Τρόμος και παράνοια στη νότια Αφρική ΒΙΝΤΕΟ..

Ο Νεοζηλανδός πρώην mx αναβάτης και vυν οδηγός drift Mad Mike ή κατά τον κόσμο Mike Whiddett, οδήγησε στα όρια το Franschhoek pass της νοτίου Αφρικής.
Παρακολουθήστε το θηριώδες rx8 των 800 ίππων να ντριφτάρει με ταχύτητες που αγγίζουν τα 250 χιλιόμετρα τους στενούς δρόμους του Franschhoek pass.

Boogie Belgique Live

Ο Upnloud και ο πολυχώρος WE παρουσιάζουν τη Τρίτη 25 Οκτωβρίου την επιστροφή του ταλαντούχου παραγωγού & DJ, Boogie Belgique, έχοντας στις αποσκευές του το νέο του album "Volta".
Ο Boogie Belgique καταφθάνει για ένα μοναδικό live show με visuals, συνοδευόμενος από το εκπληκτικό συγκρότημα του!!!
Boogie Belgique είναι το όνομα που είναι ευρέως γνωστός ο Oswald C., Βέλγος παραγωγός/DJ που ζεί στο 'Αντβερπ όπου σπούδασε σχέδιο και animation.

Battle of the Best Thessaloniki 2016

Το Streetdance Festival Battle Of The Best Thessaloniki 2016 συνεχίζει ακάθεκτο για 12 συνεχόμενη χρονιά! Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκη – Αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης όπου οι σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις του θεάτρου αποτελούν εγγύηση για ένα θέαμα υψηλού επιπέδου.
Το φετινό φεστιβάλ δίνει βαρύτητα στην ελεύθερη έκφραση και στον πειραματισμό εισάγοντας το Street Dance Theater Awards 2016.

H Madonna υπόσχεται στοματικό σεξ σε όποιον ψηφίσει Hillary! [βίντεο]

Είναι γνωστό πως η Madonna στηρίζει με κάθε τρόπο την Hillary Clinton αλλά αυτή τη φορά μας έδειξε πως θα κάνει τα πάντα για να πείσει τον κόσμο να την ψηφίσει. Σε πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της στη Νέα Υόρκη, η βασίλισσα της ποπ, προφανώς με διάθεση για...

Ανδρέας Μικρούτσικος: 7 μήνες φυλάκισης για κλοπή ρεύματος

Τέλος δεν έχουν τα προβλήματα για τον Ανδρέα Μικρούτσικο.
Όπως είναι γνωστό ο παρουσιαστής είχε χάσει όλη του την περιουσία μετά από επένδυση που έκανε και του καταχράστηκαν τα χρήματα. Όλο αυτό τον καιρό είναι απομονωμένος και προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του.

Προσεδαφίστηκε στον Άρη το Schiaparelli, άγνωστο αν επιβίωσε ( Foto-Video )

Προσεδαφίστηκε στον Άρη το διαστημικό σκάφος Schiaparelli. Η Ευρωπαϊκή Διαστημική Υπηρεσία (ESA) ανακοίνωσε πως αγνοεί αν «επιβίωσε ή όχι».
«Δεν είμαστε ακόμη σε θέση να προσδιορίσουμε τις συνθήκες υπό τις οποίες το σκέλος προσεδάφισης άγγιξε το έδαφος».
Αυτό δήλωσε χθες ο Αντρέα Ακομάτσο, επικεφαλής των αποστολών του ηλιακού συστήματος της ESA, από το ευρωπαϊκό κέντρο ελέγχου επιχειρήσεων (ESOC) στο Ντάρμσταντ (Γερμανία).

Σύλληψη εφοπλιστή για την υπόθεση Βγενόπουλου

Συνελήφθη πριν από λίγο εφοπλιστής το όνομα του οποίου εμπλέκεται στην υπόθεση Βγενόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τις δικαστικές αρχές της Κύπρου και πριν από λίγες ημέρες το ένταλμα αυτό μετατράπηκε σε διεθνές.

