Ο τυφώνας «Ερνέστο» έφτασε στο Μεξικό

Ο τυφώνας «Ερνέστο» έφτασε την Τετάρτη στο μεξικανικό τμήμα της χερσονήσου Γιουκοτάν και εξασθένησε ως το επίπεδο της καταιγίδας.
Η μέγιστη ταχύτητα του ανέμου στο κέντρο του τυφώνα μειώθηκε σε 110 χιλιόμετρα την ώρα. Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους,..

Εριέττα Κούρκουλου - Κώστας Μαρτάκης: Μπάνια στην Αντίπαρο

Η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου, Εριέττα Κούρκουλου και ο  Κώστας Μαρτάκης έκαναν κοινές διακοπές.

Σάντα Μόνικα Το «καυτό» ροζ μπικίνι της Joanna Krupa

Η 30χρονη Αμερικανοπολωνέζα ηθοποιός και μοντέλο Joanna Krupa φόρεσε το ροζ της μπικίνι και έκανε άλλη μια σέξι εμφάνιση, αυτή τη φορά σε παραλία της Σάντα Μόνικα..

Αυστραλός μεγιστάνας αποφάσισε να επαναφέρεις την ζωή τους δεινόσαυρους

Ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους της Αυστραλίας – ο μεγιστάνας του άνθρακα Clive Palmer – αποφάσισε να υλοποιήσει τις φαντασίες του Steven Spielberg και να κατασκευάσει ένα πραγματικό "Jurassic Park"..

Και ακρωτηριασμένος και ... δαρμένος!

 Όταν ο αλιγάτορας του έφαγε το χέρι, πίστευε πως τίποτα άλλο δε μπορεί να πάει στραβά. Η πολιτεία όμως τώρα του ζητάει και τα ρέστα αφού είναι παράνομο να ταίζεις... αλιγάτορα.
Ο καπετάνιος του πλοίου..

Τζέι Ζι-Μπιγιονσέ Νόουλς: Το πιο ακριβοπληρωμένο ζευγάρι

Μπορεί τελευταία να πληθαίνουν οι χωρισμοί, ωστόσο υπάρχουν πολλοί σταρ που όχι μόνο ζουν μαζί και ευτυχισμένοι, αλλά βλέπουν και το ποσό στον τραπεζικό τους λογαριασμό να αυξάνεται διαρκώς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Μπιγιονσέ Νόουλς και ο Τζέι Ζι,..

Σήμερα, 8 Αυγούστου, είναι η Παγκόσμια Ημέρα Οργασμού!

Μία «ιδιότυπη» Παγκόσμια Ημέρα γιορτάζουμε σήμερα, η οποία είναι αφιερωμένη στην ευχαρίστηση του ανθρώπου. Πρόκειται για κάτι που θέλουν να απολαμβάνουν όλοι οι άνθρωποι στις προσωπικές τους στιγμές. Τον οργασμό κατά την διάρκεια του σεξ...

Βεντούζες για τη μέση της Η... σημαδεμένη ΑnnaLynne McCord

Πολλές διάσημες του Χόλιγουντ καταφεύγουν σε εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας για κάποιους πόνους, μικρούς ή μεγάλους  που νιώθουν στο σώμα τους. Μία από αυτές είναι και οι βεντούζες..

Αιματηρή βομβιστική επίθεση κοντά στη Βαγδάτη

Εντεκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε βομβιστική επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο, που σημειώθηκε στη διάρκεια τελετής σιιτικού πένθους νοτιοανατολικά της Βαγδάτης, σύμφωνα με αξιωματούχους των ιατρικών υπηρεσιών και της ασφαλείας.
Στόχος της επίθεσης ήταν μία σύναξη πιστών στη μνήμη του Ιμάμη Αλι. Όπως ανέφερε αξιωματούχος της αστυνομίας από την επίθεση τραυματίστηκαν 20 άτομα.πηγη

Τρεις μήνες πριν από τις προεδρικές εκλογές Reuters-Ipsos: Προβάδισμα Ομπάμα κατά επτά μονάδες

Κατά μία μονάδα αυξήθηκε το προβάδισμα του Μπαράκ Ομπάμα έναντι του Ρεπουμπλικάνου αντιπάλου του Μιτ Ρόμνεϊ σύμφωνα με τελευταία δημοσκόπηση των Reuters/Ipsos, τρεις μήνες πριν από τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ..

Ιστιοφόρο σκάφος με 79 μετανάστες εντοπίστηκε στη Ζάκυνθο

Ιστιοφόρο σκάφος με 79 παράνομους μετανάστες (77 άνδρες και 2 γυναίκες) εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης από πλωτό του λιμενικού, στα δυτικά των ακτών της Ζακύνθου, στον όρμο του ναυαγίου..

