Ελένη Ψυχούλη: “Είμαι μόνη μου οκτώ, εννιά χρόνια”-Σε ποια Eλληνίδα παρουσιάστρια ανήκει αυτό το καταπληκτικό σπίτι;

Η διάσημη μαγείρισσα μιλάει για την προσωπική της ζωή και την σχέση της με το άλλο φύλο Η Ελένη Ψυχούλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό mou», το πρωί της Δευτέρας, και μίλησε για την προσωπική της ζωή αλλά και την σχέση που έχει με το άλλο φύλο. «Δεν ξέρω, έχω κόψει επαφές ρε Τζένη! [...] Είμαι μόνη μου οκτώ, εννιά χρόνια», αποκάλυψε η Ελένη Ψυχούλη σε ερώτηση της παρουσιάστριας για την προσωπική της ζωή.

ΑΥΤΗ είναι η κριτική επιτροπή για τον αποψινό τελικό της Eurovision!

Η κριτική επιτροπή για τον αποψινό τελικό της Eurovision έκλεισε. Τα άτομα που θα επιλέξουν το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στο φετινό διαγωνισμό τραγουδιού που θα γίνει στην Κοπεγχάγη, είναι:

ΜΑΘΕΤΕ: Τι θα φορέσει η Δέσποινα Βανδή στον αποψινό ελληνικό τελικό της Eurovision

Εμφάνιση δια χειρός… MI-RO θα κάνει στον αποψινό τελικό της Εurovision η Δέσποινα Βανδή. Η τραγουδίστρια που θα παρουσιάσει τον διαγωνισμό με τον Γιώργο Καπουτζίδη, θα κάνει τρεις διαφορετικές εμφανίσεις, οι οποίες θα τα έχουν…

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, αποκαλύπτει τι θα δούμε στον αποψινό Ελληνικό τελικό!

Πολύ τραγούδι θα έχει ο αποψινός ελληνικός τελικός για την Eurovision, με παρουσιαστές τη Δέσποινα Βανδή και το Γιώργο Καπουτζίδη.
Μάλιστα φέτος συμπληρώνονται και 40 χρόνια συμμετοχής της χώρας μας στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, επομένως η βραδιά θα έχει πολλές εκπλήξεις!
Αρχικά, θα δούμε τους δυο παρουσιαστές να τραγουδάνε:

Λίγo πριν τον ελληνικό τελικό της Eurovision, δείτε ποιο τραγούδι προηγείται!

Λίγη ώρα απέμεινε για τον ελληνικό τελικό της Eurovision, ο οποίος θα μεταδοθεί απόψε από την ΔΤ, στις 21:00 το βράδυ, με παρουσιαστές τον Γιώργο Καπουτζίδη και τη Δέσποινα Βανδή.
Στο ρόλο της κριτική επιτροπής, θα είναι όπως σας γράψαμε και νωρίτερα από το star.gr, ο Θέμης Γεωργαντάς, η Ελπίδα, η Ρεγγίνα Κουρή, ο Δημήτρης Κοντόπουλος, και η Αρετή Καλεσάκη.

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΧΙΟΥΜΟΡ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ- Ο Μπαράκ Ομπάμα στην εκπομπή του Ζακ Γαλιφιανάκη

Τον χαρακτηρισμό του πιο επικοινωνιακού ηγέτη των ΗΠΑ -ή μήπως παγκοσμίως;- επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά ο Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος εμφανίστηκε στην ιδιότυπη διαδικτυακή εκπομπή του Ζακ Γαλιφιανάκη «Ανάμεσα σε δύο φτέρες».
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ βρήκε την ευκαιρία να ξεδιπλώσει μια, άγνωστη σε πολλούς, κωμική πτυχή του εντυπωσιάζοντας με το χιούμορ αλλά και την ετοιμολογία του.

ΑΝΤ1 Χαμός on air με Λιάνα-Αδωνι: «Εχεις στα σκέλια σου έναν Στάλιν!»

