Η παρουσιάστρια τα είπε «Όλα» στον Θέμο Αναστασιάδη Ρεκόρ τηλεθέασης για το «Όλα Τρέλα»

Φαίη Σκορδά: «Ήθελα να ακούσω ένα μπράβο από το Mega»
Σε ποσοστά που πλησίασαν το 40% κυμάνθηκε το «Όλα Τρέλα» της Τρίτης!

Η εκπομπή που φιλοξένησε την Φαίη Σκορδά και τον Ανδρέα Γεωργίου ξεκίνησε το πρώτο 15λεπτο με τηλεθέαση της τάξεως του 35% και αμέσως μετά εκτοξεύτηκε στο 39%, κερδίζοντας με άνεση την πρώτη θέση στη ζώνη της, σχεδόν με διπλάσιες και τριπλάσιες επιδόσεις από τα ανταγωνιστικά κανάλια!

BINTEO-Ο Λιάγκας έκανε την Κοκκίνου να... κοκκινίσει

BINTEO-Ο Λιάγκας έκανε την Κοκκίνου να... κοκκινίσει 
Σε αμηχανία έφερε ένα σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα την Φαίη Σκορδά και την Έλλη Κοκκίνου, καθώς ο παρουσιαστής είπε στην τραγουδίστρια: "Αν ήσουν διευθύντρια σε κανένα γυμνάσιο, χαμός θα γινόταν στις τουαλέτες".

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Ντέιβιντ Μπάουι πιο καλοντυμένος Βρετανός

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Ντέιβιντ Μπάουι πιο καλοντυμένος Βρετανός
Ο εκκεντρικός Ντέιβιντ Μπάουι κατέκτησε την κορυφή στην έρευνα του "History Magazine" του BBC για τους πιο καλοντυμένους Βρετανούς.
Ανακηρύχθηκε ο πιο στιλάτος όλων των εποχών, αφήνοντας μάλιστα πίσω του ιστορικές προσωπικότητες, όπως η βασίλισσα Ελισάβετ.

ΦΩΤΟ-Το νέο λουκ του Τζόνι Ντεπ

Με νέο λουκ εμφανίστηκε ο Τζόνι Ντεπ σε εκδήλωση προς τιμήν του Κρίστοφερ Λι. Ο ηθοποιός, που μας έχει συνηθίσει σε εκκεντρικές εμφανίσεις, έκανε πάλι τη διαφορά.
Αυτή τη φορά, έβαψε τα μαλλιά του ξανθά.

Παντρεύτηκε η Κέλλυ Κλάρκσον

Η τραγουδίστρια της ποπ μουσικής, Κέλλυ Κλάρκσον, η οποία αναδείχτηκε μέσω της συμμετοχής της στο τηλεοπτικό σόου American Idol, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον μάνατζερ ταλέντων, Μπράντον Μπλάκστοκ, σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στο Τενεσί.

ΦΩΤΟ-Έδιωξαν τη Rihanna από τζαμί

Μπροστά στο τζαμί Sheikh Zayed, το μεγαλύτερο των Εμιράτων, θέλησε να φωτογραφηθεί η πάντα προκλητική τραγουδίστρια Rihanna αλλά δεν την άφησαν να ολοκληρώσει τη φωτογράφηση.

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Olympic Air από την Aegean

Ολοκληρώθηκε σήμερα Τετάρτη η εξαγορά του 100% των μετοχών της Olympic Air από την Aegean και η μεταβίβαση του συνόλου των μετοχών, με την υπογραφή της οριστικής συμφωνίας ανάμεσα στην Aegean και την Marfin Investment Group AE..

H 1η McLaren P1 συνάντησε τον ιδιοκτήτη της!

Η πρώτη McLaren P1 πέρασε το κατώφλι του εργοστασίου και συνάντησε τον ιδιοκτήτη της, ενώ–ταυτόχρονα- η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία ανακοίνωσε τις επιδόσεις του νέου της supercar.

