 εκατ.

' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης(official video)

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας τραγουδά, γράφει μουσική και στίχους στους δίσκους του, χορεύει, γελάει, λέει ανέκδοτα και «τα σπάει» στα live του. Είναι ένας από τους νέους Έλληνες μουσικούς που επιτέλους ξαραχνιάζουν την ευρύτερη «έντεχνη σκηνή». Για αυτό και οι πιτσιρικάδες τραγουδούν με λύσσα τα τραγούδια του στις συναυλίες, γράφουν κάθε μέρα για αυτόν στο facebook, πηγαίνουν ξανά και ξανά στο κλαμπ που τραγουδά και τον περιμένουν να τελειώσει για να πιουν μαζί του τεκίλες σαν να είναι κολλητός τους.

Τεράστιο κύμα αλληλεγγύης στην Ευρώπη, μετά τη δημοσίευση της φωτογραφίας του μικρού Αϊλάν

Η φωτογραφία με το άψυχο σώμα του 3χρονου, Αϊλάν Κούρντι, έχει προκαλέσει ένα πρωτόγνωρο κύμα αλληλεγγύης σε όλη την Ευρώπη προς τους μετανάστες, οι οποίοι παλεύουν καθημερινά με πολλούς και διάφορους τρόπους για μία καλύτερη ζωή. Δωρεές που σπάνε κάθε ρεκόρ, ταμεία έκτακτης ανάγκης και κινητοποίηση των πολιτών βρίσκονται στο ζενίθ.