Bella, Σπίαρς, Ecclestone: To Instagram του καλοκαιριού 2016

Το καλοκαίρι είναι εδώ. Σε μια προσπάθεια να αποπροσανατολίσουμε το μυαλό μας από την επικαιρότητα της βίας και των αξιολογήσεων, κάνουμε μια βουτιά στα social media των σταρ για κύματα δροσιάς.

Από την Ελλάδα στην Ιταλία και τη Λατινική Αμερική, η gallery θα ανανεώνεται εβδομαδιαία για να γίνει το καλοκαιρινό λεύκωμα τoυ 2016 των σταρ που είναι ανθεκτικοί στις υψηλές θερμοκρασίες.

Ο The Rock άνοιξε κανάλι στο YouTube με όνομα The Rock, και είναι τέλειο

Ο διάσημος ηθοποιός ξεκινά την κατάκτηση ενός ακόμα κομματιού του entertainment χάρτη.

Υπάρχει τίποτα που δε μπορεί να κάνει ο Rock;
Ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός του Χόλιγουντ για το 2015, ανάμεσα στη σειρά του στο ΗΒΟ (το 'Ballers' που μόλις ξεκίνησε 2η σεζόν), στα διάφορα μπλοκμπαστερικά του υπερθεάματα (όπως εκείνο με τα πολλά αμάξια, που κάνει παρέα με τον Vin Diesel δέρνοντας τον Jason Statham),

EXIT Festival: Μια (μουσική) περιπλάνηση στη Σερβία

Φεστιβαλικό manual: Λίγο ρακία, λίγο ποτάμι και οι μπάντες μου. Μια συντάκτρια εξηγεί γιατί θα ξαναπάει στο EXIT Festival.
Η εμπειρία του EXIT είναι (όπως και όλα εδώ που τα λέμε) άλλο να στα περιγράφω και άλλο να τα ζεις. Και δεν είναι μόνο ότι βλέπεις μαζεμένα τα μεγαλύτερα ονόματα που κυκλοφορούν και για όλα πραγματικά τα γούστα, από David Guetta και Prodigy, μέχρι Paradise Lost και Dub Pistols.

Ρωτήσαμε τους Scorpions γιατί έρχονται συνέχεια στην Ελλάδα

Μια μέρα πριν την επετειακή τους συναυλία στην Αθήνα, μιλήσαμε με τους Γερμανούς για τα 50 χρόνια της ιστορίας τους, τη Μύκονο, τις σχέσεις των δύο χωρών και τον Ότο Ρεχάγκελ.

Είναι μερικά συγκροτήματα που αισθάνεσαι πως παίζουν στην Ελλάδα κάθε εβδομάδα. Οι James, οι Editors, οι Scorpions, αγαπημένες μπάντες του ελληνικού κοινού, βρίσκουν σε κάθε τους περιοδεία το χρόνο να περάσουν κι απ’ τα μέρη μας.

'ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ξεχρεώνουν μόνο αν κυβερνήσουν' λέει πρώην διοικητής της Αγροτικής

Ο Θ. Πανταλάκης προέβλεψε ότι δεν θα επιστραφούν τα «θαλασσοδάνεια». Παραδέχτηκε ότι δόθηκαν τουλάχιστον 240 εκ. σε ΝΔ - ΠΑΣΟΚ χωρίς εξασφαλίσεις..

Στην κυνική παραδοχή ότι το τραπεζικό σύστημα δεν μπορέσει να πάρει πίσω τα χρήματα που έχει δανείσει στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ παρά μόνον αν τα δύο κόμματα επιστρέψουν στην κυβέρνηση και μάλιστα με τα ποσοστά του παρελθόντος

Στους δρόμους το πρώτο αυτόνομο αστικό λεωφορείο

Το λεωφορείο του μέλλοντος, ένα πλήρως λειτουργικό αστικό όχημα που μπορεί να κινηθεί χωρίς τη συνδρομή οδηγού, έκανε την εμφάνισή του στους δρόμους του Άμστερνταμ.

Πρόστιμο-μαμούθ 3 δις ευρώ, σε DAF, Daimler, Volvo, MAN και Iveco

Το μεγαλύτερο πρόστιμο που έχει επιβληθεί ποτέ σε εταιρείες κατασκευής φορτηγών, ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Ένωση, κάνοντας πράξη την προειδοποίηση για αυστηρές ποινές.
Οι εταιρείες DAF της Paccar, Daimler, Iveco της CNH Industrial , MAN της Volkswagen και Volvo/Renault καλούνται να καταβάλλουν το πόσο των 3 δις ευρώ,

Λέρος, το νησί της Αρτέμιδας..Το καταπράσινο νησί του Αιγαίου

Λέρος, ένα νησί «βουτηγμένο» στην ιστορία που έχει το μεγαλύτερο φυσικό λιμάνι της Μεσογείου.

Το νησί της Λέρου βρίσκεται στα βόρεια Δωδεκάνησα λίγα μίλια νότια της Πάτμου. Επίσης βρίσκεται κοντά στην Κάλυμνο.
.
Παρά το «στίγμα» που απέκτησε το νησό με τη δημιουργία του ψυχιατρικού νοσοκομείου, τη μεταφορά ψυχασθενών από το 1953 και αργότερα με τους κρατούμενους της δικτατορίας, είναι ένα νησί με φυσικό κάλος και είναι ιδανικό για διακοπές.

Συναντήσεις με... νόημα στο Μέγαρο Μαξίμου

To κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου αναμένεται να περάσουν οι Γιώργος Παπανδρέου και Φώτης Κουβέλης. Ο πρωθυπουργός ζήτησε να συναντηθεί με τους δύο πολιτικούς για να τούς ενημερώσει κυρίως για τον εκλογικό νόμο.

Τα ραντεβού έχουν κλειστεί για το μεσημέρι, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να συναντηθεί και με τον επικεφαλής των Οικολόγων Πράσινων που ούτως ή άλλως στηρίζουν την κυβέρνησή του.

Ζλάταν: Θα γίνω ο θεός του Μάντσεστερ!

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς συνεχίζει να προκαλεί αίσθηση με τις δηλώσεις του μετά την μετεγγραφή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αυτή την φορά φρόντισε να τα "βάλει" με τον Ερίκ Καντονά.
Για τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ερίκ Καντονά είναι στο τοπ-3 των ποδοσφαιριστών, που άλλαξαν την ροή των πραγμάτων στο Όλντ Τράφορντ και ο αγαπημένος τους.

Στις 20 Αυγούστου ξεκινά το νέο πρωτάθλημα της Superleague

Η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος έγινε σήμερα και η Superleague του 2016-2017 ξεκινά στις 20-21 Αυγούστου. Ολυμπιακός και ΑΕΚ αγωνίζονται εντός έδρας, ενώ Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα δώσουν εκτός την πρώτη τους αναμέτρηση.

Οι «πράσινοι» θα πάνε στην Κρήτη να αντιμετωπίσουν τον Πλατανιά, ενώ ο Δικέφαλος στην Λιβαδειά. Αντίθετα ο Ολυμπιακός