ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ !!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΠO PLANET STARS Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

              PLANET STARS:AYTH HTAN H ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΕΡΑΣΑΝ 36 ΜΗΝΕΣ ΣΑΣ      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ !!! ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ !!!
Ευχαριστώ για τίς επίσκεψεις σας τις Έυχές και τα σχόλιά σας ! ... TΡΙΑ Χρόνια Μαζί... Καλημέρα όμορφη παρεούλα μου από Καρδίας
YS. ENA MEΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟ ΜΙΜΗ
            
                http://miva-rate.blogspot.gr/

Σπάνιο ψηφιδωτό με τη μορφή του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο Ισραήλ

Η μορφή του Μεγάλου Αλεξάνδρου, μαζί με έναν Εβραίο αρχιερέα, απεικονίζεται σε περίπλοκης μορφής ψηφιδωτό μωσαϊκό, το οποίο αποκαλύφθηκε  σε συναγωγή του 5ου αιώνα στον αρχαιολογικό χώρο του εβραϊκού χωριού Χουκόκ (Ηuqoq) στο βόρειο Ισραήλ.
Το εξαιρετικά σπάνιο εύρημα, είναι ιδιαίτερα σημαντικής αρχαιολογικής αξίας αφού είναι η πρώτη μη βιβλική σκηνή η οποία έχει ανακαλυφθεί σε συναγωγή.

Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας: Είκοσι χρόνια γόνιμης και διαρκώς εξελισσόμενης παρουσίας


Το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, το οποίο έχει συμβάλλει στην καλλιτεχνική ζωή της χώρας και είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο ευρωπαϊκό Φεστιβάλ, μπαίνει στην τρίτη δεκαετία της λειτουργίας του, με παραστάσεις που εκπροσωπούν τρεις ηπείρους, την Ευρώπη, την Αφρική και την Ασία και με την ξεχωριστή παρουσία της εκρηκτικής χορεύτριας και χορογράφου Ντάντα Μασιλό στο ρόλο της Κάρμεν.

Αυτή είναι η νέα κυβέρνηση Τσίπρα

Ανακοινώθηκε η νέα σύνθεση της κυβέρνησης, μετά τον ανασχηματισμό στον οποίο προχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας μετά την άρνηση υπουργών και βουλευτών να ψηφίσουν στη Βουλή τα προαπαιτούμενα της συμφωνίας των Βρυξελλών.

Η ορκωμοσία των νέων Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών αναβάλλεται εξαιτίας των ειδικών συνθηκών που έχουν προκληθεί από τις πυρκαγιές.

Πυρκαγιές σε Λακωνία, Εύβοια Ναύπλιο Χαλκίδα Σπαθοβούνι Κορινθίας Βοϊδοκοιλιά Μεσσηνίας και Μαλακάσα - Εκκενώθηκαν 5 χωριά - 40 μέτωπα σε όλη τη χώρα

Ανεξέλεγκτη συνεχίζει να καίει η πυρκαγιά στη Λακωνία. Κατοικίες έχουν καεί ακόμα και μέσα στη Νεάπολη σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Αραχωβίτης. Η πυρκαγιά έχει φτάσει στις παρυφές της Νεάπολης, με αποτέλεσμα πολλοί κάτοικοι να έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους. Ευρεία σύσκεψη για την πιθανή εκκένωση της Νεάπολης σε εξέλιξη στο Δημαρχείο της πόλης σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Χοροπηδούν γυμνοί στον αέρα: ένα βίντεο σε αργή κίνηση για τον έρωτα και τη σεξουαλικότητα (Video)...Dating Naked Presents: Love Is In The Air

Ένα μαγευτικό βίντεο σε αργή κίνηση με ζευγάρια όλων των ηλικιών να χοροπηδούν στον αέρα γυμνά. Είναι τραβηγμένο με ειδική κάμερα που καταγράφει 1.000 καρέ το δευτερόλεπτο.
Ο τίτλος του είναι : «η αγάπη βρίσκεται στον αέρα».