Ταυτόχρονη παραίτηση Λιαρέλη από DIGEA και ΕΙΤΗΣΕΕ

Σχεδόν ταυτόχρονα ο διευθύνων σύμβουλος του ΑΝΤ1 Στρατής Λιαρέλλης παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου της DIGEA, αλλά και από το ΔΣ της ΕΙΤΗΣΕΕ (Ένωση Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας).
Δύο παραιτήσεις με νόημα, παρά το γεγονός ότι αποδίδονται στις

Πολάκης για ΕΚΑΒ: Βγαίνουν και μιλάνε αντί να πουν ευλόγησον; (Video)

Με αφορμή τις σημερινές κινητοποιήσεις των εργαζομένων του ΕΚΑΒ στο Σύνταγμα, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, μιλώντας στη Βουλή πως «με τη δεύτερη τροπολογία προικοδοτούμε το ΕΚΑΒ με ένα ποσό κάθε χρόνο μέσα από τον ΕΟΠΠΥ, μιας και υπάρχουν απλήρωτες διακομιδές από το 1980 και βγαίνουν και μας κουνούν το δάχτυλο.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού με βροχές, καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους

Επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από σήμερα (20-10-2016) το βράδυ
με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες πιθανώς να
συνοδεύονται από χαλάζι και ισχυρούς ανέμους, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ. 

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν: 

«My Number One»: Έχασε τη δίκη ο Χρήστος Δάντης - Το τραγούδι ανήκει στον Μάνο Ψαλτάκη

Δικαίωση για τον Μάνο Ψαλτάκη 11 χρόνια μετά καθώς ο Άρειος Πάγος έκρινε πως εκείνος είναι ο πραγματικός δημιουργός του «My Number One» με το οποίο πήρε την πρώτη θέση η Έλενα Παπαρίζου στην Eurovision του 2005.
Στο Πρω1νό του ΑΝΤ1 μίλησε ο Μάνος Ψαλτάκης:

Bloomberg: Ο απρόσμενος παράγοντας ώθησης της ελληνικής οικονομίας

Καθώς οι Ευρωπαίοι ηγέτες συγκεντρώνονται σήμερα Πέμπτη στις Βρυξέλλες με την προσφυγική κρίση για άλλη μια φορά να βρίσκεται στην ατζέντα, κάποιοι από αυτούς μπορεί να επαναλάβουν ότι οι οικονομίες των χωρών τους δεν μπορούν να αντέξουν το κόστος της βοήθειας των προσφύγων που εγκαταλείπουν τις εμπόλεμες περιοχές. Η Ελλάδα δεν θα είναι μία από αυτές, γράφει το Bloomberg.

Ένας αόρατος – έως τώρα – γιγάντιος πλανήτης μπορεί να φταίει που «γέρνει» το ηλιακό μας σύστημα

Ο υποθετικός γιγάντιος Πλανήτης Εννέα μπορεί να έχει «γείρει» ολόκληρο το ηλιακό μας σύστημα, σύμφωνα με νέες εκτιμήσεις Αμερικανών αστρονόμων.
Αν πράγματι αυτός ο πλανήτης υπάρχει πέρα από τον Ποσειδώνα, εκτιμάται ότι θα έχει μάζα δεκαπλάσια της Γης

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ζήτησε από Ζοσέ Μοράις να δημιουργήσει μία ΑΕΚ που να παίζει επιθετικά και να κερδίσει τον κόσμο της

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ζήτησε από Ζοσέ Μοράις να δημιουργήσει μία ΑΕΚ που να παίζει επιθετικά και να κερδίσει τον κόσμο της από το ποδόσφαιρο που θα παράγει.

«Από τότε που ιδρύθηκε η ΑΕΚ, μίστερ, παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο.

Θέλει βαθμούς στο Αζερμπαϊτζάν ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ μετρά τέσσερις βαθμούς μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές στους ομίλους του Europa League και απόψε (20.00, OTESport 2) κοντράρεται με την Καραμπάγκ στο Αζερμπαϊτζάν.

Ο Βλάνταν Ίβιτς θα ξεκινήσει τον «Δικέφαλο του Βορρά» με τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα θα παίξουν οι Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Κίτσιου.

Δοκιμάζεται στη Λιέγη ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στη Λιέγη τη Σταντάρ (20.00, OTE Sport 4) σε παιχνίδι για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και αναζητεί τους πρώτους του βαθμούς στον 7ο όμιλο, μετά τις ήττες από Άγιαξ και Θέλτα.

