Κεντρικό πρόσωπο της τουριστικής καμπάνιας της πατρίδας της H Rihanna παίζει στα νερά των Barbados

Αποσκοπώντας στο να είναι μια δυνατή τονωτική ένεση για την οικονομία της πατρίδας της, η Rihanna συμμετέχει σε μια διαφημιστική καμπάνια με στόχο την αύξηση του τουρισμού στα νησιά Barbados. Για τις ανάγκες της φωτογράφησης, η τραγουδίστρια έβγαλε το σουτιέν της, φόρεσε.

Ολυμπιακοί αγώνες - Aθήνα 2004 - Τελετή έναρξης: 13 Αυγούστου 2004. VIDEO

Ολυμπιακοί αγώνες - Aθήνα 2004 - Τελετή έναρξης: 13 Αυγούστου 2004.Ήταν μια τελετή όπως ακριβώς την είχαν περιγράψει..

Σούπερ Λίγκα: Το πρόγραμμα της πρεμιέρας 25-26-27/8

Σε... τρεις δόσεις θα διεξαχθεί η πρώτη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος όπως ανακοίνωσε η Σούπερ Λίγκα. Η σέντρα στη νέα σεζόν θα δοθεί το Σάββατο στις 25 Αυγούστου, την επομένη (26/8) θα γίνει το... κυρίως πιάτο και η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα (27/8).
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής, «το ως άνω πρόγραμμα τελεί υπό την αίρεση έγκρισης αυτού από το Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκα που έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012»..

Αναβολή της πρεμιέρας ζήτησε ο Παναθηναϊκός

Με επιστολή που έστειλε σήμερα στη Σούπερ Λίγκα ο Παναθηναϊκός, ζητάει την αναβολή του αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά, προκειμένου να μπορέσει να προετοιμαστεί καλύτερα για το δεύτερο παιχνίδι με τη Μάλαγα για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.
Η πρόκριση επί της Μάλαγα και η είσοδος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, η οποία θα..

Υπέγραψαν συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ οι Ματέους Βιβιάν, Λίαμ Λόρενς

Παίχτες του ΠΑΟΚ είναι από σήμερα ο Ματέους Βιβιάν και ο Λίαμ Λόρενς. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός και ο Ιρλανδός μέσος δεσμεύτηκαν με διετούς διάρκειας συμβόλαια και παρουσιάστηκαν από την ΠΑΕ. «Θέλαμε να προσθέσουμε εμπειρία στη θέση γι' αυτό επιλέξαμε τον Ματέους και είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε μαζί μας», σχολίασε ο Γιώργος Γεωργιάδης για τον Βιβιάν...

H Rihanna μιλά στην Oprah για τον ξυλοδαρμό της Στην εκπομπή «Oprah's Next Chapter»

Kαλεσμένη της Oprah Winfrey ήταν η Rihanna η οποία μίλησε στην διάσημη παρουσιάστρια για πρώτη φορά για τον ξυλοδαρμό της από τον πρώην σύντροφό της και γνωστό τραγουδιστή, Chris Brown.
Η 24χρονη τραγουδίστρια «ανοίχτηκε» στην εκπομπή «Oprah's Next Chapter», που θα προβληθεί στις 19 Αυγούστου από το κανάλι OWN..

Η Red Bull αναλαμβάνει promoter του WRC;

Η FIA αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα στην προσπάθεια της να έρθει σε συμφωνία με κάποια εταιρεία ώστε να αναλάβει την προώθηση-διοργάνωση του WRC. Μετά την πτώχευση της CSI, η North One Sport που κατείχε τα δικαιώματα του WRC, αποσύρθηκε κι έτσι η FIA προσπάθησε να βρει νέο promoter. Οι προσπάθειες δεν καρποφόρησαν κι έτσι προκήρυξε διαγωνισμό. Κατατέθηκαν υποψηφιότητες και η FIA ξεχώρισε..

Η Miley Cyrus… τα έκοψε! Μετά το ντεκαπάζ, ήρθε και το κούρεμα!

Και όταν λέμε τα έκοψε, εννοούμε πολύ! Η πρόσφατα αρραβωνιασμένη Miley Cyrus απέκτησε ένα νέο, πολύ κοντό κούρεμα, που δειχνει ότι δε φοβάται να «παίξει» ούτε με το ψαλίδι, ούτε και με την εμφάνισή της!
Λίγη ώρα μετά, μάλιστα, έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό της στο twitter: «Δεν έχω ξανανιώσει πιο εγώ στη ζωή μου», προσθέτοντας αργότερα: «Κάποιος μου είπε ότι είμαι πιο όμορφη από τη Miley Cyrus».
..

Ο Rossi φεύγει από τη Ducati και επιστρέφει στη Yamaha

Η τελευταία νίκη του Rossi, ήταν με Yamaha στον αγώνα της Μαλαισίας, του 2010
Ο Valentino Rossi είχε υποσχεθεί πως θα ανακοινώσει τι πρόκειται να κάνει στο μέλλον, πριν τον αγώνα του Moto GP στο Brno.
Έχοντας ανακοινώσει τις πιθανές επιλογές του, μετά τον αγώνα της Laguna Seca που ήταν ένας από τους χειρότερους του με την ομάδα της Ducati, πήρε την απόφαση του..

