Απίθανο ποστ Μπενφίκα για Μήτρογλου! (ΦΩΤΟ)

Δείτε τι φωτογραφία πόσταρε σήμερα στο facebook η ομάδα της Λισαβόνας για τον Κώστα Μήτρογλου... 
 Σήμερα είναι η παγκόσμια ημέρα γενειάδας και η Μπενφίκα αποφάσισε να ποστάρει το μούσι του Μήτρογλου γράφοντας: «Είναι παγκόσμια ημέρα γενειάδας, μοιραστείτε το δικό σας μέσω των σχολίων».

Το βίντεο από το γάμο της Κρήτης που έγινε viral Γαμπρός και νύφη σε ξεχωριστούς ρόλους

Με τίτλο «τσ’ Αγάπης το αντάμωμα» ένα ζευγάρι από την Κρήτη, ο Γιάννης και η Φρόσω αποφάσισε να φτιάξει ένα ιδιαίτερο βίντεο που προβλήθηκε την ημέρα του γάμου του στο γλέντι.
Το χιουμοριστικό βίντεο έχει διαλόγους που επιμελήθηκε το ίδιο το ζευγάρι που είναι ηθοποιοί...

Έβαψαν ένα καρπούζι με σπρέι αυτοκινήτου και το πέταξαν από 46 μέτρα ύψος

Οι δημοφιλείς νεαροί του καναλιού του Youtube «How Ridiculous» αποφάσισαν να κάνουν αυτή τη φορά ένα εντελώς διαφορετικό πείραμα.
Έβαψαν ένα καρπούζι με σπρέι αυτοκινήτου και το πέταξαν από ύψος 46 μέτρων. Κι ενώ

Διοργανώνουν αγώνα για να μπορέσει ο 32χρονος Γιώργος να βάλει τεχνητό άκρο

8 Μαΐου 2016- 5 Σεπτέμβριου 2016. 4 μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του 32χρονου αστυνομικού, που υπηρετεί στην Υποδ/νση Ασφαλείας Ηρακλειου,  ο οποίος παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί του ΚΑΤ, δεν τα κατάφερε και έχασε το χέρι του, οι συνάδερφοί του βρίσκονται στο πλευρό του, δίνοντας του δύναμη και αναμένοντας τον να επιστρέψει στους ρυθμούς της καθημερινότητας.

8χρονη κατέρριψε αστραπιαία ένα drone που την… κατέγραφε! (video)

Σε αυτό το viral βίντεο θα δείτε την 8χρονη Ruby Kavanagh, η οποία παίζει γκολφ. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η Ruby είναι άριστη αθλήτρια. Στο βίντεο θα δείτε πως κατέρριψε μια βολή της ένα drone που την κατέγραφε, καθώς δεν την άφηνε να συγκεντρωθεί στην προπόνηση της!

Τα Παιδιά θα είναι Πάντα Παιδιά - ακόμη και εμπόλεμη ζώνη!

 Το παιδί παίρνει βουτιά σε ενα γεμάτο με νερό κρατήρα σε μια σπάνια στιγμή της ειρήνης στο Χαλέπι.

In the middle of the country's bloody war, the enterprising youngsters made use of a missile crater (pictured) in the rebel-held neighborhood of Sheikh Saeed in Aleppo province, Syria.

Η τρυφερή αντίδραση μιας λέαινας όταν την ξυπνάει το λιονταράκι της (video)

Διάθεση για παιχνίδι με τη μητέρα του φαίνεται πως είχε ένα λιονταράκι του καταφύγιου άγριων ζώων Τζούμα στη Νότια Αφρική. Ενώ η λέαινα απολάμβανε την απογευματινή της «σιέστα», το μικρό της την πλησίασε προσπαθώντας να την ξυπνήσει. Η μητέρα του, όχι μόνο δεν θύμωσ,ε αλλά ανταπόδωσε το «ξύπνημα» στο λιονταράκι της με ένα μοναδικό τρόπο.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ* Διχασμένοι «12 ένορκοι» με ζωντανή μουσική


Κλειδωμένοι σε ένα δωμάτιο, «12 θυμωμένοι άντρες» έρχονται αντιμέτωποι με τη συνείδησή τους. Άλλοτε ταυτίζονται και άλλοτε συγκρούονται. Έχουν κληθεί να αποφασίσουν ομόφωνα για τη ζωή ενός νέου ανθρώπου, αντιμετωπίζοντας το βάρος της ευθύνης, που φέρει η κάθε τους απόφαση. Ποια θα είναι η ετυμηγορία τους; Και με τι «κόστος» για τον καθένα τους;

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ * Όσκαρ σε Ελληνίδα φοιτήτρια για ντοκιμαντέρ στη Λέσβο


Η Δάφνη Ματζιαράκη, Ελληνίδα φοιτήτρια δημοσιογραφίας στο Πανεπιστήμιο Μπέρκλεϋ της Καλιφόρνιας, τιμήθηκε με Όσκαρ από την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών συμμετέχοντας στον Φοιτητικό διαγωνισμό Κινηματογράφου.

