Σέξι διαφήμιση για το 500C Abarth

Βάσει του δικού μας ταπεινού τρόπου σκέψης, η πιο επιτυχημένη διαφήμιση αυτοκινήτου, είναι αυτή που ελάχιστα δείχνει το αυτοκίνητο. Ειδικά αν επικεντρώνεται σε ένα σαγηνευτικό κορμί όπως αυτό της Κατρινέλ Μενγκία.
Τι είπατε; Έχετε αρχίσει να συμφωνείτε; Που να πατήσετε και play στο βίντεο που σας παραθέτουμε!..

Ερχεται το... καυτό Audi RS7!

Παραμένει άγνωστο πότε θα δούμε την κορυφαία έκδοση του Α7 Sportback στην παραγωγή, όμως αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να… ονειρευόμαστε. Στην ιστοσελίδα Fourtitude, η οποία απευθύνεται στους φίλους της Audi, βρήκαμε ψηφιακά επεξεργασμένες φωτογραφίες του μελλοντικού RS7. .

36 εκατ. ευρώ από ευρωπαϊκές τράπεζες έκλεψαν δαιμόνιοι χάκερς

Μια νέα μεγάλη υπόθεση κυβερνο-απάτης και μάλιστα σε ένα από τους καλύτερα προστατευόμενους τομείς, τον τραπεζικό, μόλις ήρθε στο φως. Χάκερ, χρησιμοποιώντας μια εξελιγμένη τεχνική, κατάφεραν να αφαιρέσουν περισσότερα από 36 εκατ. ευρώ από τουλάχιστον 30.000 εταιρικούς και προσωπικούς λογαριασμούς σε 30 ευρωπαϊκές τράπεζες..

O Chris Brown καπνίζει μαριχουάνα στο twitter

Κι όχι ένα, όχι δύο, αλλά τρία! Τόσα ήταν τα τσιγάρα μαριχουάνας που έβαλε στο στόμα του ο Chris Brown και μάλιστα αποφάσισε να βγάλει και φωτογραφία τον εαυτό του για να το θυμάται!..

Demy: «Δεν μου βγαίνει το πρόστυχο»

Η Demy μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Κορίτσια για σπίτι» για τα μυστικά του προσωπικού της στιλ, απάντησε σε ερωτήσεις σχετικές με τις σέξι φωτογραφίσεις και παράλληλα μίλησε για την Άννα Βίσση και τη συνεργασία τους..

Πόρνες στο Μαλάουι έπνιξαν τους «πελάτες» τους για 12 δολάρια!

Αντιμέτωπες με τη δικαιοσύνη είναι δυο πόρνες από την πόλη Μζούζου, στο βόρειο Μαλάουι,  καθώς κατηγορούνται ότι έπνιξαν δύο πελάτες τους γιατί δεν τις πλήρωσαν για τις υπηρεσίες που τους παρείχαν.

USA: Αλιγάτορες φύλαγαν μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στην... Ολυμπία

Η είσοδος των αστυνομικών στο κρησφύγετο των εμπόρων ναρκωτικών μετατράπηκε για λίγο σε άτακτη υποχώρηση...
Αλιγάτορες φύλαγαν μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στην... Ολυμπία..

Επιασαν το δήμαρχο να πουλάει ναρκωτικά έξω από δημοτικό σχολείο

Οι αστυνομικοί που έκλεισαν ραντεβού με έμπορο ναρκωτικών για να τον «πιάσουν στα πράσα», δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν ποιος ήρθε στο προσυνεννοημένο σημείο.
Επιασαν το δήμαρχο να πουλάει ναρκωτικά έξω από δημοτικό σχολείο..

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ PLANET STARS AΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ


ΕΠΕΣΤΕΨΕ Ο ΜΟΣΡΙ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ

Αίγυπτος: Χιλιάδες «πολιόρκησαν» το προεδρικό μέγαρο

Επέστρεψε στα καθήκοντά του σήμερα το πρωί στο προεδρικό μέγαρο, Ο Αιγύπτιος πρόεδρος Μοχάμεντ Μόρσι, μετά τη διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ εξαιτίας της οποίας αναγκάστηκε να...

ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΠΟΣΤ

Τι λέει ο ρεπόρτερ που φωτογράφισε το θάνατο επιβάτη στις ράγες

Την δική του εκδοχή δίνει ο φωτογράφος που αντί να σπεύσει να βοηθήσει, προτίμησε να απαθανατίσει τις τελευταίες στιγμές ενός άνδρα που είχε πέσει στις ράγες του μετρό της Νέας Υόρκης. Η συγκεκριμένη...

Εξαρθρώθηκαν τρεις σπείρες λαθρεμπορίας μεγάλων ποσοτήτων καυσίμων

Οκτώ άτομα είχαν συλληφθεί έως πριν από λίγο, σε επιχείρηση της Οικονομικής Αστυνομίας, για την εξάρθρωση κυκλωμάτων που δραστηριοποιούνται στο λαθρεμπόριο καυσίμων, τα οποία διακινούσαν με πλαστά τιμολόγια...

Χειροπέδες σε δύο υπαλλήλους του ΥΠΕΞ για παράνομες μεταφράσεις

Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας συνελήφθησαν χθες, Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου, το βράδυ δύο ημεδαπές και ειδικότερα μία 45χρονη υπάλληλος του Υπουργείου Εξωτερικών και μία 42χρονη..

Μύκονος: Στη φυλακή προϊστάμενος Οικονομικού του Δήμου

Στις φυλακές της Χίου οδηγήθηκε ο προϊστάμενος των Οικονομικών Υπηρεσιών Μυκόνου την Παρασκευή ενώ προφυλακιστέος κρίθηκε χθες και ο κλητήρας του Δήμου..

Στουρνάρας: Στη φυλακή χωρίς αναστολή οι φοροφυγάδες

Το υπουργείο Οικονομικών εξετάζει, σε συνεργασία με το υπουργείο Δικαιοσύνης, το ενδεχόμενο να φυλακίζονται χωρίς αναστολή οι φοροφυγάδες, όπως ισχύει και στις ΗΠΑ..

Τραγωδία σε σχολείο της Θεσσαλονίκης: Δασκάλα σκοτώθηκε την ώρα που στόλιζε την τάξη

Σε τραγωδία κατέληξε ο χριστουγεννιάτικος στολισμός στο 21ο Δημοτικό Σχολείο Τούμπας, όταν μία δασκάλα έπεσε και σκοτώθηκε την ώρα που στόλιζε την τάξη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 40χρονη γυναίκα έπεσε, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες και σκοτώθηκε ακαριαία...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ PLANET STARS AΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ


ΣΕ 300.000 ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΕΙ ΗΔΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΑ

Χ. Θεοχάρης: 450.000 δεν έχουν πληρώσει το τέλος ακινήτων

«Περίπου 450.000 δεν έχουν πληρώσει το τέλος ακινήτων στη ΔΕΗ και το χρέος έχει περάσει στην εφορία», είπε ο Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων, Χάρης Θεοχάρης. [ 11:18 5/12 ]

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟ

Στα όριά τους τα ελληνικά νοσοκομεία

Τα ελληνικά νοσοκομεία βρίσκονται σε τόσο δεινή θέση που στερούνται βασικά υλικά, αυξάνοντας τον κίνδυνο σοβαρών λοιμώξεων, σύμφωνα με ανώτατο Ευρωπαίο αξιωματούχο του κλάδου υγείας. [ 14:01 5/12 ]..