Παγετός μετά τα χιόνια σε όλη τη χώρα

Σταδιακή υποχώρηση του χιονιά αναμένεται από το πρωί της Τετάρτης στις περισσότερες περιοχές της χώρας, όπου όμως θα κάνει την εμφάνισή του ο παγετός, καθιστώντας ιδιαίτερα δύσκολο το έργο των οδηγών.
Οι -πρόσκαιρες- χιονοπτώσεις θα περιοριστούν στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια τις Κυκλάδες και την Κρήτη, ενώ παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά και στα βόρεια θα είναι κατά τόπους ισχυρός..

Red Bull Signature Series : TORC Off Road Truck Racing FULL Foto.Vitdeo..

Δείτε όλη τη δράση από το Super Bowl του αγώνα εκτός δρόμου όχημα, TORC. Λαμβάνοντας χώρα σε Aμερική Crandon Wisconsin, το ρολόι ως οδηγοί Ricky Johnson, Bryce Menzies, και Robby Gordon στη μάχη  για μια θέση στο βάθρο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Crandon...

Παράταση της διαδικασίας υποβολής προσφορών για ΤΤ, ζητούν Εθνική, Eurobank


Μετάθεση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των τελικών δεσμευτικών προσφορών για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (ΤΤ), που είναι η 11η Ιανουαρίου, έχουν ζητήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, η Εθνική Τράπεζα και η Eurobank.

Τον Φεβρουάριο η ανταλλαγή μετοχών ΕΤΕ-Eurobank


Η ολοκλήρωση της δημιουργίας του νέου ομίλου της Εθνικής Τράπεζας, η επιτυχής ολοκλήρωση των διαδικασιών ανακεφαλαιοποίησης της τράπεζας και η διοχέτευση ρευστότητας στην πραγματική οικονομία, είναι οι τρεις βασικοί άξονες της διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας για το νέο έτος, όπως τους ανέπτυξε ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας Αλέξανδρος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ PLANET STARS

HTML weather
        Χιόνια και Βροχές σε όλόκληρη τη χώρα..

       Ερχονται χιόνια και τσουχτερό κρύο

Επιδείνωση του καιρού, με παγετό και χιόνια ακόμη και σε πεδινές περιοχές, αναμένεται τις επόμενες ημέρες, σκηνικό που θα διαρκέσει έως και την Τετάρτη..