[ Tο μαγείρεμα της μετοχής δωρεάν... ] ΟΠΑΠ Η μετοχή κατέρρευσε και η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ζήτησε εξηγήσεις από την διοίκηση. Η εταιρεία θα χάσει σχεδόν 1 δις. ευρώ...

FOR  SALE HELLAS.
  OΠΑΠ

Σήμερα «κληρώνει» Βρυξέλλες για το μονοπώλιο του ΟΠΑΠ, ωστόσο οι εικόνες απείρου κάλλους που εκτυλίχθηκαν την Τετάρτη το πρωϊ στο κτίριο του Κολωνού και στον πίνακα του χρηματιστηρίου, προδιέγραψαν την τύχη του...

Παπούτσια με...αυτόματο πιλότο Με ενσωματωμένο GPS μπορούν να μας γυρίζουν σπίτι!

Λονδίνο
Εμπνεόμενος από τα «μαγικά παπούτσια» που φορούσε η νεαρή ηρωίδα στο Μάγο του Οζ, ένας καλλιτέχνης στη Βρετανία κατασκεύασε ένα ζευγάρι παπούτσια τα οποία διαθέτουν σύστημα εντοπισμού θέσης (GPS) και δείχνουν στον κάτοχό τους την σωστή διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσει για να φτάσει στον προορισμό του.
Παπούτσια με GPS..

Πέτσινα μπουφάν… εργαστηρίου Θα είναι φτιαγμένα από τεχνητό δέρμα

Λονδίνο
Αμερικανική εταιρεία που ασχολείται με την ανάπτυξη τεχνητού κρέατος ανακοίνωσε ότι αναπτύσσει στα εργαστήρια και τεχνητό δέρμα από το οποίο θα μπορούν να κατασκευαστούν ενδύματα. Σύμφωνα με τα στελέχη της Modern Meadow τα δερμάτινα ρούχα… εργαστηρίου θα βρίσκονται στα ράφια των καταστημάτων μέσα στην προσεχή πενταετία.

Πες αντίο στα κιλά των διακοπών!

Το καλοκαίρι μπορεί να πέρασε αφήνοντάς σου τις καλύτερες αναμνήσεις, τα περιττά κιλά των ξέγνοιαστων ημερών όμως έμειναν για να σε ταλαιπωρούν. Ε, λοιπόν, από σένα εξαρτάται να σταματήσεις το κακό τώρα, που είναι σχετικά νωρίς, και να προχωρήσεις στη νέα σεζόν ανανεωμένη, όμορφη, ξεκούραστη και fit. Οι συμβουλές..

Τα αντιοξειδωτικά τονώνουν το σπέρμα Βελτιώνουν την ποιότητά του και αυξάνουν τις πιθανότητες πατρότητας σε άνδρες άνω των 45

Περισσότερες πιθανότητες να βιώσουν την πατρότητα έχουν οι άνδρες άνω των 45 ετών οι οποίοι ακολουθούν διατροφή πλούσια σε αντιοξειδωτικές ουσίες, υποστηρίζει νέα αμερικανική μελέτη..

Αναπνέοντας έρχεται η όρεξη Αυτό που λέμε «γεύση» δεν είναι παρά η μισή αλήθεια. Η άλλη μισή έρχεται από την όσφρηση

Ο γάλλος συγγραφέας Μαρσέλ Προυστ (1871-1922) είναι διάσημος για το επτάτομο μυθιστόρημά του «Αναζητώντας τον χαμένο χρόνο». Χάρη σε μια περιγραφή για το πώς βουτώντας ένα μικρό μπισκότο madeleine στο ζεστό ρόφημα λουϊζας αυτό του έφερνε την ανάμνηση μιας ολόκληρης εποχής από την παιδική του ηλικία έγινε διάσημος και στους νευροεπιστήμονες που θέλουν να εξετάσουν το πώς σχετίζονται οι λειτουργίες του εγκεφάλου με ενέργειες καθημερινές όπως είναι το να βλέπεις, να μυρίζεις και να γεύεσαι. Ενας από αυτούς είναι και ο Gordon M. Shepherd, καθηγητής της Νευροβιολογίας στην Ιατρική Σχολή του Yale, 79 ετών, διάσημος για τις μελέτες του επάνω στη λειτουργία διαφόρων περιοχών του εγκεφάλου..

