Σενάρια τρόμου για χρεοκοπία από ξένα μέσα ενημέρωσης

Ερωτήματα δημιουργούνται από τα συντονισμένα «πυρά» που δέχεται η Ελλάδα. Η ιστορία ξεκίνησε με άρθρο του γερμανικού περιοδικού «Der Spiegel», σύμφωνα με το οποίο «η Ελλάδα θα μπορούσε να χρεοκοπήσει ήδη το Σεπτέμβριο». Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, «η υπομονή του ΔΝΤ με την Ελλάδα πλησιάζει στο τέλος της», ενώ «υψηλόβαθμα στελέχη του Ταμείου έκαναν γνωστό στην ηγεσία της ΕΕ ότι το ΔΝΤ δεν προτίθεται πλέον να διαθέσει..

Γερμανική τρομοκρατία περί "ελληνικής χρεοκοπίας" για να κοπούν μισθοί & συντάξεις


Το γνωστό βρώμικο παιχνίδι της "άτακτης χρεοκοπίας" της Ελλάδας παίζουν από χθες οι Γερμανοί πρώτα με άρθρο του γερμανικού περιοδικού «Der Spiegel», σύμφωνα με το οποίο «η Ελλάδα θα μπορούσε να χρεοκοπήσει ήδη το Σεπτέμβριο» και συνεχίστηκε σήμερα από την Süddeutsche Zeitung, η οποία υποστηρίζει επίσης ότι μέχρι το φθινόπωρο η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει. Στόχος, φυσικά, να παράσουν οι..

FOR SALE HELLAS Η λίστα με τους 255 οργανισμούς που καταργούνται ή συγχωνεύονται

FOR  SALE HELLAS

Τη λίστα των 255 Οργανισμών που απασχολούν περισσότερους από 6.000 εργαζομένους και πρόκειται να καταργηθούν, να συγχωνευθούν ή να ολοκληρωθεί τάχιστα η διαδικασία κατάργησής τους αποκάλυψε το «Εθνος της Κυριακής»..

Νέα σκανδαλώδης αποκάλυψη για τη Φουκουσίμα

Η εταιρία που ήταν επιφορτισμένη με την απολύμανση του εργοστασίου της Φουκουσίμα πίεσε τους εργαζομένους σε αυτή να παραποιήσουν τις τιμές στις συσκευές μέτρησης ραδιενέργειας, καλύπτοντάς τις με φύλλα μολύβδου, προκειμένου να δείχνουν χαμηλότερη έκθεση στην ακτινοβολία. Η τραγική αυτή πτυχή αποκαλύφθηκε από τη διαρροή απομαγνητοφωνημένων συνομιλιών στελεχών της εν λόγω εταιρίας. .

Στη δημοσιότητα το πόρισμα για την Φουκουσίμα

Στη δημοσιότητα δόθηκε σήμερα το πόρισμα για το χειρότερο πυρηνικό δυστύχημα μετά το Τσερνομπίλ. Η έρευνα αποφάνθηκε ότι η διαχειρίστρια εταιρία του πυρηνικού εργοστασίου της Φουκουσίμα προέβη σε λανθασμένους χειρισμούς, ενώ οι ρυθμιστικές αρχές ήταν απροετοίμαστες για την καταστροφή που ακολούθησε τον σεισμό των 9 βαθμών και το τσουνάμι τον Μάρτιο του 2011..

Το μνημόνιο δεν ισχύει για όλους!

Των Κ. Μακρή, Αν. Παπαϊωάννου

Σε τραγέλαφο εξελίσσεται η επιχείρηση μείωσης των δαπανών του Δημοσίου μέσω των μισθολογικών περικοπών διοίκησης και εργαζομένων. Δύο χρόνια μετά την ψήφιση τεσσάρων σχετικών νομοσχεδίων και επτά μήνες μετά τη νομοθέτηση ενός ακόμη αναλυτικού σχεδίου περικοπών από την κυβέρνηση..

Στην κυκλοφορία ο νέος δρόμος Τσακώνας-Καλαμάτας

Δόθηκε σήμερα σε κυκλοφορία το τμήμα Τσακώνα - Θουρία του αυτοκινητοδρόμου Τρίπολη - Καλαμάτα, του Έργου Παραχώρησης του οποίου η κατασκευή συνεχίζεται με ταχείς ρυθμούς. .

Ξεκινά έργο αποκατάστασης ζημιών στο Δερβένι Κορινθίας

Ξεκινά το έργο αποκατάστασης της διάβρωσης των ακτών στο Δερβένι Κορινθίας που από τον έντονο κυματισμό του περασμένου χειμώνα, σε μήκος περίπου 100 μέτρων δεν χάθηκε μόνο η ακτή, αλλά ξεθεμελιώθηκαν σχεδόν τα σπίτια της περιοχής..