Εξι καταπληκτικές προτάσεις για να περάσετε το μήνα του μέλιτος στη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη

Η Τζένιφερ δεν μπορούσε να πιστέψει ότι της πρότεινα να περάσουμε τον μήνα του μέλιτος στη Ρωσία. Τι να την κάνεις τη Ρωσία όταν υπάρχουν οι Μπαχάμες, οι Μαλβίδες, ή σε τελική ανάλυση, το Κανκούν; Εκεί είναι πιο ζεστά, φτηνότερα και πιο κοντά, all inclusive, μιλούν αγγλικά και εκτός αυτού, δεν έχει χιόνια! Ήμουν όμως ανένδοτος. Η μέλλουσα γυναίκα μου πρέπει να δει τη χώρα που γεννήθηκα.

Ναύπλιο: Η συμβολή του Καποδίστρια στους στενούς δεσμούς φιλίας Ρωσίας – Ελλάδας.

Συνέντευξη Τύπου για τις εορταστικές εκδηλώσεις που είναι αφιερωμένες στη μνήμη του μεγάλου Ελληνα πολιτικού και πρώτου Κυβερνήτη της Ελλάδας Ιωάννη Καποδίστρια θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Ναύπλιο, την ιστορική πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας.

Το Σότσι, η πόλη που θα διεξαχθούν οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του 2014, είναι από τις αγαπημένες του Βλαντίμιρ Πούτιν.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας δεν σπαταλά τζάμπα το χρόνο του. Κάνει σκι, πετά με ανεμοπλάνα και βουτάει με μπουκάλες στο βυθό της θάλασσας. Στον ελεύθερο χρόνο του, πηγαίνει στη θερινή κατοικία του, στο Σότσι, την οποία «κληρονόμησε» από τους σοβιετικούς ηγέτες και τον Γιέλτσιν. Οι ντόπιοι περιγράγράφουν ποια από τα αγαπημένα μέρη του Πούτιν αξίζει πραγματικά να επισκεφθεί κανείς στη διάρκεια του «Ολυμπιακού» ταξιδιού στην πόλη και τις γύρω περιοχές.

Δημοσκόπηση: Υπέρ της νομιμοποίησης της μαριχουάνας το 58% των Αμερικανών

Υπέρ της νομιμοποίησης της μαριχουάνας για ψυχαγωγική χρήση τάσσεται το 58% των Αμερικανών, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Gallup. Αντίθετα, το 39% επιθυμεί να παραμείνει παράνομη.

Διαψεύδει το ΠΑΣΟΚ τα περί μείωσης των συντάξεων

Αποκλείει το ΠΑΣΟΚ το ενδεχόμενο αύξησης των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης και μείωσης των συντάξεων, τονίζοντας ότι οι σχετικές διαρροές στον Τύπο «δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα».

Kαίγεται η Αυστραλία: Χιλιάδες εγκαταλείπουν τα σπίτια τους

Περισσότερα από 200 σπίτια έχουν καταστραφεί στην πολιτεία της Νέας Νότιας Ουαλίας από την περασμένη Πέμπτη, ενώ ένας άνδρας έχασε τη ζωή του από ανακοπή
Η πυροσβεστική υπηρεσία απαγόρευσε στους τουρίστες να επισκέπτονται τα Γαλάζια Όρη, δυτικά του Σίδνεϊ εξαιτίας των δασικών πυρκαγιών που μαίνονται στη Αυστραλία εδώ και μία εβδομάδα.

