Μεγάλη η συμμετοχή στους αγώνες ορεινού δρόμου και ποδηλασίας της Ορεινής Ναυπακτίας

Περισσότεροι από 180 ποδηλάτες θα λάβουν μέρος στους αγώνες ορεινού δρόμου και ποδηλασίας, που θα διεξαχθούν το προσεχές Σαββατοκύριακο στην περιοχή της Ορεινής Ναυπακτίας, με αφετηρία την Άνω Χώρα.
Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για τους φίλους του ορεινού δρόμου και της ποδηλασίας, που γίνονται για έκτη συνεχή χρονιά και σύμφωνα με δηλώσεις του υπεύθυνου της διοργάνωσης Τάσου Ξύδη, «είμαστε απόλυτα έτοιμοι για το Σαββατοκύριακο».

Σκύλος πέθανε για να σώσει μωρό από φωτιά

Ο Πόλο μπορεί να έφυγε πρόωρα από τη ζωή, βρίσκοντας μάλιστα μαρτυρικό θάνατο, εντούτοις κατάφερε πάρα πολλά μέσα σε λίγα λεπτά και θα μνημονεύεται για χρόνια.

Όπως γράφει ο Independent, η Έρικα Πομέσκι βγήκε για λίγο από το σπίτι της για να κάνει

Διάστημα- - Ανακάλυψαν την 5η δύναμη της φύσης;

Πρόσφατα ευρήματα υποδηλώνουν την πιθανή ανακάλυψη ενός υποατομικού σωματιδίου που μπορεί να αποτελεί ένδειξη μιας πέμπτης θεμελιώδους δύναμη της φύσης, σύμφωνα με ένα έγγραφο που δημοσιεύεται στο περιοδικό Physical Review Letters από θεωρητικούς φυσικούς στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια.

Οι επιστήμονες έχουν «εκστασιαστεί» από το γεγονός ότι μπορεί να έχουν, ανακαλύψει πλέον και μια πέμπτη θεμελιώδη δύναμη της φύσης.

Europa League: ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη που ήθελε στην έδρα της Αρούκα

Ο Ολυμπιακός έψαχνε ουσιαστικά το αποτέλεσμα και δευτερευόντως το καλό ματς απέναντι στην Αρούκα, που παίζει πολύ σφιχτά και πέτυχε τον στόχο του με το γκολ του Σεμπά από το πρώτο μέρος. Λογικά με την ρεβάνς στις 21.45 την ερχόμενη Πέμπτη στο Καραϊσκάκης δεν μπορεί να χάσει την πρόκριση στους ομίλους του Europa League από μια μέτρια ομάδα.
Ο Ολυμπιακός έψαχνε κατ αρχήν ένα γκολ