Αρραβωνιάστηκε η Ανιστον

Τελικά μάλλον η κατάρα που την ακολουθεί μετά τον χωρισμό της με τον Μπραντ Πιτ είναι έτοιμη να σπάσει. Η Τζένιφερ Ανιστον έπειτα από πολλές τρικυμιώδεις σχέσεις φαίνεται πως έχει βρει το λιμάνι στης στο πρόσωπο του Τζάστιν Θερού και τα χαρμόσυνα νέα έρχονται να το επιβεβαιώσουν. Το διάσημο ζευγάρι πλέον βρίσκεται μία ανάσα από τα σκαλιά της εκκλησίας, καθώς αρραβωνιάστηκε!..

Θα μεταδώσει η ΕΡΤ τους αγώνες του Champions League;

Η πρώτη μετάδοση από την ΕΡΤ αγώνα του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 22 Αυγούστου. Τα δικαιώματα μετάδοσης τα έχει η ΕΡΤ, με βάση τη σύμβαση που ο ίδιος ο νυν υπουργός και πρώην τομεάρχης Τύπου της ΝΔ, Σίμος Κεδίκογλου, είχε καταγγείλει στη Βουλή..

Πιο σέξι από ποτέ η Ελένη Φουρέιρα

Κάνοντας μια από τις πιο σέξυ και εντυπωσιακές φωτογραφήσεις της, η Ελένη Φουρέιρα μιλάει στο περιοδικό “Hello!” για τον έρωτα και για τα επαγγελματικά της.
Μετά από μία επιτυχημένη σεζόν, με συνεργασία της με τον Σάκη Ρουβά, η τραγουδίστρια βλέπει τα όνειρα της να γίνονται πραγματικότητα!..

Λονδίνο-Νέα Υόρκη σε μια ώρα με σούπερ αεροσκάφος

Μπορεί να μοιάζει με τα Thunderbirds  ωστόσο στην πραγματικότητα είναι ένα πειραματικό αεροσκάφος που θα μπορούσε να είναι το μέλλον των πτήσεων μεγάλων αποστάσεων.
Βάσει της ταχύτητάς του θα μπορούσε να κάνει το ταξίδι Λονδίνο-Νέα Υόρκη, μέσα σε... μόλις μια ώρα.
Ο λόγος για τον νέο υπέρ-υπερηχητικό πύραυλο πλεύσης  που ονομάζεται X-51A Waverider και αναμένεται την Τρίτη να κάνει την τελευταία του δοκιμασία καθώς θα πετάξει από ένα βομβαρδιστικό Β52.
Το σκάφος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη στη βάση Πολεμικής Αεροπορίας Edwards στην έρημο Mojave..

Rihanna - Oprah Winfrey μαζί στα Μπαρμπέιντος!

Συνέντευξη στην Oprah Winfrey θα παραχωρήσει η σέξι τραγουδίστρια  Rihanna και για τις ανάγκες των γυρισμάτων τα δύο κορίτσια βρέθηκαν στα Μπαρμπέιντος, τόπο καταγωγής της σούπερ σταρ..

H Mila Kunis πήγε να δει τον Ashton Kutcher στα γυρίσματα

Αφού απέτυχαν να κρατήσουν τη σχέση τους κρυφή από τα φλας των παπαράτσι, η Mila Kunis και ο Ashton Kutcher ζουν τον έρωτά τους και κινούνται πλέον πιο ελεύθερα..

Guinness… H μεγαλύτερη βουτιά στον κόσμο από γυμνιστές

Στο πλαίσιο του Wilderness Festival που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στη Βρετανία, μία ομάδα «γενναίων» γυμνιστών, οι οποίοι δεν είχαν συναντηθεί ποτέ άλλοτε μεταξύ τους, βούτηξαν στα παγωμένα νερά της λίμνης του πάρκου Cornbury, στο Oxfordshire.
Ουσιαστικά πρόκειται για μία καινούρια κολυμβητική λέσχη που στόχο έχει να σπάσει το ρεκόρ για τη μεγαλύτερη χωρίς ρούχα βουτιά στον κόσμο. Καλούν, λοιπόν, ανθρώπους από κάθε γωνιά του πλανήτη να κολυμπήσουν στα πιο όμορφα και άγρια μέρη...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ » Λονδίνο 2012 Ενα ατελείωτο πάρτι στην πόλη του... Λονδίνου

Το Ολυμπιακό στάδιο γέμισε χρώματα για να αποχαιρετήσει αυτούς τους Αγώνες
 Ολα τελείωσαν. Οι 30οί Ολυμπιακοί Αγώνες ολοκληρώθηκαν. Οπως ακριβώς ξεκίνησαν. Με ένα πάρτι που κανείς δεν ήθελε να σταματήσει.
Αν και η αλήθεια είναι πως η έναρξη της τελετής λήξης, στο Ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου, ξεκίνησε με σοβαρό σκοπό..