Βραβεύθηκε στην κατηγορία ντοκιμαντέρ για το «4.1 Miles», ένα φιλμ που παρουσιάζει μια μέρα από τη ζωή των στελεχών του Λιμενικού Σώματος που βρέθηκαν στη μέση της μεγαλύτερης ανθρωπιστικής κρίσης μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ * Στη Χαβάη το μεγαλύτερο θαλάσσιο καταφύγιο στον κόσμο


Λίγους μήνες πριν από τη λήξη της θητείας του, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, ανακοίνωσε τα νέα σχέδια της κυβέρνησης για τη δημιουργία του μεγαλύτερου θαλάσσιου καταφυγίου του κόσμου στα ανοικτά των ακτών της Χαβάης.
Σύμφωνα με το Λευκό Οίκο, το σχέδιο είναι να επεκταθεί το Θαλάσσιο Εθνικό Μνημείο Παπαχαναουμοκουακάια της Χαβάης, έτσι ώστε να καλύπτει περίπου 1.500.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα εδάφους και θάλασσας,

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ * Ο θαυμαστός υποβρύχιος κόσμος των νησιών Γκαλαπάγκος - Δείτε τις φωτογραφίες

Αποτελούν σημείο αναφοράς για πλήθος ερευνών σχετικά με την προέλευση της ζωής στον πλανήτη και τα είδη που απαντώνται μονάχα εκεί. Αυτός που συνέδεσε άρρηκτα το όνομά του μαζί τους είναι ο Κάρολος Δαρβίνος με τις μελέτες που έκανε στα περίφημα νησιά Γκαλαπάγκος να οδηγούν στη θεωρία της φυσικής επιλογής.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ * Η κλιματική αλλαγή απειλεί την καλλιέργεια καφέ


Μέχρι το 2050 το 50% των εκτάσεων που χρησιμοποιούνται σήμερα για την καλλιέργεια καφέ θα είναι ακατάλληλα για χρήση και τα άγρια καφεόδεντρα ίσως έχουν εξαφανιστεί εντελώς ως το 2080, προειδοποιεί νέα έκθεση του Κλιματικού Ινστιτούτου Αυστραλίας.
Η κλιματική αλλαγή έχει ήδη τεράστιες επιπτώσεις σε μια βιομηχανία με καθημερινή κατανάλωση 2,25 δισεκατομμυρίων φλιτζανιών καφέ.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ* Δέντρο παράγει 40 διαφορετικούς τύπους καρπών


Ένας καλλιτέχνης και καθηγητής του Πανεπιστημίου Σίρακιουζ των ΗΠΑ δημιούργησε ένα δέντρο που ανθίζει σε πολλαπλά χρώματα και παράγει 40 διαφορετικά είδη φρούτων.
Ο Σαμ βαν Έικεν δημιούργησε το υβριδοποιημένο οπωροφόρο δέντρο, το οποίο παράγει πάνω από 40 διαφορετικά είδη φρούτων με κουκούτσι, από κεράσια και δαμάσκηνα ως ροδάκινα, βερίκοκα, αλλά και αμύγδαλα.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ *Προς εξαφάνιση βαίνουν οι αφρικανικοί ελέφαντες Ο πληθυσμός τους μειώνεται με ετήσιο ρυθμό 8%

Σε μερικά χρόνια μπορεί να μην έχει μείνει δείγμα ελέφαντα στην αφρικανική σαβάνα, καθώς ο πληθυσμός τους μειώνεται με ετήσιο ρυθμό 8%. Μεταξύ 2007-2014 ο αριθμός τους στην Αφρική υποχώρησε κατά 30% περίπου ή κατά 144.000 ελέφαντες, σύμφωνα με τα στοιχεία της Μεγάλης Απογραφής Ελεφάντων, που πραγματοποίησαν επιστήμονες σε συνεργασία με την οργάνωση «Ελέφαντες Χωρίς Σύνορα» (EWB).