ΚΑΘΡΙΝ ΖΕΤΑ ΤΖΟΟΥΝΣ - ΜΑΙΚΛ ΝΤΑΓΚΛΑΣ- Κάνουν ένα... διάλειμμα στον γάμο τους

Επιδημία διαζυγίων «θερίζει» τα διάσημα ζευγάρια αφού μετά τη Μόνικα Μπελούτσι και η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς μπαίνει στη λίστα των σινκγλ. Με επίσημη ανακοίνωση από την εκπρόσωπό της στον Τύπο ανακοίνωσε πως εκείνη

ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ - ΚΑΣΕΛ- Ρώσος κροίσος το τρίτο πρόσωπο

Νέο επεισόδιο στο «σίριαλ» του πολύκροτου διαζυγίου Μόνικα Μπελούτσι - Βενσάν Κασέλ.
Η Μόνικα Μπελούτσι με τον Ρώσο μεγιστάνα, Τέλμαν Ισμαΐλοφ, τον Μάιο του 2009, στα εγκαίνια του ξενοδοχείου του «Mardan Palace» στην Τουρκία
Ενώ μέχρι προχθές όλα τα στοιχεία έδειχναν τον Γάλλο ηθοποιό ως υπεύθυνο για τον χωρισμό,

ΔΝΤ: Δεν συζητάμε για τρίτο πακέτο στην Ελλάδα

Δεν έχουν γίνει συζητήσεις με την Ελλάδα για την πιθανότητα ενός τρίτου προγράμματος στήριξης, δηλώνει ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Τζέρι Ράις και προσθέτει ότι το τρέχον πρόγραμμα προβλέπεται να συνεχιστεί έως και το 2016. Επιπλέον, ο κ.Ράις, αναφερόμενος

Υπέρ του διαλόγου για τη Συρία ο Πάπας και ο βασιλιάς της Ιορδανίας

Η Συρία βρέθηκε στο επίκεντρο της κατ’ ιδίαν συνάντησης που είχαν στο Βατικανό ο Πάπας Φραγκίσκος, ο βασιλιάς της Ιορδανίας Αμπτάλα και η βασίλισσα Ράνια.

Ο βασιλιάς ταξίδεψε μέχρι τη Ρώμη μόνο και μόνο για να συζητήσει με τον Ποντίφικα τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή.

(Reuters)IMF says not talking about new program for Greece-Το ΔΝΤ αναφέρει ότι δεν μιλάμε για νέο πρόγραμμα για την Ελλάδα

(Reuters) - The International Monetary Fund has had no discussions with Greece about a third bailout, as the current program will continue until 2016, a Fund spokesman said on Thursday.

German Finance Minister Wolfgang Schaeuble earlier this month predicted Greece would need a new rescue plan, though he later played down talks the bailout was imminent.

Παρέμβαση 50 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για το «μαύρο» στην ΕΡΤ

Ερώτηση προς τους αρμόδιους υπουργούς σχετικά με τις ενέργειες που ακολούθησαν το «μαύρο» στην ΕΡΤ, απεύθυναν 50 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ καταγγέλλουν διασπάθιση δημόσιου χρήματος και αδιαφάνεια.

«Μετά την απόφαση του ΣτΕ για επαναλειτουργία της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, η κυβέρνηση, δια του υφυπουργού κ. Καψή και του Ειδικού Διαχειριστή κ. Μάναλη, προέβη σε σειρά αδιαφανών ενεργειών

ΕRT OPEN.com:Μπενφίκα, Παρί και Άντερλεχτ στο δρόμο του Ολυμπιακού

Βατή ήταν η κλήρωση της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ για τον Ολυμπιακό που έγινε στο Μονακό, καθώς οι νταμπλούχοι Ελλάδος θα αντιμετωπίσουν στον τρίτο όμιλο τις Μπενφίκα, Παρί Σεν Ζερμέν και Άντερλεχτ. Αν εξαιρέσουμε την Παρί Σεν Ζερμέν που θεωρείται ανερχόμενη δύναμη

MailOnline-News-The X Factor navy: Nicole Scherzinger stuns in blue strapless jumpsuit as she launches new series alongside a slim Caroline Flack

It's the moment all X Factor fans have been slowly waiting for all year - the launch of the new series of the singing competition.