Η Citroen σάρωσε και στην Φινλανδία!. Video

Η Citroen έκανε έναν ακόμα υγιεινό περίπατο στο πλαίσιο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος Ράλι. Η τρίτη νίκη του Σεμπαστιέν Λεμπ, ήρθε με το πέμπτο 1-2 των DS3 WRC σε οκτώ αγώνες!.

Διπλά γραφεία-υπαλλήλους πληρώνει η Βουλή για τους συνταξιούχους Πετσάλνικο-Σιούφα και τον Πολύδωρα

Συνθήκες πολυτελούς άσκησης πολιτικής έχει φροντίσει να εξασφαλίσει η Βουλή για όλους τους διατελέσαντες προέδρους της ακόμα κι αν αυτοί δεν είναι πλέον εν ενεργεία βουλευτές.
Είναι γνωστό ότι στο κτίριο του Κοινοβουλίου έχουν δικά τους προσωπικά γραφεία οι κύριοι, Απόστολος Κακλαμάνης, Δημήτρης Σιούφας, Φίλιππος Πετσάλνικος, η κυρία Άννα Ψαρούδα Μπενάκη αλλά και ο Βύρων Πολύδωρας..

Εσπασε το κοντάρι του στον αέρα (pics)

Τυχέρος στην ατυχία του στάθηκε ο Κουβανός άλτης του επί κοντώ, Λάζαρο Μποργκές καθώς το κοντάρι του έπσασε και μάλιστα σε δύο σημεία πάνω στην προσπάθειά του...

Στον τελικό του επί κοντώ ο Φιλιππίδης

Ο Κώστας Φιλιππίδης προκρίθηκε με άνεση στον τελικό του άλματος επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 5,35μ., τα 5,50μ. και τα 5,60μ. και ως τρίτος πέρασε στον τελικό...

Ξεπέρασε την Βραζιλία η Ελλάδα στην παγκόσμια κατάταξη της FIFA

Στη 12η θέση της παγκόσμιας κατάταξης της FIFA παρέμεινε η Ελλάδα για τον μήνα Αύγουστο, ενώ κατάφερε να ξεπεράσει την εθνική Βραζιλίας..

Μαλλιά κουβάρια έγιναν Στουρνάρας, Κουβέλης και Μανιτάκης για την εφεδρεία

Νέα δοκιμασία περιμένει τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά με αφορμή την εργασιακή εφεδρεία που θα μειώσει κατά 45.000 τους δημοσίους υπαλλήλους ως το 2014. «Αν είναι να κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα όταν κάνετε δηλώσεις, τότε να μη γίνονται συσκέψεις πολιτικών αρχηγών» είπε ο Φώτης Κουβέλης, ενώ ανοιχτά διαφώνησε και ο Αντώνης Μανιτάκης, αρμόδιος υπουργός για το δημόσιο. Εγκλωβισμένος στην τανάλια των μέτρων δείχνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος..

O Βύρων Πολύδωρας διόρισε την κόρη του στη Βουλή την ημέρα που έγινε πρόεδρος

Σε οργανική θέση μετακλητού υπαλλήλου διόρισε την κόρη του στη Βουλή ο Βύρων Πολύδωρας. Ο διορισμός έγινε στο γραφείο του τέως προέδρου της Βουλής, δηλαδή του ιδίου του Βύρωνα Πολύδωρα, όταν ήταν πρόεδρος για μια μέρα (Εφημερίς της Κυβερνήσεως, αρ.φ. 344, 23/7/2012, υπ'αριθμ.8574/6100/11-7-2012)..

S&P: Η Ελλάδα θα ζητήσει νέα βοήθεια 7 δισ. ευρώ

Ο οίκος αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας Standard & Poor's, μείωσε την Τρίτη την προοπτική αξιολόγησης του χρέους της Ελλάδας, από «σταθερή» σε «αρνητική», λόγω των «καθυστερήσεων» στην υλοποίηση του οικονομικού προγράμματος, που απαιτούν οι διεθνείς πιστωτές..

Βραζιλία: Φως μετά 30 χρόνια στον «Βρώμικο Πόλεμο» της χούντας

Το οδυνηρό παρελθόν της Βραζιλίας φέρνει στην επιφανεία η «Επιτροπή για την Ιστορική Αλήθεια» που δημιουργήθηκε στη χώρα με σκοπό να διεξάγει έρευνες για τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν κατά τη διάρκεια του γνωστού και ως «Βρώμικου Πολέμου»,
Εκατοντάδες άνθρωποι εξαφανιστήκαν ή σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της 20ετούς δικτατορίας που έλαβε τέλος το 1985. Οι κατασταλτικές δυνάμεις του καθεστώτος κατέπνιξαν με την βία τις διαμαρτυρίες των φοιτητών αλλά και το ένοπλο παράνομο κίνημα που είχε δημιουργηθεί. .

