Ο Τσίπρας... έριξε το isyriza

Την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας συνομιλεί με νέους και νέες για τη νέα πραγματικότητα που δημιουργεί στην κοινωνία και την οικονομία η κρίση του κορωνοϊού, η πλατφόρμα isyriza... κατέρρευσε.

Όπως ανακοίνωσε η συντονίστρια της συζήτησης, Άννα Ελεφάντη, λόγω της μεγάλης διαδικτυακής κίνησης, το isyriza .έπεσε και πλέον η μετάδοση της συζήτησης γίνεται από άλλα μέσα και το topontiki.gr.

Χατζηδάκης: Κατεδαφίστε άμεσα τα αυθαίρετα στα δάση, τις παραλίες και τα ρέματα

Μήνυμα μηδενικής ανοχής για τα αυθαίρετα, απέστειλε, σε κατηγορηματικό τόνο, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης, με επιστολή του προς τις επτά Αποκεντρωμένες Διοικήσεις, καλώντας τες να υλοποιήσουν άμεσα τις κατεδαφίσεις, τελεσίδικα, αυθαίρετων κατασκευών.
Πρόκειται για αυθαίρετα σε δάση, δασικές και αναδασωτέες εκτάσεις, περιοχές αιγιαλού παραλίας, ρέματα και εν γένει σε προστατευόμενες περιοχές.
Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό το ΥΠΕΝ, ο κ. Χατζηδάκης ζητεί να λάβει ενημέρωση από τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις για τις άμεσες ενέργειές τους μέχρι τα τέλη Μαΐου.

Ψυχρολουσία από Σταϊκούρα: «Η ανεργία θα αυξηθεί, το χρέος θα αυξηθεί, το μέσο διαθέσιμο εισόδημα των πολιτών θα συρρικνωθεί»

Την 3η φάση αντιμετώπισης της υγειονομικής κρίσης, από το τέλος Ιουνίου έως τον Σεπτέμβριο με την επανεκκίνηση της οικονομίας, περιέγραψε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, περιλαμβάνοντας σε αυτήν την ενίσχυση της απασχόλησης (μέσω και του προγράμματος SURE), τη δεύτερη φάση της «επιστρεπτέας προκαταβολής» (ίσως και με μεγαλύτερο ποσό, είπε), καθώς και τις πρωτοβουλίες περιορισμένου χρονικού διαστήματος για κλάδους που πλήττονται ιδιαίτερα ή θα πληγούν μέσα στο καλοκαίρι.

Ενθουσιασμός για το «άνοιγμα» της Ακρόπολης – Θέμα σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ (Videos)

Με μεγάλο ενθουσιασμό υποδέχτηκαν τα διεθνή ΜΜΕ, το άνοιγμα από σήμερα των αρχαιολογικών χώρων και δη της Ακρόπολης, σχολιάζοντας πως μετά την επιτυχή αντιμετώπιση της πανδημίας «η Αθήνα παίρνει προφυλάξεις για να δεχθεί τουρίστες με ασφάλεια».Oπως αναφέρει το in.gr, ανταποκριτές και δημοσιογράφοι ξένων μέσων ενημέρωσης, που μπήκαν μετά από δύο μήνες στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης ήδη έχουν αναρτήσει σχετικά βίντεο.
Λίγες ώρες πριν το επίσημο άνοιγμα, το αμερικανικό δίκτυο ABC είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί από την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

Νατάσα Μποφίλιου: «Το παραμύθι της θρησκείας δεν με αγγίζει σε κανένα επίπεδο»

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Νατάσα Μποφίλιου στο κυπριακό περιοδικό «ΦιλGood», αναφερόμενη μεταξύ άλλων στα θέματα περί θρησκείας.
«Το “παραμύθι” της θρησκείας δεν με αγγίζει σε κανένα επίπεδο αλλά σίγουρα υπάρχει κάτι μεγαλύτερο στο οποίο πιστεύω. Και νομίζω πως είναι οι ιδέες», είπε συγκεκριμένα, ενώ μιλώντας για τις ερωτικές σχέσεις της τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα δοτική σαν χαρακτήρας. “Οι σχέσεις μου δεν εκμεταλλεύτηκαν ποτέ τη ροπή μου στο υπερδόσιμο.

Συζήτηση Α. Τσίπρα με νέους: Η κυβέρνηση δεν αξιοποίησε την καραντίνα (LIVE)

Με νέους και νέες συνομιλεί αυτή την ώρα μέσω της νέας λειτουργίας LIVE EVENTS της πλατφόρμας isyriza ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.Ήδη, από την πρώτη ερώτηση που δέχθηκε, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στην κυβέρνηση, λέγοντας ότι «δεν αξιοποίησε τον χρόνο της καραντίνας προκειμένου να αλλάξει τα θέσφατα με τα οποία κινείται, να ενισχύσει το δημόσιο σύστημα υγείας και να στηρίξει την εργασία και την μικρή και μεσαία επιχειρηματικότητα».

Ο Αμβρόσιος επιμένει: «Ο αφορισμός έγινε» - Aπίστευτες ατάκες-μαϊμού προσάπτει στον Μητσοτάκη!

Επιμένει στα περί Αφορισμού του Πρωθυπουργού και της Υπουργου Παιδείας ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβόσιος. Μάλιστα εξηγεί και τους λόγους για τους οποίους αφόρισε τον Πρωθυπουργό, την Υπουργό Παιδείας και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας . Για τον Πρωθυπουργό μάλιστα υιοθετεί ψεύτικο διάλογο και υποστηρίζει ότι έιναι βλάσφημος ενώ για τον κύριο Χαρδαλιά υποστηρίζει ότι  "φέρεται να παρήγγειλε ήδη δέκα εκατομμύρια «τσιπάκια«, αναγκαία για το σφράγισμα του Αντιχρίστου, τον αριθμό 666".

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 18/05/2020 | ΕΡΤ

Γενική Πρόγνωση Καιρού Ελλάδος (3-7 ημερών)
FPGR93 LGAT 181000
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ 3 ΕΩΣ 7 ΗΜΕΡΩΝ
ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 18-05-2020 / 1300 C
ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20-05-2020 ΕΩΣ ΚΑΙ
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 24-05-2020