Έφυγε ο θρυλικός Τζίζια, ο παίκτης που έκανε το Μαρακανά να βουβαθεί

Ο άνθρωπος που με το γκολ του βύθισε τη Βραζιλία στο πένθος, ο Ουρουγουανός Αλσίδες Τζίζια, έφυγε από τη ζωή. Συγκίνηση έχει προκαλέσει στην Ουρουγουάη η είδηση του θανάτου του Αλσίδες Τζίζια, ο οποίος άφησε χθες την τελευταία του πνοή σε ηλικία 88 ετών.

Σόιμπλε: Δε χρειάζεται να μου κάνει κανείς μάθημα

«Παρακαλώ όλους να πουν ‘ναι' στο αίτημα» για εξουσιοδότηση της γερμανικής κυβέρνησης να διαπραγματευθεί το τρίτο πρόγραμμα βοήθειας για την Ελλάδα, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και τόνισε ότι «αυτή είναι η τελευταία προσπάθεια να λύσουμε αυτό το εξαιρετικά δύσκολο πρόβλημα», ενώ παραδέχθηκε ότι η Γερμανία πρέπει να διαδραματίσει κεντρικό ρόλο στην ευρωπαϊκή αλληλεγγύη και ολοκλήρωση.

Σάκος του μποξ έχουν γίνει στη Γερμανική Βουλή , Μέρκελ και Σόιμπλε- σφοδρή επίθεση και από τους Πράσινους

Κάτριν Γκέρινγκ-Έκαρτ (Πρασινοι) προς Σόιμπλε: «καταστρέφετε την εμπιστοσύνη στην Ευρώπη». «Το ΔΝΤ έχει δίκιο. Η Ελλάδα χρειάζεται μια ελάφρυνση του χρέους της», δήλωσε η επικεφαλής της Κ.Ο. των Πρασίνων Κάτριν Γκέρινγκ-Έκαρτ και υπενθύμισε ότι και η ίδια η Γερμανία έλαβε κατά το παρελθόν μείωση του χρέους της.

Απανωτά χαστούκια κατά Σόιμπλε στη Γερμανική Βουλή: «Λυπάμαι, αλλά ετοιμάζεστε να καταστρέψετε την ευρωπαϊκή ιδέα»

Σφοδρότατη επίθεση κατά του Βόλφανγκ Σόιμπλε εξαπέλυσε ο Γκρεγκόρ Γκίζι , πρόεδρος της Αριστεράς.

«Κύριε Σόιμπλε, λυπάμαι, αλλά ετοιμάζεστε να καταστρέψετε την ευρωπαϊκή ιδέα», δήλωσε ο Πρόεδρος της Κ.Ο. της Αριστεράς (Die Linke) Γκρέγκορ Γκίζι και επανέλαβε ότι τόσο η Καγκελάριος, όσο και ο υπουργός Οικονομικών και ο Αντικαγκελάριος διαπράττουν το μεγαλύτερο σφάλμα της πολιτικής τους καριέρας.

Bloomberg: Το δημόσιο χρέος της Ελλάδας πλησιάζει το ιαπωνικό, το μεγαλύτερο του κόσμου

Το δημόσιο χρέος της Ελλάδας ως ποσοστό του ΑΕΠ πλησιάζει το ιαπωνικό χρέος, που είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο, αναφέρει δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg.

Την Τρίτη (14 Ιουλίου), το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) προέβλεψε ότι το χρέος της Ελλάδας θα ανέλθει το 2017 σχεδόν στο 200% του ΑΕΠ της χώρας, πολύ υψηλότερα από το 151,8% που προέβλεπε τον Απρίλιο και από το 169,7% που ήταν η ενδιάμεση εκτίμησή του

Άδωνις: "Να ευγνωμονείτε τον Σόιμπλε..."

Ο Άδωνις Γεωργιαδης διάβασε ένα άρθρο με τον τίτλο: "Να ευγνωμονείτε τον Σόιμπλε...". Και του άρεσε...

Συγκεκριμένα ο βουλευτής της ΝΔ χαρακτήρισε "απίθανο άρθρο" το κείμενο του Γιώργου Καρελιά, που δημοσιεύτηκε στο protagon.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ φαίνεται πως συμφωνεί απόλυτα με τον Γιώργο Καρελιά και έσπευσε να τουιτάρει το λινκ με το άρθρο του δημοσιογράφου.

