40 χρόνια μετά Χιλιάδες πολίτες στην πορεία του Πολυτεχνείου

Η πορεία ολοκληρώθηκε χωρίς εντάσεις - Το κύριο σώμα της πορείας ακολούθησαν τα μέλη του ΠΑΜΕ - Πρώτα έφτασαν τα μέλη της ΠΑΣΠ κρατώντας την αιματοβαμμένη σημαία - Περισσότερες από 99 οι προσαγωγές, δύο οι συλλήψεις - Μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ έκαψαν μια σημαία του ΝΑΤΟ και μια σημαία με σβάστικα - Στην κυκλοφορία όλοι οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας - Αποκαταστάθηκε η λειτουργία των σταθμών του ΜΕΤΡΟ

Απίστευτη δήλωση O προπονητής της Ρουμανίας θα γίνει... μοναχός αν αποκλειστεί από την Ελλάδα

Έτοιμη έχει (και πιθανότατα καλά κάνει) την εναλλακτική λύση σε περίπτωση αποκλεισμού της Ρουμανίας ο Βίκτορ Πιτσούρκα. Όπως τόνισε ο ίδιος, αν δεν περάσει στο Μουντιάλ θα κλειστεί σε μοναστήρι.Ένα βήμα πιο κοντά στο Θεό αναμένεται να οδηγήσει η Εθνική Ελλάδας τον Βίκτορ Πιτσούρκα.

ΑΕΚ-ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 5-0 Πάρτι με Ντακόλ, Γεωργέα και 5άρα στο ΟΑΚΑ (vds)

Με τον Ντακόλ να πετυχαίνει χατ τρικ και τον Γεωργέα να μοιράζει δύο ασίστ, η ΑΕΚ κέρδισε τον Άγιο Νικόλαο 5-0 στο ΟΑΚΑ και πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου Γ' Εθνικής στον όμιλό της.

Η ΑΕΚ παίζοντας κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο, πέτυχε την πιο ευρεία νίκη της στη φετινή σεζόν, με τους πολλούς φίλου της που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ στο τέλος να αποθεώνουν τους παίκτες.

Βίντεο: Η Αίτνα «βρυχάται» και κάνει τη νύχτα-μέρα-Εντυπωσιακές σκηνές

Η καυτή λάβα δεν απείλησε κατοικημένες περιοχές και δεν δόθηκε καμία εντολή εκκένωσης

Άλλον έναν «βρυχηθμό» έβγαλε τα ξημερώματα της Κυριακής η Αίτνα, το πιο ενεργό ηφαίστειο της Ευρώπης, μετατρέποντας σε μέρα τη νύχτα πάνω από την ανατολική Σικελία.

Πολυτεχνείο: 40 χρόνια μετά!

Με την καθιερωμένη πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία κορυφώνονται σήμερα οι εκδηλώσεις για την 40η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.
Η πορεία θα ξεκινήσει στις 3 μετά το μεσημέρι από την πύλη του Πολυτεχνείου με προορισμό την πρεσβεία των ΗΠΑ.

Saudi capital hit with rare floods, residents urged to stay indoors (PHOTOS)

Severe flooding is being reported in Saudi Arabia, especially in the kingdom’s capital of Riyadh, with the government closing schools and urging people to stay indoors amid heavy rain. Flooding is rare in the country dominated by the Arabian Desert.

Ρωσία: Αεροπορικό δυστύχημα με δεκάδες νεκρούς----At least 50 feared dead as passenger jet crashes in central Russia

Αεροσκάφος τύπου Boeing 737 συνετρίβη πριν λίγο στο αεροδρόμιο του Καζάν στη νοτιοδυτική Ρωσία - Εκφράζονται φόβοι ότι οι 44 ή 50 επιβαίνοντες είναι νεκροί - Δείτε φωτογραφία από το σημείο της συντριβής Τρομερό αεροπορικό δυστύχημα σημειώθηκε πριν λίγα λεπτά στην πόλη Καζάν της νοτιοδυτικής Ρωσίας.

FRANCE 24-ΝEWS-WORLD:Madonna, Cotillard ask Russia to free Greenpeace activists

Pop legend Madonna and Oscar-winning French actress Marion Cotillard (pictured) have joined calls for the release of 30 Greenpeace activists facing jail time in Russia for protesting against Arctic oil drilling.

Reuters-World-News:Greek:Greek militant group claims Golden Dawn killings


(Reuters) - A Greek anti-establishment group has claimed responsibility for a drive-by shooting this month that killed two supporters of the far-right Golden Dawn party and raised fears of an escalation of political violence.
The previously unknown group "Militant People's Revolutionary Forces" said the attack had been carried out in retaliation for the fatal stabbing of anti-fascism rapper Pavlos Fissas, to which a Golden Dawn sympathizer has confessed.

Την Τρίτη και με τιμές αρχηγού κράτους η κηδεία του Γλαύκου Κληρίδη

Ο Γλαύκος Κληρίδης, ένας μεγάλος ηγέτης που έβαλε τη δική του σφραγίδα στη σύγχρονη ιστορία της Κύπρου και πρόσφερε σε κρίσιμες ώρες για το νησί και το λαό της, έφυγε από τη ζωή.
Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας απεβίωσε  στις 6.20 το απόγευμα, έχοντας δίπλα του τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ο 94χρονος πολιτικός ιστορικός ηγέτης της Κύπρου, είχε εισαχθεί στην κλινική Ευαγγελίστρια από την Τετάρτη, σε κρίσιμη κατάσταση, όπου έδωσε την τελευταία του μάχη για τη ζωή.

Την εμφάνισή τους στο κέντρο της Μόσχας έκαναν δεκάδες τρόλεϋ ανήμερα της επετείου των 80 χρόνων από τη δημιουργία της πρώτης γραμμής τρόλλεϋ.

Μικροί και μεγάλοι θαύμασαν από κοντά το δίκτυο αστικών συγκοινωνιών της πάλαι ποτέ Σοβιετικής Ενωσης .

Στις 15 Νοεμβρίου του 1933 εγκαινιάστηκε η πρώτη γραμμή τρόλλεϋ που πήρε το όνομά της από τον Λαζάρ Καγκάνοβιτς, μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος και φίλο του Στάλιν

50 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ-- Φόρος τιμής στον Τζον Κένεντι από τον Ομπάμα και το ζεύγος Κλίντον

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, ο πρώην πρόεδρος Μπίλ Κλίντον και η σύζυγός του και πρώην υπουργός Εξωτερικών της χώρας, Χίλαρι Κλίντον αναμένεται να καταθέσουν την Τετάρτη στεφάνι στον τάφο του Τζον Κένεντι για τα 50 χρόνια από τη δολοφονία του.