Τουλάχιστον 4 νεκροί από χιονοστιβάδα στις γαλλικές Άλπεις

Τουλάχιστον 4 άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν παρασύρθηκαν από χιονοστιβάδα στην Αλπ- Μαριτίμ (στη νοτιοανατολική Γαλλία) σήμερα, ανακοίνωσε η χωροφυλακή.
Στο δυστύχημα τραυματίστηκε τουλάχιστον ένας άνθρωπος, ενώ αγνοείται άλλος ένας, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Όπως γνωστοποίησε ο περιφερειάρχης της Αλπ- Μαριτίμ Ζορζ Φρανσουά Λεκλέρκ, ο οποίος μίλησε για «αρκετούς νεκρούς», η χιονοστιβάδα καταπλάκωσε σκιέρ και πεζοπόρους στον εθνικό δρυμό Μερκαντούρ.

Δύο νεκροί από τους πυροβολισμούς στο Μίσιγκαν Παραμένει ασύλληπτος ο δράστης

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα το πρωί στην πανεπιστημιούπολη του Κεντρικού Μίσιγκαν στο βόρειο τμήμα των ΗΠΑ, έγινε γνωστό από τη διεύθυνση του ιδρύματος, που προειδοποίησε για έναν ύποπτο ηλικίας 19 ετών, ο οποίος παραμένει προς το παρόν ασύλληπτος.
«Η πρόσβαση στην πανεπιστημιούπολη έχει αποκλειστεί» επισήμανε το πανεπιστήμιο στον ιστότοπό του.

Τόσκας: Στον Καμίνη δεν θα έδινα ούτε γράμμα να μεταφέρει, ο Μητσοτάκης «μυξοκλαίει»

Σκληρή κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα και του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη με αφορμή τα επεισόδια και τις επιθέσεις στο κέντρο της Αθήνας.
Μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στον ANT1 ο κ. Τόσκας αναφερόμενος στην κριτική που δέχεται από τον κ. Καμίνη ο οποίος του καταλόγισε ότι «δεν κάνει τη δουλειά του», είπε χαρακτηριστικά «δεν θα του έδινα ούτε γράμμα να μεταφέρει».
Εξάλλου, ο κ. Τόσκας ανέφερε ότι 200 αστυνομικοί θα βγουν σε πρώτη φάση στους δρόμους. «Θα τους βρω εγώ και θα τους ξετρυπώσω αν δεν μπορεί η ΕΛ.ΑΣ.», τόνισε.

Mίζες στα κόμματα για το Μετρό

    Μίζες μέσα σε βαλίτσες για την ανάθεση και υλοποίηση έργων του Μετρό, στην Αθήνα, την περίοδο 2003-2007 αλλά και συγκεκριμένο ποσοστό προμήθειας για τα πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα αποκαλύπτουν τα  νέα στοιχεία που έφτασαν από τις γερμανικές αρχές στην Εισαγγελία  Διαφθοράς με επικεφαλής την κ. Ελένη Τουλουπάκη.

Ο εφοπλιστής Στεφάνου εκβιάζει τον Παναγιώτη Κουρουμπλή με απολύσεις εργαζομένων. ΒΙΝΤΕΟ.

Νέες απειλές εξαπέλυσε το πρωί ο Γιώργος Στεφάνου, ιδιοκτήτης της Golden Star Ferries μαζί με τον αδελφό του, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Όπως είπε, αν δεν υπογράψει σήμερα ο υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής τη δρομολόγηση των πλοίων του, έχει δώσει εντολή στο λογιστήριο της εταιρείας του να αποδεσμεύσει τους 50 εργαζομένους του γραφείου του και τους 300, όπως λέει, που εργάζονται στα καράβια.

Εκβιασμοί με απεργία πείνας-μαϊμού..ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ..

Παλιά κουμάντο στο λιμάνι έκαναν οι Αγούδημοι και οι Βεντούρηδες. Αυτή η εποχή έφυγε, αλλά, όπως φαίνεται, όχι διά παντός. Μάλλον, κάποιοι ζήλεψαν τον ρόλο τους. Ένας από αυτούς και ο ιδιοκτήτης της ακτοπλοϊκής εταιρείας Golden Star Ferries Γιώργος Στεφάνου.

Πριν από μερικές ώρες, ο πλοιοκτήτης Στεφάνου δήλωσε ότι προχωρά σε απεργία πείνας ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την αρνητική στάση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή απέναντι στην εταιρεία του.

Απόφαση ΣτΕ - Βίτσας: Από τον Οκτώβριο και σε μηνιαίες δόσεις τα αναδρομικά

Για εφαρμογή της απόφασης του Τριμελούς Συμβουλίου Συμμόρφωσης του ΣτΕ, με καταβολή των αναδρομικών σε ένστολους και απόστρατους σε μηνιαίες δόσεις από τον προσεχή Οκτώβριο ή το αργότερο τον ερχόμενο Νοέμβριο, έκανε λόγο ο υπουργός, Αναπληρωτής Εθνικής Άμυνας, κ. Δημήτρης Βίτσας. Επιπρόσθετα, επικαλέστηκε μελέτη του υπουργείου, σύμφωνα με την οποία το κόστος για την υλοποίηση της απόφαση κυμαίνεται μεταξύ 400 και 500 εκατομμυρίων ευρώ.

Θρίλερ στον Έβρο: Στις φυλακές Ανδριανούπολης οι Έλληνες στρατιωτικοί

Με την κατηγορία της παράνομης διείσδυσης και όχι της κατασκοπίας οδηγήθηκαν στις κλειστές φυλακές της Ανδριανούπολης όπου και θα κρατηθούν μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα τα δυο στελέχη του Ελληνικού Στρατού, που συνελήφθησαν από τουρκική περίπολο το μεσημέρι της Πέμπτης στην ελληνοτουρκική μεθόριο στις Καστανιές του Έβρου.

Σύμφωνα. με πληροφορίες από τα διαμοιβόμενα στις διαδοχικές τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχαν οι αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων Ελλάδας - Τουρκίας, εκπέμπεται η θετική πρόθεση της τουρκικής πλευράς να ολοκληρωθεί