And the judges and presenters certainly didn't disappoint as they showed up to the big press launch in London on Thursday morning.

It was of course the ladies who drew most attention, with Nicole Scherzinger and Caroline Flack leading the glamorous way.

MailOnline-News- Is that you Rihanna? Singer covers up for once in blazer and jeans to visit her favourite upscale restaurant

She loves to shock.
But Rihanna was the picture of respectability as she paid a visit to her favourite restaurant, Giorgio Baldi in Los Angeles on Wednesday night.
Dressed in a peach blazer over a buttoned white shirt and blue jeans, the 25-year-old was almost unrecognisable.

RussiaToday-Video-News-World:Hands off Syria!' Protesters rally against UK intervention in war-torn country

An Al-Qaeda-linked group has promised a 'volcano of revenge' over the chemical attack in Syria. Karen Kwiatkowski - who's a retired US Air Force Lieutenant Colonel says if Washington launches military action against Syria it will be fighting on the same side as terrorists.

Guardian: Με πιλότους-καμικάζι θα αντεπιτεθεί η Συρία

Η βρετανική εφημερίδα επικαλείται αξιωματικό του συριακού στρατού που υποστηρίζει ότι 13 πιλότοι σχημάτισαν «πλήρωμα μαρτύρων αυτοκτονίας για να επιτεθούν στα πολεμικά αεροσκάφη των ΗΠΑ»
Το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει πιλότους-καμικάζι, όπως η Ιαπωνία στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, εξετάζει η Συρία σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Guardian που επικαλείται αξιωματικό του συριακού στρατού.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 0-0 Το σήκωσε χωρίς... γκολ και θέαμα η Μπάρτσα! (vds)

Την κατάκτηση του Σούπερ Καπ Ισπανίας πανηγυρίζει η Μπαρτσελόνα από τα ξημερώματα της Πέμπτης (29/8), καθώς αναδείχθηκε 0-0 με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Καπμ Νου» και σε συνδυασμό με το 1-1 της Μαδρίτης έκανε δικό της το τρόπαιο.

Να σημειωθεί ότι αυτή είναι η 11η κούπα για τους Καταλανούς στον θεσμό, με την Ρεάλ Μαδρίτης να έχει εννέα.

Μάλι: Τουλάχιστον 24 νεκροί από τις σφοδρές πλημμύρες

Μετά τις καταρρακτώδεις βροχές που έπληξαν τη χώρα, σημειώθηκαν φονικές πλημμύρες
Είκοσι τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από σφοδρές πλημμύρες που σημειώθηκαν την Τετάρτη στην πρωτεύουσα του Μάλι, Μπαμακό, μετά τις καταρρακτώδεις βροχές που έπληξαν την περιοχή, δήλωσε υπουργός της κυβέρνησης.

Μεξικό:Η τροπική καταιγίδα Τζουλιέτ πλησιάζει δημοφιλές μεξικανικό θέρετρο

Η Τζουλιέτ κινείται βορειοδυτικά με ταχύτητα 40 χιλιομέτρων ανά ώρα
Η τροπική καταιγίδα Τζουλιέτ βρίσκεται περίπου 65 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του μεξικανικού θέρετρο Κάμπο Σαν Λούκας, προς το οποίο και κατευθύνεται, ανακοίνωσε την Τετάρτη το Εθνικό Κέντρο Τυφώνων, καθώς οι αρχές στην περιοχή προετοιμάζονται για το ενδεχόμενο εκκενώσεων.

