Πάλι «σαλάτα» τα έκανε η Κ.Χάρις: Απαντούσε άλλα αντ’ άλλων στις ερωτήσεις της Όπρα Γουίνφρεϊ Κανείς δεν κατάλαβε τι είπε

 Μια συνέντευξη καταστροφή, όπως συνηθίζει άλλωστε το τελευταίο διάστημα, έδωσε η υποψήφια των Δημοκρατικών για το προεδρικό αξίωμα  Κάμαλα Χάρις στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Σε ερώτηση τι σημαίνει να είναι Αμερικανός, η Κ?.χάρις απάντησε με ότι της ήρθε στο μυαλό εκείνη την ώρα, αφήνοντας εμβρόντητη και την ίδια την παρουσιάστρια.

Ουσιαστικά κανείς δεν κατάλαβε ποτέ ακριβώς ήθελε να πει  και ακόμη χειρότερα τι ακριβώς είπε.

Ν.Μωραΐτης για Ο.Γεροβασίλη: «Μα να έρθει στην Άρτα ο Σ.Κασσελάκης και να μην είμαι εκεί να τον τρατάρω ένα κώνειο»

 Μέσω ανάρτησης στα social media ο στιχουργός Νίκος Μωραΐτης επιτέθηκε, ειρωνικά, στην Όλγα Γεροβασίλη έπειτα από ανάρτηση της ίδιας αναφορικά με τη σημερινή επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη στην Άρτα, όπου είναι η πόλη από την οποία κατάγεται η βουλευτής του κόμματος.

Δ.Καιρίδης για μεταναστευτικό: «Τους δεχόμαστε όλους για να μην γίνουμε… “περιθώριο” σαν τον Όρμπαν»!

 Συνέντευξη στην ΕΡΤ έδωσε ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου  όπου τοποθετήθηκε για το μεταναστευτικό.

Το στέλεχος της ΝΔ είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να δέχεται τους μετανάστες για να μην γίνει «περιθώριο» σαν την Ουγγαρία ενώ για τις απελάσεις είπε ότι η Ελλάδα μπορεί να έρθει σε συνεννόηση με άλλες χώρες αλλά δεν το κάνει.

Ελλάδα και Κύπρος χώρες με «καταστροφικές συμπεριφορές αντίθετες με τις ρωσικές πνευματικές και ηθικές αξίες» για την Μόσχα!

 Η Ρωσία δημοσίευσε την λίστα των χωρών που έχουν «καταστροφικές συμπεριφορές αντίθετες με τις ρωσικές πνευματικές και ηθικές αξίες», ανάμεσα στις οποίες βρίσκονται Ελλάδα και Κύπρος, μετά από απόφαση του πρωθυπουργού Μιχαήλ Μισούστιν.

«Για τα μάτια» των Κ.Χατζηδάκη και Α.Γεωργιάδη διαγράφηκε από τη ΝΔ ο Μ.Σαλμάς!

 Με εισήγηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, διαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας ο βουλευτής Μάριος Σαλμάς.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας, Ιωάννη Τραγάκη, παραπέμπει στην επιτροπή με το ερώτημα της διαγραφής από μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, με βάση την περίπτωση β) του άρθρου 20 και το άρθρο 21 του Κανονισμού Λειτουργίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, Μάριο Σαλμά.

Έφτασαν τα πρώτα Cybertruck στο ρωσο-ουκρανικό πεδίο της μάχης! (βίντεο) Ο Ρ.Καντίροφ τα έστειλε στην πρώτη γραμμή

 Ο Τσετσένος ηγέτης Ραμζάν Καντίροφ, ανακοίνωσε την αποστολή των πρώτων Cybertruck στο ρωσο-ουκρανικό πεδίο της μάχης. 

Τουλάχιστον δύο ημιφορτηγά τύπου Cybertruck της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας Tesla με ενσωματωμένα πολυβόλα όπλα παρατάχθηκαν από τσετσενικές μονάδες.

Ένα νέο σχετικό βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο δείχνει αυτά τα οχήματα να εκτελούν αποστολή περιπολίας και να ανοίγουν πυρ έναντι ενός drone.