Φιλιππίνες: Είδη πρώτης ανάγκης σε 800.000 πλημμυροπαθείς

Εγκλωβισμένοι κάτοικοι, περιμένουν τα σωστικά συνεργεία - σε πολλές περιοχές της χώρας το ύψος του νερού έφτασε τα έξι μέτρα
Οι αρχές των Φιλιππίνων διένειμαν την Τετάρτη τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης σε περίπου 800.000 ανθρώπους που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους εξαιτίας των πλημμυρών..

Ο Διπλόδοκος έτρωγε χορτοφαγικό «καλαμάκι» Ο γιγάντιος δεινόσαυρος έβαζε στο στόμα κλαδιά και τα «αποψίλωνε»

Λονδίνο 
Διεθνής ομάδα επιστημόνων αποκαλύπτει για πρώτη φορά τις διατροφικές συνήθειες του μακρύτερου πλάσματος που περπάτησε ποτέ στη Γη, του Διπλόδοκου, το μήκος του οποίου άγγιζε τα 60 μέτρα.
Ο Διπλόδοκος
Πριν από 130 έτη ανακαλύφθηκε ένα άγνωστο μέχρι τότε είδος δεινοσαύρου. Ονομάστηκε «Διπλόδοκος» και, όπως αποδείχτηκε,  ήταν το μακρύτερο ον που περπάτησε ποτέ στη Γη. Ο Διπλόδοκος είχε μήκος 55 μέτρα, βάρος 12 τόνους και το βασικό του χαρακτηριστικό ήταν ο πολύ μακρύς λαιμός του. Εζησε στην Βόρειο Αμερική κατά την Ιουράσιο περίοδο η αρχή της οποίας οριοθετείται πριν από 200 εκατομμύρια έτη και διήρκεσε 50 εκατομμύρια έτη...

Τα βάρη προλαμβάνουν τον διαβήτη Μειώνουν τον κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη τύπου 2 στους άνδρες

Η προπόνηση με βάρη σε συνδυασμό με την αεροβική άσκηση μειώνουν τον κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη κατά 59%, σύμφωνα με τους ειδικούς

Λονδίνο 
Τον κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη τύπου 2 προλαμβάνει η προπόνηση με βάρη εκτιμά νέα μελέτη αμερικανών και δανών επιστημόνων..

Αντηλιακό από… φράουλες! Οι ανθοκυανίνες που περιέχουν χαρίζουν προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία

Χρυσαφένιο μαύρισμα χωρίς... παρατράγουδα υπόσχεται η αντηλιακή κρέμα με φράουλα που οραματίζονται οι επιστήμονες
Λονδίνο 
«Ασπίδα» ενάντια στα εγκαύματα που οφείλονται στην υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου αποτελεί η ταπεινή φράουλα, σύμφωνα με ιταλούς και ισπανούς επιστήμονες..

Αρκαδία Αγωνιώδεις εκκλήσεις για βοήθεια από την Περιφέρεια Πελοποννήσου Πύρινος εφιάλτης

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε Σε πλήρη εξέλιξη αργά το μεσημέρι της Τρίτης σε δάσος στην περιοχή Ανεμοδούρι Αρκαδίας, κοντά στη Μεγαλόπολη.
Μάχη "σώμα με σώμα" με τις φλόγες δίνουν πλέον οι πυροσβέστες στην Ανάβρα Μαγνησίας, αφού λόγω της νύχτας σταμάτησαν οι ρίψεις από αέρος.
H Περιφέρεια Πελοποννήσου απευθύνει επείγουσα έκκληση να σταλούν υδροφόρες, ερπυστριοφόρα και μηχανοκίνητα της ΔΕΗ για να συνδράμουν στο έργο της κατάσβεσης της μεγάλης φωτιάς η οποία έλαβε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις..

Πυρκαγιά στο Σολομό Κορινθίας

Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στην περιοχή Σολομός Κορινθίας.
Στο σημείο επιχειρούν 26 πυροσβέστες με 12 οχήματα και 3 Α/Φ.
πηγη 

Οι Όρνιθες στην Επίδαυρο

Το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2012 φιλοξενεί μια από τις ωραιότερες κωμωδίες του Αριστοφάνη.
Οι Όρνιθες σε παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης έρχονται στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου για δύο παραστάσεις, την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Αυγούστου.
Σε καιρούς δεινής κρίσης η αναζήτηση της ουτοπίας επανέρχεται δριμύτερη. Ο σκηνοθέτης Γιάννης Κακλέας με ένα επιτελείο αξιόλογων ηθοποιών και σύμμαχο τη θρυλική μουσική του Χατζιδάκι, αναζητεί τη Νεφελοκοκκυγία του σήμερα..