Ποια είναι η Alexandra Andresen που λατρεύει την Ελλάδα...Η 19χρονη δισεκατομμυριούχος που πήγε σε δημόσιο σχολείο και οδηγεί μεταχειρισμένο αυτοκίνητο

Ποια είναι η Alexandra Andresen που λατρεύει την Ελλάδα και την... αποταμίευση
Είναι μόλις 19 ετών και περιλαμβάνεται στη λίστα με τους ανθρώπους που η περιουσία τους ανέρχεται σε δισεκατομμύρια δολάρια.
Η Alexandra Andresen από τη Νορβηγία είναι η νεότερη δισεκατομμυριούχος του κόσμου καθώς η περιουσία της αγγίζει πλέον τα 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Σε λυγμούς ξέσπασε η Μαντόνα πάνω στη σκηνή όταν αναφέρθηκε στο γιο της (Video)

Δεν μπορεί να «χωνέψει» η Μαντόνα πως έχασε τη δικαστική διαμάχη για την κηδεμονία του 15χρονου γιου της Ρόκο από τον πρώην σύζυγό της και γνωστό σκηνοθέτη Γκάι Ρίτσι.
Όπως αναφέρει η Daily Mail, η «βασίλισσα της ποπ» είναι απαρηγόρητη όχι τόσο για τη ήττα της στο δικαστήριο όσο για το γεγονός πως ο γιος της επέλεξε να πάει να ζήσει με τον πατέρα του στο Λονδίνο και να φύγει από κοντά της.

Πέθανε στα 94 της η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Νάνσι Ρίγκαν (Photos)

Η Νάνσι Ρίγκαν, η πρώην ηθοποιός που ήταν έντονα προστατευτική με τον σύζυγό της Ρόναλντ Ρίγκαν στη διάρκεια της καριέρας του στο Χόλιγουντ, τα οκτώ χρόνια των δύο προεδρικών θητειών του στον Λευκό Οίκο,
μια δολοφονική απόπειρα και τη νόσο του Αλτσχάιμερ, απεβίωσε σε ηλικία 94 ετών, ανέφερε ο ιστότοπος TMZ επικαλούμενος στενό μέλος της οικογένειας.


Η πρώην Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών ζούσε στο Λος Άντζελες.

Γκάμπριελ κατά Τραμπ: Είναι δεξιός, εθνικιστής και απειλή για την ειρήνη

Ο αντικαγκελάριος της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ χαρακτήρισε τον υποψήφιο για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών στις προεδρικές εκλογές των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, δεξιό εθνικιστή οι πολιτικές απόψεις του οποίου συνιστούν απειλή για την ειρήνη και την ευημερία.
Τα σχόλια του Γκάμπριελ, υπουργού Οικονομίας και ηγέτη του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος, είναι η σαφέστερη μέχρι τώρα ένδειξη πως οι πολιτικοί που βρίσκονται στην εξουσία στην Ευρώπη ανησυχούν όλο και περισσότερο για το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ.

«Σάρωσε» στις προκριματικές αναμετρήσεις ο Ντόναλντ Τραμπ

Ο δισεκατομμυριούχος Ντόναλντ Τραμπ επικράτησε στην εσωκομματική ψηφοφορία των Ρεπουμπλικάνων στο Κεντάκι, καταφέρνοντας τη δεύτερή του νίκη στις τέσσερις πολιτείες όπου διεξήχθησαν διαδικασίες για να αναδειχθεί ο υποψήφιος του κόμματος στις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα, μετά τη νίκη του, ο Τραμπ κάλεσε τον Μάρκο Ρούμπιο

Σοκ προκαλεί βίντεο της Bild που δείχνει Σκοπιανό συνοριοφύλακα να κλωτσάει πρόσφυγα!

Τη στιγμή που το προσφυγικό ζήτημα γίνεται ολοένα και μεγαλύτερο, αίσθηση προκαλεί βίντεο που ανήρτησε στη σελίδα της στο Facebook η γνωστή γερμανική εφημερίδα Bild.
Στο επίμαχο βίντεο Σκοπιανός συνοριοφύλακας φαίνεται να κλωτσάει έναν πρόσφυγα που κατάφερε να περάσει από τα σύνορα Ελλάδας - ΠΓΔΜ και να βρεθεί, τελικά, στην άλλη πλευρά του φράχτη, για να συνεχίσει το ταξίδι του προς την Ευρώπη.

Οι τουρκικές αρχές τα κατάφεραν... - Συνέλαβαν δουλεμπόρους

Οι τουρκικές αρχές συνέλαβαν σήμερα τουλάχιστον δύο διακινητές ανθρώπων οι οποίοι μετέφεραν περίπου 120 Σύρους πρόσφυγες στα παράλια του Αιγαίου, σε μια ένδειξη πως η Τουρκία ενδεχομένως να αυξάνει τις προσπάθειες για να μειωθεί η ροή των μεταναστών προς την Ευρώπη.
Χωροφύλακες σταμάτησαν την ομάδα, η οποία αποτελούνταν κυρίως από γυναίκες και παιδιά,

Τσίπρας: Η Ευρώπη βρίσκεται σε νευρική κρίση - Η διαπλοκή θέλει να ρίξει την κυβέρνηση Βίντεο.

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στην ομιλία του στην ΚΕ του κόμματος, είπε ότι η εθνική στρατηγική της Ελλάδας, ενόψει και της αυριανής Συνόδου Κορυφής διαμορφώνεται σε τρείς άξονες και συγκεκριμένα: α) αλληλεγγύη στους πρόσφυγες, β) προσπάθεια μείωσης των προσφυγικών ροών από την Τουρκία και γ) δίκαιη κατανομή ευθυνών και υποχρεώσεων στην ΕΕ με συνέπειες για όσους δεν τα τηρούν.