Πυρκαγιά ξέσπασε στον Καρέα Aπειλούνται κατοικημένες περιοχές.

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον Καρέα πάνω από τον Βύρωνα. Aπειλούνται κατοικημένες περιοχές.

Στη περιοχή υπάρχουν επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις και ελικόπτερα, ενώ το έργο της κατάσβεσης είναι ιδιαίτερο δύσκολο λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στη περιοχή.
ΠΗΓΗ: ΕΡΤ1

Αλ. Τσίπρας: Εκτός πλειοψηφίας οι "32"

Ο πρωθυπουργός αποσαφηνίζει το πολιτικό τοπίο

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στους Μολάους Λακωνίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά σε δασική έκταση στους Μολάους Λακωνίας, και συγκεκριμένα στην περιοχή Φαρακλό.

Προληπτικά, εκκενώθηκαν οικισμοί και παιδικές κατασκηνώσεις καθώς η φωτιά έχει προκαλέσει ζημιές και σε σπίτια.

Ντομπρόβσκις: «Η ευρωζώνη έτοιμη να εξετάσει το θέμα του ελληνικού χρέους»

Την άποψη πως τα κράτη μέλη της ζώνης του ευρώ είναι έτοιμα να εξετάσουν το θέμα της ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους εξέφρασε την Παρασκευή ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βάλντις Ντομπρόβσκις μιλώντας στο Bloomberg.

«Το Γερμανικό Σοσιαλδημοκρατικό κόμμα, οι Πράσινοι και η Αριστερά εμφανίζονται οργισμένοι με τις νέες δηλώσεις περί Grexit του υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε» γράφει η «Die Zeit».

H γερμανική εφημερίδα σημειώνει ότι λίγο πριν από τη σημερινή κρίσιμη ψηφοφορία στην Μπούντεστανγκ υπάρχει «μια ασυνήθιστη ενότητα» κατά του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, καθώς «πολλοί πιστεύουν ότι ο υπουργός Οικονομικών θέλει να τορπιλίσει το νέο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα, ενώ οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη».

Γερμανία: Βουλευτής Πέερ Στάινμπρουκ του SPD καταψηφίζει το ελληνικό μνημόνιο

«Όχι» θα ψηφίσει την Παρασκευή, στη συνεδρίαση της γερμανικής Βουλής για το ελληνικό πρόγραμμα ο πρώην υπουργός Οικονομικών και υποψήφιος Καγκελάριος των Σοσιαλδημοκρατών (SPD), στις εκλογές του 2013, Πέερ Στάινμπρουκ, όπως δήλωσε ο ίδιος στη Bild.

Πύρινη λαίλαπα στο Φαρακλό Λακωνίας - Απειλούνται κατοικίες

Ώρες αγωνίας βιώνουν οι κάτοικοι στο νοτιοανατολικό τμήμα της Λακωνίας λόγω μεγάλης πυρκαγιάς στον Φαρακλό Λακωνίας, στο βουνό πάνω από τη Νεάπολη Βοιών.

Πυκνός μαύρος καπνός έχει κάνει αποπνικτική την ατμόσφαιρα ενώ ο ισχυρός άνεμος (+6 μποφόρ) καθιστά πολύ δύσκολη την κατάσβεση της φωτιάς. Η πύρινη λαίλαπα έχει κάνει στάχτη δέντρα, πουρνάρια, χαμηλή βλάστηση και καλλιέργειες, ενώ απειλεί κατοικίες.

ΠΑΟΚ: Ηττήθηκε στην Κροατία, αλλά έχει ελπίδες(videos)

Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Κροατία για να αντιμετωπίσει τη Λοκομοτίβα στα πλαίσια των προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ. Ο δικέφαλος του Βορρά πραγματοποίησε τραγική εμφάνιση και ηττήθηκε με 2-1. Η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ θα δώσει μάχη, για να ανατρέψει το σκορ σε μια εβδομάδα στην Τούμπα.
Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά και είχε δοκάρι στο 6ο λεπτό μετά από ωράιο σουτ του Μακ.