Ένας «γίγαντας» στους αιθέρες US Airways και American Airlines.Το όνομά της θα είναι American Airlines

Το όνομά της θα είναι American Airlines και θα είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία των Ηνωμένων Πολιτειών.
Οι US Airways και American Airlines ανακοίνωσαν συμφωνία μαμούθ, $11 δισεκατομμυρίων, για τη συγχώνευση των δύο εταιρειών.

Ισπανία. Η οικονομία πάει καλά ο λαός πεινάει

Επτά χρόνια μετά την κατάρρευση της αγοράς ακινήτων στην Ισπανία, το 2008, η ανάκαμψη επιταχύνεται και οι ρυθμοί ανάπτυξης διπλασιάζονται, σύμφωνα με την Κεντρική Τράπεζα της χώρας και τον πρωθυπουργό της. Η κρίση λοιπόν, τελείωσε; Όχι ακριβώς...

«Νέο μνημόνιο» βλέπει ο Αντ. Σαμαράς & προγραμματίζει επίσκεψη στις Σκουριές

Κλιμακώνει την αντιπολιτευτική της τακτική έναντι της κυβέρνησης η Νέα Δημοκρατία με τον τέως πρωθυπουργού να σημειώνει πως οδηγούμαστε ολοταχώς σε νέο μνημόνιο. Επίσκεψη στις Σκουριές προγραμματίζει την Δευτέρα, ο Αντώνης Σαμαράς.

Απόφαση - κόλαφος για Μπακατσέλο,Στ. Ψυχάρη και Φ. Μπόμπολα, «χάνουν» το άρθρο 99

Φραγμό θέτει το πρωτοβάθμιο δικαστήριο στα σχέδια της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας και των δύο Αθηναίων εκδοτών να οδηγήσουν τον «Αγγελιοφόρο», το μεγαλύτερο εκδοτικό συγκρότημα της Βόρειας Ελλάδας, στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα, για να αποφύγουν να αποπληρώσουν στο ακέραιο τις συσσωρευμένες οφειλές τους, ύψους 24,1 εκατ. ευρώ.

Oικονομία «Ασάφεια» και «ρήξη» στη φαρέτρα του Μαξίμου

Κορυφώνονται οι διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους «θεσμούς». Η λίστα των μεταρρυθμίσεων βαίνει προς την ολοκλήρωσή της ενώ με δηλώσεις τους κορυφαία στελέχη του Μαξίμου κάνουν φανερό την κρισιμότητα των επόμενων ημερών.

DMC: O διάδοχος του Χουντίνι και του Γιούρι Γκέλερ ( picture+video )

Ήταν ιδιαίτερη εμπειρία η γνωριμία μου με τον DMC. Άνθρωπος οξυδερκής, ικανός, με βλέμμα που σε διαπερνά. Αριστοκράτης Άγγλος με τίτλους Τιμής από τον παππού του, ιδιοκτήτης Τράπεζας, αφού ο πατέρας του είναι ο ιδιοκτήτης μίας αγγλικής Τράπεζας.

Βρέθηκε ένα ορφανό αρκουδάκι στις Πρέσπες

Μικρό σαν... ψεύτικο και ανήμπορο, μακριά από τη μαμά του, ήταν το νεογέννητο αρκουδάκι που εντόπισαν φύλακες του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Πρεσπών, πριν από μία βδομάδα, σε αγροτική περιοχή, λίγο έξω από το χωριό Βροντερό Πρεσπών.

Βουλγαρία: Νεκροί από τη γρίπη των πτηνών 21 πελεκάνοι

Εργαστηριακές εξετάσεις επιβεβαίωσαν ότι η γρίπη των πτηνών είναι η αιτία θανάτου 21 πελεκάνων στο φυσικό καταφύγιο Σρεμπάρνα, στη βορειοανατολική Βουλγαρία, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο διευθυντής της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Τροφίμων της Σίλιστρα Δρ. Σεμπαχτίν Χάλιντ.

Ηράκλειο: Θερμή υποδοχή σε 800 Κινέζους τουρίστες του Costa Atlantica

Θερμή υποδοχή επιφυλάχθηκε το πρωί σε περίπου 800 Κινέζους τουρίστες -μεταξύ των οποίων δημοσιογράφοι ηθοποιοί και συγγραφείς- που έφτασαν στο λιμάνι του Ηρακλείου, με το κρουαζιερόπλοιο Costa Atlantica.