«Ένα... διδακτορικό μαζί με τον καφέ σας;» ο τίτλος του άρθρου Independent: Οι πτυχιούχοι του Νότου... μπάρμαν στο Λονδίνο

Η ανεργία, η ύφεση και η σκληρή λιτότητα δημιουργούν μία «χαμένη γενιά» που αναζητά την τύχη της εκτός συνόρων
«Ένα... διδακτορικό μαζί με τον καφέ σας; Ο μπάρμαν που σερβίρει το ποτό σας, είναι κατά πάσα πιθανότητα πιο μορφωμένος από σας», έγραψε ο βρετανικός «Independent» σε άρθρο του για τους ταλαντούχους, καταρτισμένους νέους από τον πολύπαθο Νότο,

Την άλλη εβδομάδα το αίτημα εξεταστικής για τα υποβρύχια από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ενδεικτικό των διεργασιών είναι ότι την πρόταση προτίθεται να ψηφίσει και η ΔΗΜΑΡ
Σχεδόν έτοιμη έχει ο ΣΥΡΙΖΑ την πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα υποβρύχια, την οποία και σχεδιάζει να καταθέσει την άλλη εβδομάδα στη Βουλή,

Από αρχές 2014 η χορήγηση ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος

Πιλοτική εφαρμογή με διανομή 20 εκατ. ευρώ από το πρωτογενές πλεόνασμα
Ποσό ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ θα διαθέσει η κυβέρνηση από το πρωτογενές πλεόνασμα του προϋπολογισμού προκειμένου να χορηγήσει το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, πιλοτικά σε δύο περιοχές της χώρας στις αρχές του 2014.

Ποιοι κινδυνεύουν να πάρουν «κολοβή» σύνταξη για να καλυφθεί το δημοσιονομικό κενό

Πώς θα βρεθούν τα δύο δισ. ευρώ που αξιώνει η τρόικα - Εάν επιλεγεί να μην ζημιωθούν οι ανήκοντες στα «ρετιρέ» έρχεται αύξηση ορίων ηλικίας και «μαχαίρι» στις πρόωρες 300.000 ασφαλισμένων

U.S. concerned about Mozambique violence, urges dialogue


(Reuters) - The United States on Tuesday urged Mozambique's government and the Renamo opposition movement to "move back from the brink" and take steps to quell an escalation in tensions that many worry could disrupt the country's strong economic growth.

ECB, on new mission, sets out tougher bank health tests


(Reuters) - The European Central Bank vowed on Wednesday to submit the euro zone's top banks to a comprehensive batch of tests next year, staking its credibility on a review that aims to build confidence in the sector.

Freed Chinese cartoonist refuses to be cowed by Internet crackdown


(Reuters) - Political cartoonist Wang Liming has spent three years publishing caricatures skewering China's leaders and is no stranger to the country's police. But it was a microblog post that got him into trouble last week.

whitehouse- Νews-Video:10/22/13: White House Press Briefing

White House Press Briefings are conducted most weekdays from the James S. Brady Press Briefing Room in the West Wing.

RussiaToday-Video-News-World:'Bad cop - no donut!' Americans protest against police immunity

The fight against police brutality has seen protesters come out across the US. Rallies against the heavy arm of the law were held in a number of cities. RT's Anastasia Churkina went along to one, to find out why people are so angry

WSJDigitalNetwork-Video-News:'Airpocalypse' in China: Scenes of Heavy Smog | WSJ Foreign Bureau

Much of northeastern China has been shrouded in heavy smog, forcing the closure of roads, schools and a major airport, and adding to public pressure on Chinese officials to address mounting concerns over air pollution.

EΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ-ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.GR




ΦΙΛΙ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Στο 3% ο φόρος μεταβίβασης

Περιορίζεται μέχρι και 70% από την 1η Ιανουαρίου του νέου έτους η φορολογική επιβάρυνση στις μεταβιβάσεις ακινήτων. Νέες συνθήκες διαμορφώνονται στην κτηματαγορά, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει..

ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΗΣ ΧΑ

Ομόφωνη εισήγηση για άρση ασυλίας της Ελένης Ζαρούλια

Την άρση της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Ελένης Ζαρούλια, Ηλία Κασιδιάρη, Ηλία Παναγιώταρου και Στάθη Μπούκουρα εισηγείται ομόφωνα στην Ολομέλεια η Επιτροπή