Δηλώσεις Κατσέλη με αιχμές: Πού είναι ο Τσίπρας; - Ευθύνη του η ανασύνταξη του προοδευτικού χώρου

 Η πρώην υπουργός επισήμανε την ευθύνη του πρώην πρωθυπουργού στην ανασύνταξη του προοδευτικού χώρου

Στις προτάσεις για τη δημιουργία ενός ενιαίου φορέα στην Αριστερά που είχε καταθέσει τον περασμένο Ιούνιο επανήλθε η πρώην υπουργός Λούκα Κατσέλη, τονίζοντας σε δηλώσεις της το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024ότι «πρέπει να υπάρξει ανασύνταξη ενός προοδευτικού μετώπου και μπορούμε να συζητήσουμε τι σημαίνει για μένα τουλάχιστον, να είσαι κάποιος προοδευτικός το 2024».

ΣΥΡΙΖΑ - Απόπειρα να χειραγωγηθεί η εκλογή προέδρου καταγγέλλει η Ν. Κασιμάτη – Θέλουν να κρατηθούν στις θέσεις τους

 Έκανε λόγο για αυτούς που προσπαθούν να «κρατηθούν στις καρέκλες τους» και να «θέσουν σε ομηρία» τον πρόεδρο του κόμματος που θα εκλεγεί

Ακόμα μια συνεδρίαση οργάνου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ολοκληρώθηκε εν μέσω έντασης, με το κόμμα να μοιάζει με «καζάνι που βράζει», περίπου έναν μήνα πριν από το έκτακτο Συνέδριο.
Στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του Σαββάτου 21 Σεπτεμβρίυο 2024, λοιπόν, εκτός από την έγκριση της πρότασης της Πολιτικής Γραμματείας για το χρονοδιάγραμμα, υπερψηφίστηκε (με οριακή πλειοψηφία) η πρόταση του Χρήστου Σπίρτζη για δημοσιοποίηση των «Πόθεν έσχες» των υποψηφίων προέδρων.

Τρελάθηκε ο καιρός στην Νότια Αφρική: Δρόμοι έκλεισαν από σπάνιες και σφοδρές χιονοπτώσεις ως τη ζούγκλα

 Σε ορισμένες περιοχές της Νότιας Αφρικής, το ύψος του χιονιού έφθασε έως τα 2 μέτρα, έγινε γνωστό από την οργάνωση προώθησης της οδικής ασφάλειας Arrive Alive σε ανάρτηση στο X.

Σπανιότατες χιονοπτώσεις ασυνήθιστης έκτασης προκάλεσαν το Σάββατο 21/9 σημαντικά προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Νότιας Αφρικής, όπου το μεσημέρι τοπική ώρα άνθρωποι παρέμεναν εγκλωβισμένοι, αφότου πέρασαν τη νύχτα μέσα στα οχήματά τους.
Η εθνική οδός Ν3, που συνδέει το Γιοχάνεσμπουργκ με την πόλη Ντέρμπαν,

Game over - Οι ΗΠΑ έκαναν πίσω, το Ρωσικό χτύπημα θα είναι ακαριαίο – Μύλος στο ΝΑΤΟ, διαφωνούν – Ουκρανία: Απολύσεις σοκ

 Sergey Lavrov (ΥΠΕΞ Ρωσίας): Το χτύπημα στην Ουκρανία θα είναι ακαριαίο, η Ρωσία είναι σε ετοιμότητα μάχης - Strana (ΜΜΕ Ουκρανίας): Θα απολυθούν ο υπουργός άμυνας Umerov και ο Kirill Budanov των Μυστικών Υπηρεσιών

 Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία, ο Ρωσικός στρατός νίκησε, έχει στην κυριολεξία διαλύσει την Ουκρανική άμυνα και προελαύνει σε 9 κατευθύνσεις.
Στο Kursk οι Ουκρανοί έχασαν το 35% των εδαφών που κέρδισαν πρόσφατα και συνεχίζουν να υποχωρούν