Eθνική-Λαμίας -Αθηνών «Ενας Σέρβος φορτηγατζής που κράτησε το φορτηγό του μας έσωσε»

Είχαν πρόσφατα στρώσει το οδόστρωμα με πίσσα, που έκανε το οδόστρωμα εξαιρετικά ολισθηρό, λόγω της βροχής
Ο δρόμος γλιστρούσε σαν παγοδρόμιο, είπαν οι οδηγοί που βγήκαν από τα οχήματά τους συγκλονισμένοι από την καραμπόλα τουλάχιστον 35 οχημάτων που σημειώθηκε στο 61ό χλμ. της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, στο Σχηματάρι, με τραγικό απολογισμό μία νεκρή γυναίκα μέχρι στιγμής.

Kαραμπόλα 35 οχημάτων στο Σχηματάρι - Μία νεκρή

Πρόκειται για μία νεαρή γυναίκα, που εξέπνευσε κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο της Χαλκίδας - Τρεις πολυτραυματίες έπειτα από τη σύγκρουση στην οποία εμπλέκονται δύο νταλίκες και ένα λεωφορείο που μετέφερε μαθητές - Αυτόπτης μάρτυρας: Οι εικόνες θυμίζουν την καραμπόλα της Εγνατίας - Οκτώ ασθενοφόρα, μία κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ και δυνάμεις της Πυροσβεστικής συμμετέχουν στην επιχείρηση

ΗΠΑ:Eταιρία μεταλλαγμένων τροφίμων Monsanto παρά την πρόσφατη δικαστική ήττα της, προσπαθεί να οικοδομήσει ένα ισχυρό «κοινωνικό προφίλ».

Η εταιρία μεταλλαγμένων τροφίμων Monsanto, παρά την πρόσφατη δικαστική ήττα της, προσπαθεί να οικοδομήσει ένα ισχυρό «κοινωνικό προφίλ». Σε αυτήν της την προσπάθεια βρήκε μία ισχυρότατη σύμμαχο με πολύ αυξημένη επιρροή: την πρώτη κυρία των ΗΠΑ Michelle Obama που θα συμμετάσχει στην καμπάνια προώθησης των νέων «θρεπτικών» τροφίμων για παιδιά που παράγει ο πολυεθνικός κολοσσός.

Aλόνσο: Θα πάρω τίτλο με τη McLaren – Honda! * McLaren: Αλόνσο και Μπάτον για το 2015!

Όσοι παρακολούθησαν από κοντά τα γεγονότα το 2007 ανάμεσα σε Ντένις και Αλόνσο δυσκολεύουνται να πιστέψουν ότι σήμερα οι δυο τους αγκαλιάζονται...
Ο Ισπανός πρωταθλητής μίλησε χτες στο Πάραγκον στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου δίδυμου της ομάδας. Η συνέντευξη δημοσιοποιήθηκε από την ομάδα σήμερα.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΚΛΙΜΑ- Νέες μετρήσεις της ρύπανσης της ατμόσφαιρας στην Ανταρκτική* Ρομπότ κατάσκοπος για πιγκουίνους

Παρά το γεγονός ότι η Ανταρκτική παραμένει μια από τις καθαρότερες περιοχές στον κόσμο, ολοένα και μεγαλύτερες ποσότητες φυσικών και ανθρωπογενών ατμοσφαιρικών ρύπων βρίσκουν το δρόμο τους προς την παγωμένη ήπειρο, είτε άμεσα είτε με πιο περίπλοκους τρόπους.

Σφοδρή κακοκαιρία στη βόρεια και κεντρική Καλιφόρνια

Σφοδρή καταιγίδα έπληξε την Πέμπτη τη βόρεια και κεντρική Καλιφόρνια, με ισχυρές βροχοπτώσεις και ανέμους που προκάλεσαν τη διακοπή ρεύματος σε χιλιάδες σπίτια, τη ματαίωση πτήσεων αλλά και το κλείσιμο σχολείων.

