Mila Kunis: Το απόλυτο θηλυκό της χρονιάς

Ήταν φίλη «με προνόμια» με τον Justin Timberlake στην ταινία: «Friends with benefits» και φίλησε στο στόμα την Natalie Portman στον «Μάυρο Κύκνο».

Η 28χρονη Mila Kunis τιμήθηκε για την ομορφιά της αλλά και για ταλέντο της από το..

Μοντέλα της Victoria's Secret "πιάστηκαν στα χέρια"


Το πρώτο Cupcake ATM του κόσμου θα λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο

Ένα ΑΤΜ όλα τα λεφτά ετοιμάζει διάσημο ζαχαροπλαστείο του Los Angeles. Ένα αυτόματο μηχάνημα με φρέσκα cupcakes ημέρας για όσους θέλουν ένα γλυκό μες την νύχτα..

Shakira: Η κοκκινομάλλα του Ojos Asi στην σέξι ξανθιά λατίνα σταρ

Η Shakira είναι η λατίνα σταρ των 00s. Πώς από τη σεμνή 19χρονη που τραγουδούσε το Ojos Asi μεταμορφώθηκε στην sexy star με τους εκατομμύρια θαυμαστές και τα δεκάδες..

Ανακοινώθηκαν τα 4 τραγούδια που θα διαγωνιστούν στον ελληνικό τελικό για τη Eurovision

Killer Bee, Baby I’m Yours, Aphrodisiac και No Parking είναι τα τέσσερα τραγούδια εκ των οποίων το ένα θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision..

Έσκασε βόμβα... Αδήλωτο το εκατομμύριο του Κούβελου!

Νέες διαστάσεις προσλαμβάνει η υπόθεση με το έμβασμα του ενός εκατομμυρίου δολαρίων προς το εξωτερικό καθώς σύμφωνα με το πόρισμα των ορκωτών ελεγκτών η συγκεκριμένη τραπεζική κίνηση αλλά και ο τραπεζικός λογαριασμός όπου..

Εκλεψαν κωδικούς από τη NASA Προορίζονταν για τον έλεγχο του Διεθνή Διαστημικού Σταθμού (ISS)

O Διεθνής Διαστημικός Σταθμός (International Space Station)..

Εννοιολογική απόδοση των Επιχειρήσεων διαστημικού λεωφορείου, καθώς θα εμφανιστεί στο θάλαμο διακυβέρνησης του Μουσείου ο ατρόμητος Θάλασσας, Αέρα και Διαστήματος, το καλοκαίρι του 2012

Χώρο των επιχειρήσεων μεταφοράς με λεωφορείο της NASA..

Φεβρουάριο του 2040 ο πιθανός…Αρμαγεδδών Η NASA έκρινε ως «απειλή» για τη Γη τον αστεροειδή 2011 AG5

Δείτε ένα βίντεο για τον απειλητικό 2011 AG5 που είναι πιθανό να πέσει στη Γη το 2040..

Γαλαξιακό κουιντέτο σε συνεχή σύγκρουση Η NASA έδωσε στη δημοσιότητα μια εντυπωσιακή εικόνα του Stephan's Quintet, ενός σμήνους γαλαξιών που συγκρούονται διαρκώς μεταξύ τους

Οι τέσσερις γαλαξίες που απεικονίζονται με χρυσαφί χρώμα βρίσκονται κοντά ο ένας στον άλλο και συγκρούονται διαρκώς. Ο πέμπτος γαλαξίας που διακρίνεται με γαλάζια απόχρωση είναι το πιο απομακρυσμένο μέλος του σμήνους..

ΔΙΑΣΤΗΜΑ Ετοιμο για εκτόξευση το τηλεσκόπιο που θα «κυνηγά» Μαύρες Τρύπες

H NASA ετοιμάζεται να στείλει στο διάστημα ένα νέο και πανίσχυρο «μάτι» για να αναζητήσει πληροφορίες στα βάθη του σύμπαντος και του παρελθόντος του.
Ετοιμο για εκτόξευση το τηλεσκόπιο που θα «κυνηγά» Μαύρες Τρύπες..

Διαχείριση απορριμμάτων: Ενδιαφέρον από επτά εταιρείες για έργο στην Πελοπόννησο

Το έργο επιτρέπει όλες τις δόκιμες τεχνολογίες οι οποίες καλύπτουν τις απαιτήσεις της ευρωπαϊκής νομοθεσίας με πλήρη διαφάνεια και διασφάλιση του δημόσιου συμφέροντος, ενώ εφαρμόζεται για πρώτη φορά η διαδικασία του ανταγωνιστικού διαλόγου..