Παρέλαση μεγιστάνων στην ετήσια έκθεση πολυτελών σκαφών Η κρίση δεν αγγίζει το Μονακό!

Φαίνεται πως η κρίση δεν αγγίζει το Μονακό. Γαλαζοαίματοι, jet setters, δισεκατομμυριούχοι, Άραβες, Ρώσοι, Τούρκοι και ελάχιστοι Έλληνες μεγιστάνες θα βρεθούν αυτές τις ημέρες στο μαγευτικό Μόντε Κάρλο για να παρακολουθήσουν την ετήσια έκθεση πολυτελών σκαφών..

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου Συμμετοχή στην απεργία της ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ αποφάσισε η ΠΝΟ

Την κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας για την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου αποφάσισε κατά τη σημερινή συνεδρίασή της η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ)..

Γιάννης Μπέζος: «Η κόρη μου είναι άνεργη»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Τώρα» της Πόπης Τσαπανίδου ήταν ο Γιάννης Μπέζος και για ακόμα μία φορά δήλωσε αμετάκλητος στα πιστεύω και τις πεποιθήσεις του..

Στρατούλης: Η κυβέρνηση εκτελεί συμβόλαιο «κοινωνικού θανάτου» του λαού!

Με μία ασυνήθιστα σκληρή επέλεξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να σχολιάσει τη συνάντηση του Γιάννη Βρούτση με τον επικεφαλής της Ομάδας Δράσης της ΕΕ. Ο Δημήτρης Στρατούλης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «εκτελεί για λογαριασμό της τρόικας και της διεθνούς εποπτείας της χώρας συμβόλαια κοινωνικού θανάτου σε βάρους του λαού» και προειδοποίησε ότι η απάντηση «που τους χρειάζεται» θα δοθεί στους δρόμους των αγώνων..

Οι μισθοσυντήρητοι θα πληρώσουν τα 9,5 από τα 11,5 δισ.

Να «ξεζουμίσει» ακόμαπερισσότερο τους μισθοσυντήρητους και ειδικά τους χαμηλοσυνταξιούχους και τους δικαιούχους ΕΚΑΣ που είχαν υποστεί ως τώρα τις λιγότερες περικοπές -αλλά και τις μεγαλύτερες επιπτώσεις λόγω της κρίσης- έχει βάλει στόχο τώρα η κυβέρνηση, για να καλύψει τα 11,5 δισ. που απαιτούν τις ορέξεις των δανειστών..

Βενιζέλος: Δεν θα ανεχθούμε καθυστερήσεις και τετελεσμένα

«Κανείς δε δικαιούται να φέρει τη Βουλή προ τετελεσμένων γεγονότων», διεμήνυσε προς Μέγαρο Μαξίμου και υπουργείο Οικονομικών ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Μιλώντας στην κοινή συνεδρίαση κοινοβουλευτικής ομάδας- κομματικών οργάνων εξέφρασε με αυτόν τον τρόπο τη δυσφορία του για το ότι μέχρι τώρα δεν έχουν καταλήξει οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα..

Η Lucy Collet τόπλες με μαύρα εσώρουχα και ζαρτιέρες!

Αυτό το κορίτσι δεν χορταίνει να φωτογραφίζεται τόπλες. Ο λόγος για την celebrity που λατρεύουν όλοι οι Βρετανοί. Η Lucy Collet μετά από λίγους μήνες αποχής τα ξαναπέταξε για το αγαπημένο της Nuts.
H εκρηκτική κοκκινομάλλα με τις πλούσιες καμπύλες πόζαρε στο φακό με καυτά μαύρα εσώρουχα, ψηλοτάκουνα και ζαρτιέρες. Η ίδια λέει πως λατρεύει το σώμα της και σε καμία περίπτωση δεν ζηλεύει τα ανορεξικά και λεπτά μοντέλα..