Alexandra Andresen: Η νεότερη δισεκατομμυριούχος του 2016 θέλει να είναι πάντα διακοπές στην Ελλάδα

Το περιοδικό Forbes έδωσε στη δημοσιότητα την ετήσια κατάταξη του με τους πλουσιότερους ανθρώπους στη γη και η κληρονόμος από τη Σκανδιναβία βρίσκεται στην κορυφή.

Η Alexandra Andresen, ετών 19, αξίζει $1.2 δισεκατομμύρια. Η περιουσία της κληροδοτήθηκε το 2007 όταν ο πατέρας της, Johan Andresen, της έκανε δώρο ζωής το 42% των μετοχών της οικογενειακής ιδιωτικής εταιρείας επενδύσεων, Ferd.

Παπαγάλος έτοιμος να καταδώσει τον δολοφόνο του ιδιοκτήτη του

Έχει περάσει ένας χρόνος μετά τη δολοφονία του Μάρτιν Ντουράμ, μέσα στην οικία του, στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ και οι Αρχές αδυνατούν να βρουν τον ένοχο για να απαγγείλουν κατηγορίες. Κι όμως, αυτός που ενδεχομένως να τους τον υποδείξει δεν είναι άλλος από τον παπαγάλο του θύματος...

Τον Μάιο του 2015, οι αστυνομικοί εντόπισαν νεκρό στο σπίτι του τον Ντουράμ, με τραύματα από πέντε σφαίρες.

Ειδυλλιακό τοπίο από το Καμπί Ζακύνθου Με θέα ένα μοναδικό ηλιοβασίλεμα

Στη δυτική πλευρά του νησιού της Ζακύνθου υπάρχει ένα μέρος που εντυπωσιάζει και ξεχωρίζει. Εκεί βρίσκεται το Καμπί, ένα μικρό χωριό περιτριγυρισμένο από ελιές και αμπέλια το οποίο προσφέρει μοναδική θέα καθώς βρίσκεται κυριολεκτικά στην άκρη του γκρεμού αντικρίζοντας τον όρμο της Σχίζας. Από αυτό το σημείο μπορεί να απολαύσει κανείς μια μοναδική θέα στο πέλαγος από ύψος 300 περίπου μέτρων ενώ δεκάδες επισκέπτες συρρέουν εκεί για να απολαύσουν το ηλιοβασίλεμα.

Κίμωλος, ένα μικρό στολίδι στο Αιγαίο Με φόντο το απέραντο γαλάζιο

Εάν κάποιος θέλει να κάνει ένα ταξίδι διαφορετικό στο Αιγαίο και στις Κυκλάδες, τότε πιθανόν η Κίμωλος είναι αυτό που ψάχνει. Το νησί που έδωσε το όνομά του στη γνωστή σε όλους μας κιμωλία είναι έτοιμο κάθε χρόνο να υποδεχτεί επισκέπτες που θέλουν να περάσουν γαλήνιες διακοπές. Γραφικοί κολπίσκοι με λευκούς βράχους σε ένα ηφαιστειογενές νησί με πλούσιους γεωλογικούς «θησαυρούς» οι οποίοι δένουν

Η πιο γλυκιά καλημέρα από την Kelly Brook

Έχει το σώμα που οι γυναίκες ζηλεύουν και οι άντρες ποθούν. Η Kelly Brook έχει τις ιδανικές αναλογίες για να διαφημίσει τα εσώρουχα και μαγιό που απευθύνονται σε γυναίκες με καμπύλες. Όσο για το πώς αισθάνεται η ίδια με το σώμα της; Η 36χρονη έχει δηλώσει πως είναι χαρούμενη και ευτυχής που δεν είναι ανορεξική.
Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες της, η Kelly Brook ξεχειλίζει θηλυκότητα και αισθησιασμό σε κάθε πόζα της.

Δεν έχεις τη διάθεση να απαντήσεις σε ένα μήνυμα; Άσε την Google να το κάνει για σένα

Η νέα ιδέα της Google θέλει να κάνει ακόμη πιο εύκολη τη ζωή όσων δεν έχουν πάντα διάθεση να απαντούν σε ένα μήνυμα, προσφέροντας τη δυνατότητα να μαντεύει εκείνη ποια θα είναι η απάντηση και να τη γράφει επίσης.

Η εταιρεία-κολοσσός ανακοίνωσε μια νέα εφαρμογή μηνυμάτων που ονομάζεται «Allo» και η οποία υπόσχεται να ολοκληρώνει τα μηνύματα των χρηστών αυτόματα.

H Πελοπόννησος Νο1 προορισμός στην Ευρώπη το 2016 για το Lonely Planet

Ο ταξιδιωτικός οδηγός Lonely Planet, εξέδωσε τον ετήσιο οδηγό του με τα καλύτερα μέρη στην Ευρώπη για να επισκεφτεί κάποιος, με την πρώτη θέση να καταλήγει σε ελληνικά χέρια, και συγκεκριμένα στην Πελοπόννησο.
Ο οδηγός αναφέρει ότι πρόκειται για μια περιοχή την οποία δεν προτιμούν συχνά οι τουρίστες που επισκέπτονται την Ελλάδα.

Ιθάκη: Φεστιβάλ εικαστικών τεχνών με θέμα από τη ζωή του Οδυσσέα

Ένα πολύπλευρο φεστιβάλ, μουσικής, παραδοσιακών χορών, λυρικού θεάτρου, ζωγραφικής, χαλκογραφίας, χαλκοπλαστικής, εικαστικών τεχνών, γλυπτικής, χαρακτικής, ξυλογλυπτικής, λιθογραφίας, λογοτεχνίας, με πολλά βραβεία για μικρούς και μεγάλους, θα λάβει χώρα τον Ιούνιο στην Ιθάκη.