Victoria’s Secret show: Τα sexy αγγελάκια κατέκτησαν τη Σαγκάη! Video.

Tο πιο sexy fashion show του πλανήτη το οποίο δεν είναι άλλο από ετήσιο show της Victoria's Secret, μόλις ολοκληρώθηκε..
Τα «αγγελάκια» γέμισαν το «Mercedes-Benz Arena» στη Σαγκάη με λάμψη, ομορφιά, νάζι και φυσικά sex appeal φορώντας τα μικροσκοπικά τους εσώρουχα.

Ο Bruno Mars έφυγε με έξι βραβεία από τα American Music Awards

Ο Bruno Mars ήταν ο μεγάλος νικητής της βραδιάς απονομής των Αμερικανικών Μουσικών Βραβείων (American Music Awards 2017) που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Microsoft Theater, στο Λος Άντζελες με παρουσιάστρια την ηθοποιό Τρέσι Έλις Ρος.

American Music Awards: Οι λαμπερές παρουσίες και οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 45η τελετή απονομής των Αμερικανικών Μουσικών Βραβείων (American Music Awards) χθες βράδυ στο Microsoft Theater, στο Λος Άντζελες.

Μεταξύ των φετινών βραβευθέντων ήταν o Bruno Mars που απέσπασε 6 βραβεία,οι Coldplay, Lady Gaga, Luis Fonsi, Keith Urban, Drake και πολλοί άλλοι.

Χιονίζει στην Πάρνηθα (pics& vid)

Έπεσαν σήμερα, Δευτέρα τα πρώτα χιόνια όχι μόνο στη Βόρεια Ελλάδα αλλά και εντός Αττικής, αφού εδώ και λίγη ώρα χιονίζει και στην Πάρνηθα.Η live κάμερα από το καταφύγιο «Μπάφι» στο βουνό της Πάρνηθας μεταδίδει τις εικόνες από το σημείο (οι κάμερες βρίσκονται σε υψόμετρο 1.161μ και βλέπουν ΝΑ του Ν.Αττικής και στο βάθος διακρίνονται το Όρος Πεντέλης και το Όρος του Υμηττού και την κορυφή Όρνιο της Πάρνηθας με υψόμετρο 1.350μ.).

Μπορεί ο Ερντογάν να έρθει στην Ελλάδα; Δείτε Βίντεο.

Τον Δεκέμβριο του 2013 ξεσπά στην Τουρκία το περίφημο σκάνδαλο με τα «κουτιά από παπούτσια». Στο σκάνδαλο αυτό εμπλέκονται υπουργοί και ο γιος του ίδιου του Ταγίπ Ερντογάν.

 Τα τουρκικά ΜΜΕ μεταδίδουν video με τη μεταφορά κουτιών από παπούτσια γεμάτα με λεφτά. Λίγους μήνες αργότερα ο Ερντογάν έχει κερδίσει τις εκλογές και έχει απομακρύνει τους εμπλεκόμενους υπουργούς.

Ριπές βοριάδων 10 μποφόρ σαρώνουν την Ελλάδα, τι προβλέπεται για Αθήνα-Θεσσαλονίκη (χάρτης)

Σύμφωνα με την τελευταία του πρόβλεψη, βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός τις αμέσως επόμενες ώρες στην Αττική με ολοένα και μεγαλύτερα διαστήματα ηλιοφάνειας.
Σήμερα Δευτέρα, οι όποιες τοπικές βροχές που θα σημειωθούν προς το μεσημέρι, δεν θα έχουν καμιά σχέση με αυτές των τελευταίων ημερών. Ο μετεωρολόγος εφιστά την προσοχή στους ανέμους για αύριο.
Στη Θεσσαλονίκη ο παγερός Βαρδάρης δεν αποκλείεται να αγγίξει και τα 9 Μποφόρ, ενώ στην Αττική οι βορειοδυτικοί άνεμοι θα ενισχυθούν πολύ προς το μεσημέρι και μετά και δεν αποκλείεται να φτάσουν και τα 8 Μποφόρ!

Κολομβία: Λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα - 14 νεκροί, 35 τραυματίες

Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος θέλοντας να αποφύγει τη σύγκρουση με μια μοτοσικλέτα στην πόλη Σαμπαναλάργκα
Τουλάχιστον 14 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 35 τραυματίστηκαν όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν έπεσε σε χαράδρα σε αγροτική περιοχή της βορειοδυτικής Κολομβίας, ανακοίνωσαν την Κυριακή (ξημερώματα Δευτέρας στην Ελλάδα), οι τοπικές αρχές.