Επίθεση Αδωνι και κατά Τσίπρα: «Ηθελε να μας κάνει Βενεζουέλα. Να σκοτωνόμαστε για ένα κ...χαρτο»!
Χαμός επικράτησε σήμερα στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 στην οποία εμφανίστηκαν δύο εκρηκτικοί καλεσμένοι: η βουλευτής του ΚΚΕ κ. Λιάνα Κανέλλη και ο υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Κολυμβητήριο Πεπανός -Σοκ στην Πάτρα από τον πνιγμό νεαρής κοπέλας σε πισίνα κολυμβητηρίου

Η άτυχη κοπέλα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχασε τις αισθήσεις της ενώ κολυμπούσε
Σοκ έχει προκαλέσει στην Πάτρα η είδηση για τον πνιγμό μιας νεαρής κοπέλας το μεσημέρι της Τρίτης σε πισίνα κολυμβητηρίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η κοπέλα ανασύρθηκ νεκρή από την πισίνα του κολυμβητηρίου Πέπανος λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Τρίτης.

New York Times Πώς μπορεί ένα Boeing απλώς να εξαφανιστεί από προσώπου γης; -Τι δήλωσε ο αρχηγός του Βασιλικού Ναυτικού της Μαλαισίας

Διαβάστε απαντήσεις σε εννέα ερωτήματα - Το μυστήριο με την πτήση MH370 των Malaysia Airlines

Τη στιγμή που το θρίλερ με την εξαφάνιση του αεροσκάφους των μαλαισιανών αερογραμμών με 239 επιβαίνοντες, συνεχίζεται για τέταρτη ημέρα, με τα στοιχεία γύρω από το μυστήριο που το καλύπτει να δίνονται με το σταγονόμετρο, εύλογα ερωτήματα προκύπτουν σχετικά με την τύχη της πτήσης MH370.

To Boeing διέθετε σύστημα Wi-Fi συνδεδεμένο με δορυφόρο- - Να γιατί τα τηλέφωνα των επιβατών του μοιραίου Μπόινγκ χτυπάνε ακόμη

Ακόμα κι αν έχει βυθιστεί μπορεί o server να δέχεται κλήσεις που κατευθύνει σε τηλεφωνητή!
Το μυστήριο της πτήσης ΜΗ370 των μαλαισιανών αερογραμμών ενέτεινε το γεγονός ότι τα κινητά τηλέφωνα των επιβατών εξακολουθούσαν να δέχονται κλήσεις μετά την εξαφάνιση του αεροσκάφους το Σάββατο το βράδυ.

ΔΕΗ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΟ 30% Αναψε φως για πώληση της

Το πρώτο τρίμηνο του 2015 θα ολοκληρωθεί μέσω διεθνούς διαγωνισμού η διαδικασία πώλησης της «μικρής ΔΕΗ», σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του υπουργείου Περιβάλλοντος. Ο κύκλος εργασιών της πλησιάζει τα 2 δισ. ευρώ. Το νομοσχέδιο δόθηκε σε δημόσια διαβούλευση.

Παραμένει χειμωνιάτικο το σκηνικό του καιρού - Συννεφιά, τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά

Πέφτει και άλλο η θερμοκρασία - Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές, αλλά και χιόνι
Αυξημένες νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με τοπικές βροχές στις πεδινές περιοχές κυρίως της Ανατολικής Ηπειρωτικής Ελλάδας, χιονόνερο ή χιόνι στα ημιορεινά της Βόρειας Ελλάδας και χιόνια στα ορεινά, περιμένουμε σήμερα, Τρίτη, 11 Μαρτίου.

Τρία χρόνια από τον καταστροφικό σεισμό 9 βαθμών που σάρωσε στην Ιαπωνία video

Περίπου 267.000 άνθρωποι εξακολουθούν να ζουν σε προσωρινά καταλύματα, τρία χρόνια μετά την καταστροφή...
Η Ιαπωνία σηματοδοτεί σήμερα την τρίτη επέτειό της από τον σεισμό και το τσουνάμι που κατέστρεψαν το βορειοανατολικό τμήμα της χώρας και προκάλεσαν το χειρότερο πυρηνικό ατύχημα από την καταστροφή του Τσερνόμπιλ το 1986.

