Ρωσία: Μαρτυρίες-σοκ για την τραγωδία με το φλεγόμενο αεροσκάφος

Ένας επιζών από το αεροπορικό δυστύχημα στο αεροδρόμιο της Μόσχας έχει προκαλέσει οργή, αφού έφυγε από τον τόπο της τραγωδίας με μια τσάντα πλάτης που διέσωσε από το φλεγόμενο αεροπλάνο, δημιουργώντας υποψίες ότι εμπόδισε άλλους επιβάτες να διαφύγουν.
Ο Dmitry Khlebushkin απαίτησε επιστροφή χρημάτων και παραπονέθηκε για τη συμπεριφορά του προσωπικού της Αεροφλότ, κατά την αποχώρησή του από το αεροδρόμιο Sheremetyevo χθες το βράδυ, την ώρα που οι συγγενείς 41 θυμάτων θρηνούσαν την απώλειά τους.

ΠΑΟΚ: Κορυφαίος στην Ελλάδα και μοναδικός στην Ευρώπη

Ιστορία έγραψε ο ΠΑΟΚ, καθώς με το χθεσινό 0-2 επί του ΠΑΣ Γιάννινα όχι μόνο έγινε η δεύτερη ομάδα στην Ελλάδα που τελείωσε το πρωτάθλημα αήττητη, αλλά και γιατί κατάφερε να κάνει κάτι μοναδικό στην Ευρώπη.
Σε 54 πρωταθλήματα της γηραιάς ηπείρου, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι η μοναδική που δεν γεύτηκε στη Λίγκα της την πικρή γεύση της ήττας, καθώς η Μπνέι Γεχούντα επικράτησε με 3-2 στην έδρα της Μακάμπι Τελ Αβίβ του Βλάνταν Ίβιτς και έτσι άφησε τον «δικέφαλο» του Βορρά να κατέχει μια μοναδική επίδοση.

Ρωσία: Δύο παιδιά ανάμεσα στους νεκρούς της αεροπορικής τραγωδίας

Μεταξύ των  ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους χθές το απόγευμα, όταν ένα αεροσκάφος τυλίχθηκε στις φλόγες, κάνοντας αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο της Μόσχας, ήταν και δύο παιδιά, όπως ανακοίνωσε η Ρωσική Επιτροπή Ερευνών.
Από τους τραυματίες, οι δύο νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Βισνέφσκι. Άλλοι δύο έχουν εισαχθεί στην κλινική Σκλιφοσόφσκι, και η κατάστασή τους κρίνεται σοβαρή, ενώ τρεις μεταφέρθηκαν σε ένα νοσοκομείο του Χίμκι.