Ο Γιάνης Βαρουφάκης "στον ενικό" με τον Νίκο Χατζηνικολάου 23:30

Απόψε στις 23:30 ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Νίκο Χατζηνικολάου, "στον ενικό" & στο Star!
Τη Δευτέρα στις 23:30 ο Γιάνης Βαρουφάκης απαντά στα ερωτήματα των πολιτών.
Ζωντανά στον Νίκο Χατζηνικολάου "στον ενικό" & στο Star!

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή μπαίνει μπροστά * Αυτή είναι η συμφωνία που προτείνει η Κομισιόν

Με ένα πολυσέλιδο κείμενο που τιτλοφορείται «σημείωμα βοήθειας για την Ελλάδα» το οποίο έφτασε πριν από δύο ώρες, το μεσημέρι της Δευτέρας, σε όλους τους εμπλεκόμενους - στις διαπραγματεύσεις και τις αποφάσεις - φορείς, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή μπαίνει μπροστά προκειμένου να κοπεί ο «γόρδιος δεσμός» και οι ευρωπαίοι εταίροι να φτάσουν σε συμφωνία με την ελληνική κυβέρνηση.

Μετά την συμφωνία κυβέρνησης-εταίρων θα αλλάξει η ηγεσία σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εκτίμησε ο Παπαδημούλης

«Η γνώμη μου είναι, πλην απρόοπτου, ότι βαίνουμε προς μια συμφωνία, η οποία θα πρέπει να κλειδώσει τις επόμενες μέρες ή λίγες εβδομάδες και ο στόχος της κυβέρνησης και προσωπικά του Πρωθυπουργού, που έχει πάρει επάνω του τη διαπραγμάτευση στην κορύφωσή της, είναι να είναι μια συμφωνία ρεαλιστική και βιώσιμη, η οποία θα επιτρέψει στην Ελλάδα να ανασάνει και να αναπτυχθεί και να βγει το γρηγορότερο σε ένα δρόμο ανάπτυξης,

Κατάρ: Χειροπέδες σε δημοσιογράφο του BBC για ρεπορτάζ που αφορούσε το Μουντιάλ του 2022

Ένας δημοσιογράφος του BBC συνελήφθη από τις αρχές του Κατάρ, για ρεπορτάζ που αφορούσε τις απάνθρωπες συνθήκες εργασίας στα έργα που διεξάγονται εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου το 2022.

Ιταλία: Θα καταβάλει 500 ευρώ άπαξ σε 4 εκατομμύρια συνταξιούχους

Η ιταλική κυβέρνηση θα καταβάλει 500 ευρώ άπαξ σε τέσσερα εκατομμύρια συνταξιούχους τον επόμενο Αύγουστο, όπως έκανε γνωστό ο πρωθυπουργός της χώρας, Ματτέο Ρέντσι, σε παρέμβασή του σε εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης Rai Uno.

Η Ραχήλ λικνίζεται σε καρέκλα υπό τους ήχους του κλαρίνου σε γλέντι γάμου σε χωριό του Βέρμιου.

Μακριά από το... βουλευτικό πρωτόκολλο κινήθηκε η Ραχήλ Μακρή, διασκεδάζοντας μαζί με συγγενικά της πρόσωπα, την Κυριακή, σε γλέντι γάμου σε χωριό του Βέρμιου.

Και όταν λέμε κινήθηκε... εννοούμε λικνίστηκε για τα καλά.

Τουρκία: Υποδοχή ροκ σταρ για τον Νταβούτογλου σε προεκλογική συγκέντρωση

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου ήταν χθες ο κεντρικός ομιλητής τεράστιας προεκλογικής συγκέντρωσης εν όψει των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουνίου.
Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο Μάλτεπε, κοντά στη Θάλασσα του Μαρμαρά, για να ακούσουν τον Αχμέτ Νταβούτογλου,

Είχε δύο Ferrari στο μαντρί ο βοσκός που συνελήφθη ένα τζιπ μάρκας Mercentes και μία BMW τύπου X6.

Κτηνοτροφικές μονάδες και δίπλα... έκθεση πολυτελών αυτοκινήτων για τον βοσκό με τις Ferrari, σε βάρος του οποίου είχε διαταχθεί έρευνα από την Ανακρίτρια Ιωαννίνων για τυχόν συμμετοχή του σε κύκλωμα αρχαιοκαπήλων, μαζί με επτά ακόμη άτομα.

Mαδέιρα Πορτογαλία-Προσγειώσεις-θρίλερ για γερά νεύρα (Φωτό+Βίντεο)

Ισχυροί άνεμοι έπνεαν χθες, Κυριακή στην περιοχή του αεροδρομίου Mαδέιρα της Πορτογαλίας με αποτέλεσμα να καθιστούν το έργο των πιλότων εξαιρετικά δύσκολο κατά την προσγείωση.
Στο παρακάτω βίντεο που κόβει την ανάσα, αποτυπώνονται οι προσπάθειες των χειριστών εμπορικών αεροσκαφών να τα προσγειώσουν στο εν λόγω αεροδρόμιο.