Η Σακίρα βρήκε το «The Voice» στο πρόσωπο μιας Ελληνίδας Video

Είναι 30 ετών, εντυπωσιακή, με υπέροχη φωνή και ρίζες από την Ελλάδα! Αυτή είναι η Μελίσσα Χιμένεθ που ξετρέλανε κριτικούς και τηλεθεατές στο αμερικάνικο The Voice.
Η Μελίσσα Χιμένεθ αποφάσισε να ακολουθήσει το όνειρο της ζωής της που δεν είναι άλλο από το τραγούδι. Έτσι, δήλωσε συμμετοχή στο The Voice της Αμερικής και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Ουκρανία Ορκίστηκαν οι πρώτοι αυτόνομοι στρατιώτες στη Κριμαία

Η ορκωμοσία έγινε στην αυλή ενός κτιρίου όπου τα ουκρανικά, γαλανοκίτρινα εμβλήματα είχαν ξαναβαφτεί βιαστικά στα χρώματα της ρωσικής σημαίας: κόκκινο, μπλε και άσπρο.

Δουβλίνο Τσίπρας: Στις 25 Μάη να στείλουμε την Τρόικα από εκεί που ήρθε

Δυστυχία, φτώχεια, ανεργία και μαζική μετανάστευση των νεών τα «παιδιά» της Τρόικας υποστήριξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με δηλώσεις του από την Ιρλανδία όπου βρέθηκε για να υποστηρίξει την υποψηφιότητά του για τη θέση του προέδρου της Κομισιόν
Δριμύτατη επίθεση στην Τρόικα για την οποία υποστήριξε ότι «σε όποια χώρα πάτησε πόδι γέννησε κοινωνική δυστυχία, φτώχεια και μαζική μετανάστευση των νέων ανθρώπων»

Μπουτάρης: Το ειρωνικό σας χαμόγελο ξέρετε πού θα το βάλετε

Ήταν το σχόλιο του Δημάρχου Θεσσαλονίκης προς τον δημοτικό σύμβουλο Χρήστο Μάτη, που ζήτησε - για πολλοστή φορά - να μάθει για το ρόλο της Γκαμπριέλα Σάινερ στην Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας
Για άλλη μια φορά ο Γιάννης Μπουτάρης «ξεφεύγει» από τα όρια που έχουμε συνηθισει να μιλούν και να φέρονται οι πολιτικοί άρχοντες της χώρας. Έτσι, σε μια λεκτική διαμάχη με τον δημοτικό σύμβουλο Χρήστο Μάτη, του απάντησε «το ειρωνικό σας χαμόγελο ξέρετε πού θα το βάλετε»...

Ιβάν Σαββίδης για χρέη ΠΑΟΚ: Το κράτος ή θα λάβει 12 εκατομμύρια ευρώ ή τίποτα…

Αρνήθηκε να καταβάλει παλαιά χρέη του ΠΑΟΚ και ζήτησε διαγραφή των προσαυξήσεων - Μιλώντας στη Βουλή πρότεινε συμψηφισμό των εσόδων που έχει το κράτος από την ΣΕΚΑΠ με το κονδύλι που απαιτείται για συνταξιοδότηση ανασφάλιστων παλινοστούντων και εξέφρασε τη δυσφορία του για απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που έχει μπλοκάρει την επένδυσή του στο Παλιούρι Χαλκιδικής

Στα πρόθυρα εμφυλίου- Λιβύη: Η κυβέρνηση κατέλαβε το βορειοκορεάτικο πλοίο

Οι αντάρτες το φόρτωσαν πετρέλαιο - Είχαν απειλήσει με πόλεμο, αν επενέβαιναν κυβερνητικές δυνάμεις
Κυβερνητικές δυνάμεις της Λιβύης κατέλαβαν τη Δευτέρα το δεξαμενόπλοιο υπό σημαία Βόρειας Κορέας στο οποίο φορτώθηκε αργό πετρέλαιο από τον τερματικό σταθμό του λιμανιού Ες Σίντερ σύμφωνα με ανακοίνωση της δημόσιας επιχείρησης πετρελαίου της Λιβύης, τη National Oil Corp (NOC).