BBC Ταΐβάν: Δείτε εικόνες από το υπό κατάληψη κοινοβούλιο

Φοιτητές και κόμματα της αντιπολίτευσης απαιτούν περισσότερο έλεγχο όσον αφορά τις μελλοντικές συνδιαλλαγές με την Κίνα Μαθητές και ακτιβιστές έχουν καταλάβει το κοινοβούλιο της Ταϊβάν από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας. Ο λόγος είναι ότι απαιτούν περισσότερο έλεγχο όσον αφορά τις μελλοντικές συνδιαλλαγές με την Κίνα,

Ταϊλάνδη: 27 νεκροί από πτώση λεωφορείου σε χαράδρα 150 μέτρων

Το όχημα «έφυγε» από το δρόμο όταν δεν «έπιασαν» τα φρένα- Σε τουλάχιστον 24 ανέρχονται οι τραυματίες Μοιραία αποδείχθηκε η βλάβη στα φρένα ενός λεωφορείου που κατέβαινε ένα λόφο στην επαρχεία Τακ, της βόρειας Ταϊλάνδης, λίγο μετά τις 8:40 το πρωί της Δευτέρας (τοπική ώρα).

Τιμοσένκο: Είναι ώρα να πάρουμε τα όπλα και να σκοτώσουμε τους Ρώσους

Η πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας καλεί σε ένοπλη αντεπίθεση κατά της Ρωσίας μετά την προσάρτηση της Κριμαίας
Τον αφανισμό όλων των Ρώσων στην Κριμαία αλλά και την Ουκρανία ακούγεται να ζητά η πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας, Γιούλια Τιμοσένκο, σε τηλεφωνική της επικοινωνία με τον πρώην αναπληρωτή γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου Άμυνας της χώρας, Νέστορ Σίφριτς, που διέρρευσε στο Youtube.

euronews Γαλλία: Μαρίν Λεπέν και αποχή οι νικητές των εκλογών

Το Εθνικό Μέτωπο είναι ο νικητής του πρώτου γύρου των Δημοτικών Εκλογών στη Γαλλία. Η Μαρίν Λεπέν έχει κάθε λόγο να χαμογελά, αφού το κόμμα της μπαίνει στη μάχη του δεύτερου γύρου από θέση ισχύος.

«Σε γενικές γραμμές, οι Γάλλοι έχουν βαρεθεί τους πολιτικούς και την πολιτική.

Τουρκία: «Ροζ» βίντεο του Ερντογάν με Τουρκάλα εστεμμένη;-Να γιατί θέλει να κλείσει το YouTube ο Τούρκος πρωθυπουργός

Η Ντεφνέ Σαμιέλι, πρώην Μις Τουρκία, λέγεται πως είναι η «καυτή» παρτενέρ του Τούρκου πρωθυπουργού σε μαγνητοσκοπημένα πλάνα, στα οποία το παράνομο ζευγάρι επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις Γιατί θέλει να κλείσει το Twitter και το YouTube ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν;

Σικάγο -Εκτροχιασμός τραίνου με 32 τραυματίες (Φωτό+Βίντεο)

Άγνωστο τι προκάλεσε τον εκτροχιασμό του - Το περιστατικό σημειώθηκε στο διεθνές αεροδρόμιο O'Hare Τραίνο του προαστιακού εκτροχιάστηκε νωρίς τη Δευτέρα στο διεθνές αεροδρόμιο του Σικάγο O'Hare, τραυματίζοντας 32 άτομα. Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Σικάγου είπε ότι το τραίνο εκτροχιάστηκε περίπου 2:50 π.μ. (τοπική ώρα), αλλά παραμένει άγνωστο τι προκάλεσε τον εκτροχιασμό του.

Αυτά είναι τα πιο όμορφα παραθαλάσσια χωριά της Ιταλίας

Γυρίζουμε την Ιταλία, από τη Σικελία ως το Πορτοφίνο στα βόρεια και ανακαλύπτουμε τα πιο γραφικά χωριά της δίπλα στο κύμα. Άλλα πολυφωτογραφημένα και άλλα γνωστά μόνο στους μυημένους, όλα όμως με σκηνικό βγαλμένο από καρτ-ποστάλ. Δείτε τα!

Το 74% των Βρετανών δεν ξέρει πού είναι η Ελλάδα στο χάρτη!

Τα γεγονότα δείχνουν ότι το μάθημα της Γεωγραφίας δεν ήταν το "δυνατό σημείο" των Βρετανών αφού, όπως αποκαλύπτει έρευνα τουριστικού οργανισμού το 74% των κατοίκων της Γηραιάς Αλβιώνας δεν γνωρίζουν πού πέφτει στο χάρτη η Ελλάδα Αν και η Ελλάδα είναι ένας από τους αγαπημένους προορισμούς των Βρετανών για τις καλοκαιρινές διακοπές τους και τα ελληνικά νησιά γεμίζουν από Άγγλους τουρίστες τους καλοκαιρινούς μήνες,

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ -Σε εξέλιξη η μαθητική παρέλαση

Με τη μαθητική παρέλαση ανοίγει σήμερα στις 11 το πρωί η αυλαία των εορταστικών εκδηλώσεων για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, οι οποίες θα ολοκληρωθούν με τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα.

ΡΕΑΛ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 3-4 Ο νόμος του Μέσι στη Μαδρίτη (vds)

Στο -1 από την κορυφή βρίσκεται, πλέον, η Μπαρτσελόνα, η οποία άλωσε με 4-3 το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» σε ένα ματς-διαφήμιση του ποδοσφαίρου με διαιτητικά λάθη, δοκάρι και αποβολή.

Ματσάρα με ανατροπές
Το τέλειο ξεκίνημα έκανε στο ματς η Μπαρτσελόνα. Στο 4' ο Νεϊμάρ έστειλε προμήνυμα γι' αυτό που θα ακολουθούσε στο 8' με τον Μέσι να σερβίρει στον Ινιέστα και αυτός με «κεραυνό» να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του Τάτα Μαρτίνο.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ «Οι ρέφερι θέλουν πρωταθλήτρια την Μπάρτσα»


Ευθεία επίθεση στον ρέφερι του Clasico εξαπέλυσε μετά το τέλος του ματς ο σούπερ σταρ της Ρεάλ, Κριστιάνο Ρονάλντο αποδίδοντας, ουσιαστικά, στα σφυρίγματα του το 4-3 υπέρ της Μπαρτσελόνα.

«Παίζαμε εναντίον 12 και αυτό γίνεται πάντα, δεν μας αφήνουν, ίσως να θέλουν οι διαιτητές την Μπαρτσελόνα ξανά πρωταθλήτρια», δήλωσε ο Ρονάλντο.

Η μεταμόρφωση του φετινού ΠΑΟ -ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΣ ΠΑΝΤΟΥ! - Superleague

Γυρίστε τη σκέψη σας όχι πολύ πίσω, περίπου 11-12 μήνες, και φέρτε στο μυαλό τον περσινό τραγικό (απ' όλες τις απόψεις) Παναθηναϊκό που γκρέμισε ό,τι αρνητικό ρεκόρ υπήρχε... Αν, δε, μετά από 30 αγωνιστικές τον βάλουμε στο απόλυτο ζύγι με τη φετινή, πολύ πιο ελκυστική και αποτελεσματική ομάδα του «τριφυλλιού», η σύγκριση είναι δίχως υπερβολή η μέρα με τη νύχτα!