Όλα τα ονόματα των καθηγητών που μετατάσσονται και πού πάνε

Δείτε τη λίστα με τα 4.600 ονόματα που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Παιδείας
Ανακοινώθηκαν σήμερα από το υπουργείο Παιδείας τα ονόματα των 4600 εκπαιδευτικών που μετακινούνται από τη Δευτεροβάθμια στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

Συγκεκριμένα:

Για 6.041 πλεονάζουσες θέσεις, προκηρύχτηκαν 4.600 κενές θέσεις προς πλήρωση.

Bάσεις εισαγωγής σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ

Μεγάλη πτώση στις βάσεις - Η Ιατρική έπεσε κάτω από τα 19.000 μόρια

Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ, στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές καθώς και τα ονόματα των επιτυχόντων. Από τα στοιχεία, καταγράφεται μεγάλη πτώση σε όλες τις σχολές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Ιατρική Σχολή που «έπεσε» κάτω από τα 19.000 μόρια.

Τζένιφερ ή Βανέσα για το καλύτερο στριπτίζ;

Και οι δύο έμαθαν να λικνίζονται σε ρυθμούς στριπτίζ καθώς το σενάριο και ο ρόλος τους το απαιτούσε. Η Τζένιφερ Άνιστον χόρεψε αισθησιακά για την ταινία We're the Millers, ενώ η Βανέσα Χάτζενς έβαλε φωτιά στο... Frozen Ground. Ποια από τις δύο ξεσήκωσε τον αντρικό πληθυσμό; Σε διαδικτυακή ψηφοφορία η Άνιστον συγκεντρώνει το 58% των προτιμήσεων με 6.000 θετικές ψήφους και η Χάτζενς 42% με 4.405 ψήφους.

DAILY MAIL:Οι εφιάλτες της Charlize Theron

Ήταν μόλις 15 χρονών όταν η μητέρα της Gerda Maritz πυροβόλησε και σκότωσε τον πατέρα της σταρ σε αυτοάμυνα, καθώς εκείνος ήταν αλκοολικός και την κακοποιούσε. Εκείνο το βράδυ ο άνδρας πυροβόλησε ακόμη και την κόρη του, οπότε η μητέρα απ΄λώς πήρε τον νόμο στα χέρια της για να σώσει το παιδί της. Το 2009 η harlize Theron μίλησε για πρώτη φορά για εκείνο το βράδυ.

Κωνσταντινούπολη 2020: Ολυμπιακοί Αγώνες σε δύο ηπείρους

Ολυμπιακούς αγώνες στην πόλη όπου συναντάται η Ευρώπη με την Ασία, διαφημίζει η Τουρκία προωθώντας την υποψηφιότητά της.
Η Κωνσταντινούπολη διεκδικεί μαζί με τη Μαδρίτη και το Τόκιο τους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020. Η ΔΟΕ θα ανακοινώσει την απόφασή της στις 7 Σεπτεμβρίου.

Χανιά: Ντάκος – γίγας για ρεκόρ Γκίνες

Στα Χανιά παρασκευάστηκε το μεγαλύτερο παξιμάδι – ντάκος στον κόσμο, μήκους 7,45 μέτρων.
Για τη δημιουργία του ντάκου χρειάστηκαν 160 κιλά ζυμάρι, πενήντα κιλά μυζήθρα, εκατό κιλά ντομάτες, είκοσι κιλά λάδι και μπόλικη ρίγανη, ενώ η παρουσίαση και η καταμέτρηση του ντάκου, βιντεοσκοπήθηκε και θα σταλεί στην Αμερική, στους υπεύθυνους των ρεκόρ του βιβλίου Γκίνες.

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους της British στη Σιβηρία

Αναγκαστική προσγείωση σε αεροδρόμιο της Σιβηρίας πραγματοποίησε ένα Μπόινγκ 747 της British Airways.

ΜΜΕ/Ειδήσεις/Εκδόσεις We inform you that ERT news : English, French, Spanish and German, in the social media & www.ertopen.com.


....