"Ζωγράφισαν" οι Έλληνες πιλότοι στην έρημο Negev - Κρατούν ψηλά τη στρατηγική συνεργασία με το Ισραήλ (φωτό-βίντεο)

«Ζωγράφισαν» για ακόμη μία φορά στον ισραηλινό εναέριο χώρο οι Έλληνες πιλότοι αποδεικνύοντας πώς είναι εκ των κορυφαίων χειριστών στο κόσμο και κέρδισαν τα εύσημα των Ισραηλινών, οι οποίοι μίλησαν μάλιστα για κοινές «εναέριες προκλήσεις» στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου.

LaWS - Το νέο υπερόπλο του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ

 Ένα νέο σύστημα οπλισμού λέιζερ που αντιμετωπίζει εχθρικές επιδρομές με την ταχύτητα του... φωτός προσέθεσε και επίσημα στις τάξεις του το Πολεμικό Ναυτικών των ΗΠΑ αφού το LaWS, όπως ονομάζεται το κανόνι λέιζερ πέρασε με επιτυχία τα δύσκολα τεστ στα οποία υποβλήθηκε.

ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Σάντλερ: Η διαγραφή ελληνικού χρέους έπρεπε να είχε γίνει το 2010

 «Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θα έπρεπε να είχε επιμείνει αμέσως, από το καλοκαίρι του 2010, στη διακοπή από την Αθήνα της αποπληρωμής παλιού χρέους και στη διαπραγμάτευση με όλους τους δανειστές μιας διαγραφής χρέους- και μάλιστα άμεσα», επισημαίνει η πρώην αναπληρώτρια διευθυντής του τμήματος Ευρώπης του ΔΝΤ, Σούζαν Σάντλερ,

Στην «Ελληνική Ριβιέρα» ισχύουν άλλοι νόμοι... Παράνομοι βασιλιάδες στο Πόρτο Χέλι

Ενας δρόμος κόπηκε στη μέση για να εμποδίζεται η πρόσβαση στην ειδυλλιακή παραλία κάτω από τη νέα έπαυλη  του τέως βασιλιά, ενώ απαγορεύτηκε και η διέλευση πεζών και οχημάτων για χάρη του βασιλιά της Ολλανδίας!

Μουσικά Χριστούγεννα στην Αθήνα!

Δεκατέσσερα συγκροτήματα και πάνω από 100 μουσικοί θα βρεθούν στην Πλατεία Συντάγματος για να γεμίσουν μουσική τους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας. 
Τα καλά της φοράει η Αθήνα από αυτό το σαββατοκύριακο και ετοιμάζει να υποδεχθεί τα φετινά Χριστούγεννα με -τι άλλο;- πολλή μουσική!

Νιγηρία: Στους 40 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από τη βομβιστική επίθεση στην πόλη Τζος

«Είδα μια εκτυφλωτική λάμψη και στη συνέχεια ακούστηκε μια δυνατή έκρηξη»
Στους 40 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών μετά τη διπλή βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε σε αγορά της πόλης Τζος, στο κεντρικό τμήμα της Νιγηρίας.

5,1 εκατομμύρια κερδίζει ένας τυχερός στο Τζόκερ! Δείτε τα νούμερα

Ένα ακόμα άτομο κερδίζει περισσότερες από 600 χιλιάδες ευρώ, χάρη στις πέντε εύστοχες επιλογές του
Έναν υπερτυχερό ανέδειξε η αποψινή κλήρωση του Τζόκερ.

Ο κάτοχος του μοναδικού δελτίου με τις 5+1 σωστές προβλέψεις θα γίνει πλουσιότερος κατά 5,1 εκατομμύρια ευρώ.

Europa League: ΠΑΟΚ - Γκινγκάμπ (1-2, τελικό)

Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν αυτός που έπρεπε στον «τελικό» με την Γκινγκάμπ, έχασε 2-1 από τους Γάλλους στην Τούμπα και αποχαιρέτισε το Γιουρόπα Λιγκ. Οι φιλοξενούμενοι «χτύπησαν» στις αντεπιθέσεις και παρά το γεγονός ότι βολεύονταν και με την ισοπαλία, πήραν τη νίκη και προκρίθηκαν πανηγυρικά στους «32» της διοργάνωσης ως δεύτεροι από τον 11ο όμιλο και πίσω από τη Φιορεντίνα.