Εικόνα «2012» για τη ΝΔ σε όλη την Ελλάδα: Πού καταρρέει, πού επιβιώνει – Το παιχνίδι των δημοσκοπήσεων

 Εικόνα συντριβής και όχι απλής ήττας της ΝΔ δίνουν οι δημοσκοπήσεις που διενεργούνται από πρεσβείες και μεγάλες πολυεθνικές που θέλουν  να ξέρουν σε ποια κατεύθυνση βαδίζει η ελληνική πολιτική σκηνή.

Σε αντίθεση με τις ευφάνταστες δημοσκοπήσεις εταιρειών ερευνών (ALCO, MRB, Κapa Research, Opinion, Pulse κλπ.) η εικόνα που καταγράφεται είναι τελείως διαφορετική από αυτή που δημοσιοποιείται. Πόσο διαφορετική; Πολύ!

Και γιατί υπάρχει «μαγική εικόνα» στις δημοσκοπήσεις; Γιατί το μυστικό είναι το «δείγμα» των ερωτώμενων.

Οι Δημοκρατικοί ξεσηκώνονται κατά του Τ.Μπάιντεν που οδηγεί τον κόσμο σε πυρηνική σύγκρουση

 Επιστολή 30 Δημοκρατικών Αντιπροσώπων του Κογκρέσου για «άμεσες συνομιλίες με τον Ρώσο Πρόεδρο»

Ρήγμα ανάμεσα και στους Δημοκρατικούς, έχει πλέον δημιουργηθεί από την πολιτική της κυβέρνησης Μπάιντεν απέναντι στην Ρωσία που έχει φέρει τον πλανήτη στα πρόθυρα μίας πυρηνικής καταστροφής και έχει προκαλέσει μία τρομακτική παγκόσμια οικονομική κρίση.

Η πτέρυγα των φιλελεύθερων Δημοκρατικών στο Κογκρέσο των ΗΠΑ (δηλαδή η πτέρυγα των Liberals) πιέζει τον Aμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν

Υποβρύχιες επιθέσεις στα χωρικά ύδατα της Ρωσίας: 4 κολοσσιαίες εκρήξεις στον Κόλπο της Φινλανδίας

 Χτυπήθηκαν τμήματα των αγωγών Nord Stream; - Oι εκρήξεις έγιναν στην περασμένη Παρασκευή

Τέσσερις κολοσσιαίες υποβρύχιες εκρήξεις σημειώθηκαν στον Κόλπο της Φινλανδίας εντός των χωρικών υδάτων της Ρωσίας.

H ανίχνευση έγινε από το Ινστιτούτο Σεισμολογίας του Πανεπιστημίου του Ελσίνκι.

Το ερώτημα είναι αν είναι σημερινές ή αν έγιναν τις προηγούμενες ημέρες και ανακοινώθηκαν σήμερα.

Ζελένσκι: «Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις τσακίζουν τον λεγόμενο δεύτερο ισχυρότερο στρατό στον κόσμο»

 Στο χθεσινοβραδινό διάγγελμα του, αναφερόμενος στη συμπλήρωση οκτώ μηνών από το ξέσπασμα του πολέμου, ο Ουκρανός Πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι έκρινε πως η Ρωσία αποτυγχάνει ως προς τους στόχους που είχε θέσει όταν εισέβαλε στη χώρα του την 24η Φεβρουαρίου. Ζελένσκι, Στρατός, Ρωσία

Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις, υποστήριξε ο αρχηγός του κράτους, «τσακίζει τον λεγόμενο δεύτερο ισχυρότερο στρατό στον κόσμο».

«Η αίσθηση της ήττας στη Ρωσία γίνεται ισχυρότερη», πρόσθεσε και υπογράμμισε πως ενώ η χώρα αυτή ήταν άλλοτε σημαντικός παράγοντας στη διεθνή σκηνή, σήμερα είναι ολοένα πιο «απομονωμένη» διπλωματικά.

«Βρόμικη βόμβα»: Τι ακριβώς είναι, πώς λειτουργεί και γιατί είναι «πιο επικίνδυνη», φερόμενη ως νέο «όπλο» του πολέμου

 Στην πρόκληση πανικού, σύγχυσης και προβληματισμού, με ταυτόχρονη εξάπλωση ραδιενεργής σκόνης και καπνού στην ατμόσφαιρα, στοχεύουν οι αποκαλούμενες «βρόμικες βόμβες» που εμπνέουν ιδιαίτερη ανησυχία.

Την Κυριακή, ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι υποστήριξε ότι μόνο η Ρωσία είναι ικανή να κάνει χρήση πυρηνικών όπλων στην Ευρώπη, απορρίπτοντας ταυτόχρονα τον ισχυρισμό του ρώσου υπουργού Αμυνας ο οποίος δήλωσε ότι η Ουκρανία είναι πιθανό ότι ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει «βρόμικη βόμβα» στην Ουκρανία.