Στον Πειραιά το τρίτο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο...Quantum of the Seas Cruise Ship Video Tour - Cruise Fever

Στο λιμάνι του Πειραιά βρίσκεται από το πρωί το κρουαζιερόπλοιο «Quantum of the Sea», το τρίτο μεγαλύτερο στον κόσμο, ιδιοκτησίας της εταιρείας «Royal Carribean».
Το κρουαζιερόπλοιο, που έχει μήκος 347 μέτρα και διαθέτει 2.090 καμπίνες με μέγιστη χωρητικότητα

Παρέμβαση-φωτιά της Έλενας Ακρίτα: Ασχοληθείτε με τίποτα σοβαρότερο από την Αγία Βαρβάρα

«Η Αγία Βαρβάρα αποτελεί ειδωλολατρική πρακτική ή αντιβίωση ευρέος φάσματος;», αναρωτιέται η Έλενα Ακρίτα σε κείμενό της που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ και η ίδια αναδημοσιεύει στην προσωπική της σελίδα στο facebook.

Oι Femen στην Ελλάδα: Θέλουμε εκδίκηση για την κρίση στην Ελλάδα- «Στρατολογούν» ακτιβιστές

Η αρχηγός των FEMEN μιλά για τη στρατολόγηση μελών και τη χώρα μας
Βρέθηκαν στην Αθήνα για να διαδηλώσουν και να στηρίξουν την Ελλάδα. Η Ίνα Σεβτσένκο μάλιστα πόζαρε γυμνόστηθη στο μνημείο που σηματοδοτεί την πολιτιστική ταυτότητα της Ελλάδας. Μπροστά από το Ερέχθειο με φόντο τις Καρυάτιδες.

Το θέμα που "έπεσε" στη Νεοελληνική Γλώσσα-Ομιλία για την πολιτιστική κληρονομιά (Photos-Videos-Pdf)

(Στο τέλος του κειμένου, μπορείτε να βρείτε το pdf με όλα τα θέματα που έπεσαν στη Νεοελληνική Γλώσσα Γενικής Παιδείας)
Πρεμιέρα σήμερα για τις Πανελλαδικές εξετάσεις με 105 χιλιάδες υποψηφίους να διεκδικούν μία από τις 68.345 θέσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση (44.200 στα Πανεπιστήμια και 24.145 στα ΤΕΙ).

Εννιά νεκροί μετά από μάχη συμμοριών στο Τέξας

Το επεισόδιο έγινε στο Twin Peaks Sports Bar and Grill, σε μια εμπορική περιοχή που ονομάζεται Εμπορικό Κέντρο του Κεντρικού Τέξας, όπως είπε η αστυνομία του Ουέικο στην ιστοσελίδα της στο Facebook.

Αντώνης Σαμαράς: Να κόψουν τα ψέματα και να συνεννοηθούμε

Ανοιχτός στο ενδεχόμενο να υπάρξει μια «συνεννόηση» με την κυβέρνηση, υπό την προϋπόθεση ο ΣΥΡΙΖΑ «να εγκαταλείψει τις ιδεοληψίες του», εμφανίζεται ο Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξή του στο «Έθνος της Κυριακής». Ο πρόεδρος της ΝΔ τονίζει πως αν η κυβέρνηση θελήσει βοήθεια, η ΝΔ είναι έτοιμη να τη δώσει, αλλά ξεκαθαρίζει:

Ελλάδα Πολιτισμός 2015- Σήμερα γιορτάζουν τα μουσεία

Κεντρικό μήνυμα του εορτασμού είναι να γίνουν τα μουσεία φορείς πολιτισμικών ανταλλαγών με σκοπό την ανάπτυξη της μόρφωσης, την αμοιβαία κατανόηση και τη συνεργασία μεταξύ των λαών. Η Διεθνής Ημέρα Μουσείων καθιερώθηκε το 1977 από το Διεθνές Συμβούλιο Μουσείων (ICOM) με στόχο να αναδειχθεί ο ρόλος των μουσείων στη σύγχρονη κοινωνία.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ- Δοκιμή του πιο αποδοτικού συστήματος ηλεκτρικής ενέργειας του κόσμου Στην έρημο Καλαχάρι

Το 34 τοις εκατό της ηλιακής ενέργειας που προσλαμβάνεται από τα φωτοβολταϊκά κάτοπτρα της εγκατάστασης μετατρέπεται απευθείας σε ηλεκτρική ενέργεια διαθέσιμη για το τοπικό δίκτυο.

Ένα νέο σύστημα παραγωγής ηλιακής ηλεκτρικής ενέργειας που χαρακτηρίζεται ως το πιο αποτελεσματικό στον κόσμο, δοκιμάζεται αυτές τις ημέρες στην έρημο Καλαχάρι της Νοτίου Αφρικής.