Κούβα Ο Φιντέλ Κάστρο γιορτάζει τα 86 του χρόνια

Παρότι ο πρώην Κουβανός ηγέτης κρατά πολύ χαμηλό προφίλ εδώ και μήνες, ο εορτασμός των 86 γενεθλίων του, η επέτειος των οποίων είναι τη Δευτέρα, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητος..

Βουλγαρία: Θέλει η Lady Gaga να κρυφτεί…

Εφτασε διακριτικά στο αεροδρόμιο της Βουλγαρίας και προσπάθησε να μη γίνει από κανέναν αντιληπτή, αλλά αυτό είναι πράγμα αδύνατο όταν ονομάζεσαι Lady Gaga!
Η Mother Monster κάνοντας ακόμα μια εκκεντρική εμφάνιση, έφτασε στο αεροδρόμιο φορώντας ένα μακρύ εμπριμέ φόρεμα, αλλά και ένα ασορτί μαντήλι που της κάλυπτε το πρόσωπο από τα μάτια και κάτω. Την ώρα που επικρατούσε το αδιαχώρητο από θαυμαστές που περίμεναν να την υποδεχτούν, η ποπσταρ μετακινήθηκε προς το αυτοκίνητο, συνοδευόμενη από άντρες της ασφάλειας..

Ομπάμα: Ιδεολογικός ηγέτης των ρεπουμπλικάνων ο Ράιαν

Ως έναν «ιδεολογικό ηγέτη» επονόμασε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, τον υποψήφιο ρεπουμπλικάνο αντιπρόεδρο, Πολ Ράιαν.
«Μόλις χτες, ο αντίπαλός μου, Μιτ Ρόμνεϊ, επέλεξε τον άνθρωπο με τον οποίο θα κατέβει στις εκλογές, τον ιδεολογικό ηγέτη των Ρεπουμπλικάνων στο Κογκρέσο, τον κ. Πολ Ράιαν. Τον γνωρίζω και τον καλωσορίζω στον αγώνα», δήλωσε ο Ομπάμα σε φιλανθρωπική εκδήλωση στην οποία παρευρέθηκε την Κυριακή..

Νεκροί ισλαμιστές από πυρά Αιγυπτίων στρατιωτών

Πέντε ισλαμιστές μαχητές σκοτώθηκαν χθες μετά την έφοδο Αιγυπτίων στρατιωτών σε κρησφύγετο κοντά στα σύνορα με το Ισραήλ, όπου ο αιγυπτιακός στρατός πραγματοποιεί μεγάλη επιχείρηση προκειμένου να επαναφέρει την τάξη στην περιοχή, δήλωσαν οι δυνάμεις ασφαλείας της χώρας αλλά και αυτόπτες μάρτυρες..

Σεισμός 6,3 βαθμών στην Κίνα

Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 βαθμών σημειώθηκε σήμερα στη δυτική Κίνα, ανάμεσα στο Σιντζιάνγκ και το Θιβέτ, σε μια αραιοκατοικημένη περιοχή, ανακοίνωσε το Αμερικανικό Ινστιτούτο Γεωφυσικής...

Brazil απο τη φυλακή στήν προεδρία Το ματωμένο ημερολόγιο της Ντίλμα

ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑΤο ματωμένο ημερολόγιο της Ντίλμα   Η Επιτροπή Αλήθειας έφερε στην επιφάνεια άγνωστες λεπτομέρειες για τα σκληρά βασανιστήρια και τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε μετά τη σύλληψή της από τη χούντα το 1970, η τότε αντάρτισσα και νυν πρόεδρος της Βραζιλίας..

Ο τελικός πίνακας των μεταλλίων - Πρώτες οι ΗΠΑ... 75η η Ελλάδα

Οι Ηνωμένες Πολιτείες επέστρεψαν στην κορυφή του πίνακα των μεταλλίων μετα την πτώση τους 4 χρόνια νωρίτερα στο Πεκίνο. Μπορεί να κατάφεραν να συλλέξουν λιγότερα μετάλλια στο σύνολο (104) αλλά τα χρυσά τους ήταν περισσότερα απο κάθε άλλης χώρας. Ήταν μάλιστα περισσότερα απο κάθε άλλη φορά,..
μιας και τα 46 υπερβαίνουν τα 44 της Ατλάντας. Μεγάλος συναγωνιστής της ήταν και πάλι η Κίνα, που μάζεψε 87, 13 λιγότερα απο το 2008. Για πρώτη φορά μετα απο 16 χρόνια στην τριάδα δεν βρίσκεται η Ρωσία. Τα 29 χρυσά της Μεγάλης Βρατανίας την φέρνουν στην 3η θέση παρά το γεγονός ότι έχουν λιγότερα στο σύνολο (64 έναντι 82)..