Βουλευτές της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης ζητούν την απελευθέρωση του Οτσαλάν

Την απελευθέρωση του φυλακισμένου ηγέτη του ΡKK Αμπντουλάχ Οτσαλάν, ζήτησαν την Παρασκευή βουλευτές κουρδικής καταγωγής..

Έλληνες εφοπλιστές: Σωτήρες για τις χρεοκοπημένες γερμανικές ναυτιλιακές εταιρείες

Υπό κατάρρευση τελούν τα 2/3 των Γερμανικών ναυτιλιακών εταιρειών, σύμφωνα με εκτιμήσεις ειδικών αναλυτών και του οικονομικού γερμανικού τύπου, γεγονός που τις θέτει στο στόχαστρο των κραταιών εν μέσω παγκόσμιας κρίσης Ελλήνων πλοιοκτητών, οι οποίοι φέρονται έτοιμοι να τις αγοράσουν..

Ομπάμα: Επισκέφθηκα το Κολοράντο ως πατέρας

Ομπάμα: Επισκέφθηκα το Κολοράντο ως πατέρας Κοντά στους τραυματίες και τους συγγενείς των θυμάτων του μακελειού στην πόλη Αουρόρα του Κολοράντο, βρέθηκε την Κυριακή ο αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, για να δηλώσει την αμέριστη συμπαράστασή του..

Η αρχαιότερη ελιά του κόσμου στέφει τους Ελληνες αθλητές

Η αρχαιότερη ελιά του κόσμου στέφει τους Ελληνες αθλητές Κότινο (στεφάνι από κλαδί ελιάς), με το οποίο στεφανώνουν τους νικητές των Ολυμπιακών Αγώνων, θα έχει στις αποσκευές της η ελληνική Ολυμπιακή Ομάδα που αναχωρεί αύριο το μεσημέρι για το Λονδίνο..

Το πολιτικό σχέδιο Τσίπρα Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει ότι ΝΔ και ΠαΣοΚ έχουν χρεοκοπήσει στη συνείδηση των πολιτών

Στο ευρύχωρο και ψηλοτάβανο γραφείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή ο κ. Αλ. Τσίπρας δείχνει πολύ σίγουρος για τη συνέχεια. Στο ήρεμο χαμόγελό του φανερώνεται η βεβαιότητα της νίκης, μη αφήνοντας πολλά περιθώρια αμφισβητήσεων στους συνομιλητές του..

Η τρόικα έρχεται, οι συντάξεις φεύγουν

Με τη χώρα να βρίσκεται στα πρόθυρα αδυναμίας πληρωμών, με τα ταμειακά διαθέσιμα να εξαντλούνται και τις πηγές χρηματοδότησης της οικονομίας να στερεύουν, ξεκινά η διαπραγμάτευση με τους πιστωτές για την επόμενη δόση της οικονομικής βοήθειας. Την προσεχή Τρίτη επιστρέφουν στην Αθήνα οι ελεγκτές της τρόικας για την αξιολόγηση της οικονομίας, με βάση την οποία θα γίνουν οι διαπραγματεύσεις για τον προσδιορισμό των μέτρων που θα πρέπει να ληφθούν..

Το ξέσπασμα της μάνας των διδύμων που χτυπήθηκαν από τη μοτοσικλέτα «Πρέπει να ξαναγεννήσω τα παιδιά μου...»

«Δεν θέλω να τον δω  αυτόν τον άνθρωπο ποτέ. Δεν θέλω… Αυτό που μας έκανε δεν περιγράφεται. Μας χτύπησε και μας άφησε στον δρόμο να πεθάνουμε»… Η μάνα των διδύμων που χτυπήθηκαν από τον ασυνείδητο οδηγό μοτοσικλέτας και στη συνέχεια εγκαταλείφθηκαν στην άσφαλτο ξεσπάει και μιλάει μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται στο «ΘΕΜΑ» για τη στιγμή του ατυχήματος, τα παιδιά της και τον δράστη…

Βυθίστηκε ιστιοφόρο ανοιχτά της Μυτιλήνης


Ιστιοφόρο σκάφος με πέντε Έλληνες επιβαίνοντες, και συγκεκριμένα τέσσερα παιδιά και έναν ενήλικα, προσάραξε στη βραχονησίδα Μπαρμπαλιάς, βορειοανατολικά της Μυτιλήνης, με αποτέλεσμα να παρουσιαστεί εισροή υδάτων και να βυθιστεί...

Ζανζιβάρη: 145 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από το ναυάγιο στον Ινδικό Ωκεανό

Οι αρχές στη Ζανζιβάρη δήλωσαν σήμερα πως 145 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους την περασμένη εβδομάδα από το ναυάγιο ενός φέρι στον Ινδικό Ωκεανό, μία ημέρα μετά τον τερματισμό της επιχείρησης ανεύρεσης επιζώντων..