Παραδοχή Ισραήλ για μυστικές επαφές με τη Σ. Αραβία

Ο Ισραηλινός υπουργός Ενέργειας επιβεβαίωσε τις φήμες για επαφές των δύο χωρών, εν μέσω ανησυχιών τους για το Ιράν
Ισραηλινός υπουργός αποκάλυψε την Κυριακή ότι η χώρα του είχε μυστικές επαφές με τη Σαουδική Αραβία, εν μέσω των ανησυχιών που εκφράζονται και από τις δύο πλευρές για το Ιράν.
Το τελευταίο διάστημα είχαν κυκλοφορήσει φήμες για επαφές του Ισραήλ με τη Σαουδική Αραβία, όμως αυτή ήταν η πρώτη φορά που υψηλόβαθμος Ισραηλινός αξιωματούχος τις επιβεβαίωσε.

Πού και μέχρι πότε διακόπτεται η κυκλοφορία του τραμ

Διακόπτεται έως τις 10 Δεκεμβρίου η κυκλοφορία των συρμών του τραμ σε τμήμα της γραμμής, λόγω των εργασιών επέκτασης της προς τον Πειραιά. Συγκεκριμένα, διακόπτονται τα δρομολόγια στο τμήμα Καλλιθέα- Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ, στο διάστημα αυτό, η κυκλοφορία θα διεξάγεται στα τμήματα Σύνταγμα- Καλλιθέα, Ασκληπιείο Βούλας- Καλλιθέα και Σύνταγμα- Ασκληπιείο Βούλας.

Χωρίς μετρό αύριο η Αθήνα Σε 24ωρη απεργία οι εργαζόμενοι

Ακινητοποιημένοι θα μείνουν αύριο οι συρμοί του μετρό, καθώς οι εργαζόμενοι έχουν εξαγγείλει 24ωρη απεργία.Το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών τονίζει σε ανακοίνωσή του πως προχωρά άμεσα και δυναμικά «για να μην τους επιτρέψουμε να βάλουν τις αστικές συγκοινωνίες στον πάγκο του…. κέρδους και της ιδιωτικοποίησης».

Κλείνουν σταδιακά από σήμερα οι μπάρες ελέγχου εισιτηρίου σε μετρό και ηλεκτρικό

Με το χάρτινο εισιτήριο να αποτελεί ήδη παρελθόν, από σήμερα θα αρχίσουν σταδιακά να κλείνουν και οι πύλες ελέγχου εισιτηρίων στο μετρό και τον ηλεκτρικό, ενώ στους σταθμούς που αυτό θα συμβαίνει, θα υπάρχει και προσωπικό για την εξυπηρέτηση των επιβατών που δεν έχουν λάβει ακόμα προσωποποιημένη κάρτα, όπως π.χ. άνεργοι, άτομα με αναπηρία και άλλοι δικαιούχοι.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ΟΑΣΑ, το κλείσιμο των πυλών θα ολοκληρωθεί σε διάστημα ενός μήνα, μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου.

Τσουνάμι και τρόμος από τον σεισμό στη Νέα Καληδονία

Τρόμο και μικρά τσουνάμι προκάλεσε ο ισχυρός σεισμός 7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε στα ανατολικά της Νέας Καληδονίας. Έγινε ιδιαίτερα αισθητός στα γαλλικά νησιά αλλά δεν προκάλεσε θύματα ή ζημιές, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες.
Καταγράφηκαν «αφύσικες αυξομειώσεις του επιπέδου της θάλασσας από 30 εκατοστά μέχρι ένα μέτρο» στις ακτές πολλών νησιών, όπως ανέφερε η διεύθυνση της Πολιτικής Προστασίας σε μια ανακοίνωσή της.

Ο καταπράσινος κόσμος που κρύβεται στο Χαϊδάρι

Ένα καταπράσινος κόσμος βρίσκεται καλά κρυμμένος στο Χαϊδάρι και περιμένει τους Αθηναίους να τον ανακαλύψουν. Μια ανάσα από το κέντρο της Αθήνας ο Βοτανικός Κήπος Ιουλίας και Αλεξάνδρου Ν. Διομήδους ή Διομήδειος Βοτανικός Κήπος απλώνεται σε χιλιάδες στρέμματα.
Αποτελεί τον μεγαλύτερο βοτανικό κήπο της ανατολικής Μεσογείου και φιλοξενεί περισσότερα από 4.000 είδη φυτών από όλο τον κόσμο.

Φώφη Γεννηματά Αναδείχθηκε μεγάλη νικήτρια των εκλογών στην Κεντροαριστερά με ποσοστό 56,9%

Ως τεράστια ώθηση στον νέο, ενιαίο φορέα, για μια μεγάλη «παράταξη νίκης» τώρα αποτιμά η Φώφη Γεννηματά το αποτέλεσμα των εκλογών στην Κεντροαριστερά, στις οποίες αναδείχθηκε μεγάλη νικήτρια επικρατώντας τελικά στον δεύτερο γύρο με ποσοστό 56,9% του πολιτικού της αντιπάλου Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος συγκέντρωσε 43,1%.
Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την ανακοίνωση του οριστικού αποτελέσματος, η Φώφη Γεννηματά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην