Με τις «λεσβίες» t.A.T.u. η έναρξη των Αγώνων στο Σότσι- - Οι ηγέτες του κόσμου του βρίσκονται στο Σότσι

Ξεσήκωσαν τους θεατές οι «σκανδαλιάρες» τραγουδίστριες - Η ρωσική στρατιωτική χορωδία τραγούδησε το «Get Lucky» - Πολλά τα άδεια καθίσματα
Στο Σότσι χτυπά η «καρδιά» των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων. Από τις 18:00 (ώρα Ελλάδος), η επίσημη τελετή έναρξης βρίσκεται σε εξέλιξη, η όποια άρχισε με τις «λεσβίες» t.A.T.u., όπως πολλοί περίμεναν, και στη συνέχεια με την στρατιωτική χορωδία της χώρας να... τραγουδά το «Get lucky»!

Κολομβία: Λευκή τίγρης της Βεγγάλης αγκαλιά με το μωρό της-Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του κόσμου

Η σταρ του ζωολογικού κήπου Cali στην Κολομβία, η Indira απαθανατίζεται τη στιγμή που κρατά αγκαλιά ένα από τα μωρά της και η φωτογραφία της κάνει τον γύρο του κόσμου. Η πανέμορφη λευκή τίγρης της Βεγγάλης με τα μπλε μάτια, έφερε στη ζωή τον περασμένο Νοέμβριο τρία υγιέστατα μωρά, που αγαπήθηκαν από την πρώτη στιγμή τόσο από τους εργαζόμενους του ζωολογικού κήπου όσο και από τους επισκέπτες.

«Κάντε έρωτα όχι φαγητό» προστάζει ο Agent Provocateur για τον Άγιο Βαλεντίνο

Με το σλόγκαν «Make Love not Dinner» η βρετανική εταιρεία εσωρούχων παρουσιάζει τη νέα της συλλογή για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και εξηγεί στις γυναίκες γιατί δεν θα χρειαστεί να ετοιμάσουν ένα ρομαντικό δείπνο για το ταίρι τους...
Ανεβάζει κάθε φορά τον πήχη ψηλότερα, αλλά και τους παλμούς, η βρετανική εταιρεία εσωρούχων Agent Provocateur καθώς κάθε της νέα κολεξιόν είναι ακόμα καλύτερη από την προηγούμενη.

Αυτό είναι ίσως το πιο προκλητικό σποτ όλων των εποχών-Αποτελεί μέρος καμπάνιας για το AIDS με αφορμή την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου

 Stand alongside the International HIV/AIDS Alliance and help people all over the world get access to safe sex -- regardless of their gender, background, HIV status, sexual identity, race or religion.

Και τι δεν γίνεται στο βίντεο που προβάλλει σήμερα στην πρώτη του σελίδα ο Independent και αποτελεί μέρος της καμπάνιας «International HIV/AIDS Alliance» ενόψει της ημέρας του Αγ. Βαλεντίνου.

Σότσι: Σέξι, αθλητικό και «τρομοκρατικό»-Όλα είναι έτοιμα για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στη Ρωσία

Στις 18:00 (ώρα Ελλάδος) η τελετή έναρξης - Η ερωμένη του Πούτιν θα ανάψει την ολυμπιακή φλόγα; - Το κόστος-ρεκόρ της διοργάνωσης και το «μαρτύριο» των δημοσιογράφων

Ο Σακελλαρίδης, ο Μπακογιάννης, ο Παπαμιμίκος, ο Ανδρουλάκης...

Η ομοβροντία που δέχθηκε ο κ. Γαβριήλ Σακελλαρίδης, από τη ΝΔ και από τον φιλομνημονιακό Τύπο, ευθύς μόλις ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αθηναίων, είναι ενδεικτική του πανικού που έχει καταλάβει ένα μέρος τουλάχιστον του συστήματος στο ενδεχόμενο κάτι να αλλάξει στις περιφερειακές εκλογές και στις ευρωεκλογές. Τόσο πολύ τον πυροβολούν που τον έκαναν συμπαθή πριν καν μάθουμε ποιός είναι.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ: ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ 9 - 3! Απέρριψε την καρατόμηση Καρυπίδη ο ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Μακεδονίας

Υπέρ της υποψηφιότητας του Θόδωρου Καρυπίδη τάχθηκε πριν από λίγο το περιφερειακό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Μακεδονίας.
Απέρριψε την καρατόμηση Καρυπίδη ο ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Μακεδονίας