Ο Αντρέα Στραματσόνι περιμένει να δει την κατάσταση του Μάρκους Μπεργκ, που υποφέρει από ίωση και του Γιώργου Κουτρουμπή, που έχει γαστρεντερίτιδα.

Ψάχνει τη νίκη κόντρα στην Αστάνα ο Ολυμπιακός

Το τρίτο του παιχνίδι στους ομίλους του Europa League δίνει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Αστάνα (22.05, OTE Sport 3), έχοντας τον τίτλο του φαβορί για τη νίκη.

Ο Πάουλο Μπέντο αναμένεται να βάλει στην κορυφή της επίθεσης τον Όσκαρ Καρντόσο, αντί του Μπράουν Ιντέγε. Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να είναι ο Λεάλι, δεξιά προς αριστερά στην άμυνα οι Φιγκέιρας,

Τα ματς της ημέρας-Τι δείχνει η τηλεόραση

Οι αγώνες των τριών εκπροσώπων του ελληνικού ποδοσφαίρου (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ) στους ομίλους του Europa League και η αναμέτρηση του μπασκετικού Ολυμπιακού με αντίπαλο την Αναντολού Εφές για τη 2η αγωνιστική της Euroleague, ξεχωρίζουν από το «μενού» των αθλητικών μεταδόσεων της ημέρας (18/10).

Αναλυτικά:

Champions League: θρίαμβος της Μπαρτσελόνα, την Μάντσεστερ Σίτυ με 4-0, με ρεκόρ του Μέσι

Η Μπαρτσελόνα και ο Μέσι με ιστορικό χατ-τρικ δεν αποδείχθηκαν καλοί οικοδεσπότες και πάλι (είχαν κερδίσει και την Μπάγερν 3-0) στον δικό τους άνθρωπο, τον Πεπ Γκουαρντιόλα και η Μπαρτσελόνα κέρδισε σε ένα πολύ όμορφο ματς την Μάντσεστερ Σίτυ με 4-0, που θα πρέπει να παλέψει με την Γκλάντμπαχ (κέρδισε εκτός έδρας την Σέλτικ) για την δεύτερη θέση του ομίλου.
Η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε με αλλαγή από τα αποδυτήρια χάνοντας με μυικό τραυματισμό τον Ζόρντι Άλμπα στο 8, και η Σίτυ δίχως καθαρό φορ (απόντος του Αγκουέρο, που έμεινε στον πάγκο) πίεσε ψηλά.

Wikileaks: όχι, η Πάμελα Άντερσον δεν δηλητηρίασε τον Τζούλιαν Ασάνζ με vegan σάντουιτς

Κανείς δεν ξέρει τελικά τι συνέβη την τελευταία εβδομάδα στη ζωή του αμφιλεγόμενου ενοίκου της πρεσβείας του Ισημερινού στο Λονδίνο και ιδρυτή των Wikileaks, Τζούλιαν Ασάνζ.
Σε μια περίεργη τροπή που ακολούθησε την απροσδόκητη εμφάνιση της Πάμελα Άντερσον στην πρεσβεία του Εκουαδόρ, η πρόσβαση στο διαδίκτυο του Ασάνζ περιορίστηκε με πολλούς συνωμοσιολόγους να βρίσκουν τουλάχιστον ύποπτο το timing.

Ο μύθος του Ωνάση εκποιείται. Στο σφυρί προσωπικά αντικείμενα του τραγικού γιου του, Αλέξανδρου

H Εθνική Τράπεζα, ως ειδικός εκκαθαριστής της εταιρίας Ολυμπιακή Αεροπορία- Υπηρεσίες Α.Ε., βγάζει στο σφυρί προσωπικά αντικείμενα του γιου του Αριστοτέλη Ωνάση, Αλέξανδρου, 43 χρόνια μετά τον τραγικό επίλογο της ζωής του.
Ανάμεσα τους πολυτελή έπιπλα επώνυμων οίκων που κοσμούσαν το γραφείο του, ένα αερόστατο συλλεκτικής αξίας και μια Mercedes η οποία είχε κοστίσει στον Αλέξανδρο Ωνάση 250.000 δραχμές, ποσό αστρονομικό για τα δεδομένα της εποχής της.