Κ.Βελόπουλος: Στο επίκεντρο για μεταφορά χρημάτων στο εξωτερικό

Το θέμα θα εξεταστεί από το ΣΔΟΕ προκειμένου να διαπιστωθεί αν τα χρήματα που «ταξίδεψαν» στο εξωτερικό προέρχονται από νόμιμες πηγές ή κάποια περιουσιακή μεταβολή..

Αδήλωτος λογαριασμός του Ισίδωρου Κούβελου Στο μικροσκόπιο το «πόθεν έσχες» του επιχειρηματία και συζύγου της Ντόρας Μπακογιάννη

Εναν αδήλωτο τραπεζικό λογαριασμό στο Λονδίνο «ψάρεψαν» οι ορκωτοί λογιστές που έκαναν έλεγχο στο «πόθεν έσχες» του συζύγου της Ντόρας Μπακογιάννη, που παρέδωσαν το πόρισμά τους στην κοινοβουλευτική επίτροπή ελέγχου των οικονομικών των κομμάτων.

Olivia Wilde: «Ήμουν σεξουαλικά ώριμη από μικρή ηλικία»

Για το περιοδικό GQ της Βρετανίας φωτογραφήθηκε η διάσημη ηθοποιός Olivia Wilde η οποία ντυμένη ως «διαβολίτσα» δεν δίστασε να μιλήσει για την σεξουαλική της ζωή και τις ανασφάλειες που της προκάλεσε το διαζύγιο της..

«Σήμερα μπορώ και φροντίζω την οικογένειά μου» Η Katy Perry ως άλλη Elizabeth Taylor

Αγνώριστη είναι η τραγουδίστρια Katy Perry στη νέα της φωτογράφηση ως άλλη Elizabeth Taylor στο περιοδικό «Interview».

H 27χρονη φρεσκοχωρισμένη Perry μίλησε για την οικογένειά της και τη μεγάλη αγάπη της γι’ αυτή: ..

Κατερίνα Στικούδη: Δεν έχω συγκατοικήσει με κανέναν άνδρα


Τη γνωρίσαμε ως μοντέλο, στη συνέχεια την είδαμε ως παρουσιάστρια και τώρα η Κατερίνα Στικούδη δηλώνει και τραγουδίστρια. Η σέξι Κατερίνα βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης καλεσμένη στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου κι εκεί μίλησε για τις αρνητικές κριτικές που έχει δεχθεί κατά καιρούς..

Δήλωσε ο Ομπάμα λίγες ημέρες πριν τη συνάντηση του με τον Νετανιάχου «Ιερή η υποστήριξη της Ουάσινγκτον στο Ισραήλ»!


Στην παραδοχή πως είναι «ιερή και απαραβίαστη η υποστήριξη της Ουάσινγκτον στο Ισραήλ» προχώρησε ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπάρακ Ομπάμα, επισημαίνοντας την ανάγκη να βοηθηθεί η χώρα αυτή για να διατηρήσει την «στρατιωτική της υπεροχή»..

Η πρόεδρος Φερνάντες θέλει απευθείας πτήση και όχι μέσω Χιλής Τα Φώκλαντς ξανά στην ατζέντα Αργεντινής - Βρετανίας

Κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ετήσιας ομιλίας της στο Κογκρέσο, η πρόεδρος της Αργεντινής, Κριστίνα Φερνάντες, έφερε ξανά στο προσκήνιο τα νησιά Φώκλαντς.

«Εμάς δεν πρόκειται να μας δουν ποτέ σε καμία εισβολή. Είμαστε φιλειρηνικός λαός και η μόνη φορά που πιάσαμε όπλα ήταν εναντίον των Ισπανών για την ανεξαρτησία μας. Το μόνο που επιθυμούμε είναι να γίνουν σεβαστά τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ», ανέφερε η πρόεδρος, ανοίγοντας τις εργασίες της κοινοβουλευτικής περιόδου, την πρώτη Μαρτίου..

Κοσμοσυρροή στη Γεωπονική Θεσσαλονίκης για φθηνές πατάτες

Πάνω από 55 τόνους πατάτας, ποσότητα πενταπλάσια σε σχέση με αυτή που είχε προϋπολογιστεί, παρήγγειλαν στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο (ΑΠΘ) οι καταναλωτές στη Θεσσαλονίκη, σπεύδοντας να επωφεληθούν από την πρωτοβουλία τής Γεωπονικής Σχολής να διαθέσει το προϊόν σε τιμή παραγωγού, δηλαδήι 0,25 ευρώ ανά κιλό ή 5 ευρώ τα 20 κιλά..

Στις 3 μ.μ το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Τσιβιλίκα

Το τελευταίο αντίο στον γνωστό ηθοποιό Βασίλη Τσιβιλίκα θα πουν στις 3 το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι. Η κηδεία του πολυαγαπημένου καλλιτέχνη θα πραγματοποιηθεί από το νεκροταφείο Αμαρουσίου..