Θεσσαλονίκη: Ιταλός προσπάθησε να διευκολύνει την παράνομη έξοδο μεταναστών από το αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Μέσω του αερολιμένα «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης επιχείρησε 54χρονος Ιταλός να διευκολύνει την παράνομη έξοδο από τη χώρα πέντε Σύρων, οι οποίοι ήταν εφοδιασμένοι με πλαστά διαβατήρια και ταυτότητες.

Σοβαρό τροχαίο από καραμπόλα πέντε αυτοκινήτων - Κουμφούζιο στη Λ. Μεσογείων

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι στη Λεωφόρο Μεσογείων, στο ύψος της γέφυρας Κατεχάκη, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για καραμπόλα πέντε αυτοκινήτων, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν τραυματίες.

Κουρουμπλής: «Εξαγγελίες για την υγεία την επόμενη εβδομάδα από τον Πρωθυπουργό»

Εξαγγελίες μέτρων και προσλήψεων στον χώρο της υγείας θα κάνει την επόμενη εβδομάδα ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, όπως αποκάλυψε ο υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ολλανδία: Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στο αεροδρόμιο Σίπχολ

Αποκαταστάθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η ηλεκτροδότηση στο αεροδρόμιο Σίπχολ του Αμστερνταμ έπειτα από την εκτεταμένη διακοπή ρεύματος που σημειώθηκε στην ολλανδική πόλη και τα περίχωρά της το πρωί, δήλωσε εκπρόσωπος του αεροδρομίου.

Bild: «Από σοβαρή κατάθλιψη έπασχε ο Λούμπιτς - δεν ήταν ικανός για πτήση»

Στον συγκυβερνήτη  Αντρέας Λούμπιτς εστιάζονται οι έρευνες για τα αίτια της πτώσης του του μοιραίου Airbus A320 της Germanwings.

Σύμφωνα με την Telegraph από  τις έρευνες της αστυνομίας στα δύο σπίτια που χρησιμοποιούσε ο νεαρός συγκυβερνήτης έχει  βρεθεί «σημαντικό στοιχείο» το οποίο εξεταζόταν.

Αφαίρεση τριών βαθμών, δύο αγωνιστικές και πρόστιμο η ποινή της ΑΕΚ

Βαριά ήταν η τιμωρία της ΑΕΚ, από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ, καθώς της επεβλήθη ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα, δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο ύψους 17.000. ευρώ.

Νορβηγία Το μακρύτερο τούνελ μήκους 25 χιλιομέτρων!

Στη Νορβηγία είναι απόλυτα συνηθισμένο για να μετακινηθείς από μία πόλη σε άλλη να πρέπει να διασχίσεις τουλάχιστον μία σήραγγα. Η χώρα αυτή άλλωστε έχει πάνω από 900 τούνελ, μεταξύ αυτών και το μακρύτερο σε μήκος, καλύπτοντας μια απόσταση 24,5 χιλιομέτρων, αλλά και 33 υποθαλάσσιες σήραγγες.

Από το Μανχάταν στο Ντουμπάι και από το Παρίσι στη Βαρκελώνη!

Δώδεκα φωτογράφοι της εταιρείας AirPano ταξιδεύουν τον κόσμο φωτογραφίζοντας υπέροχες πανοραμικές εικόνες από διάφορες τοποθεσίες.
Στα πλάνα τους περιλαμβάνονται διάσημες πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, το Παρίσι και η Βαρκελώνη αλλά και πολλά φυσικά θαύματα του πλανήτη όπως ηφαίστεια και καταρράκτες.

Η Βραζιλία χόρεψε… σάμπα μέσα στη Γαλλία παίρνοντας τη νίκη με 3-1...France vs Brazil 1-3 All Goals And Highlights

Δεκαεπτά περίπου χρόνια μετά τη βαριά ήττα στον τελικό του Μουντιάλ, η Βραζιλία έφυγε νικήτρια (3-1) από το Παρίσι στη φιλική αναμέτρηση με τη Γαλλία, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ

Δεν συγκρίνονται οι δύο νίκες, αλλά δεν παύει να είναι ένα αποτέλεσμα που προσδίδει γόητρο σε μια ομάδα.