2014 Το πάρτι των... αποφοίτων στη βίλα του Mr Hellas Power

Εκπρόσωποι της αθηναϊκής ελίτ, γόνοι γνωστών οικογενειών αλλά και άνθρωποι που πέρασαν... δύσκολα το 2013 έδωσαν το «παρών» στο ρεβεγιόν που διοργάνωσε ο Βασίλης Μηλιώνης στην εντυπωσιακή βίλα της οικογένειάς του στην Παλαιά Πεντέλη.

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους σε αυτοκινητόδρομο της Ν. Υόρκης (Φωτογραφίες)

Δείτε βίντεο - Ο πιλότος και οι δύο γυναίκες επιβάτες υπέστησαν μόνο μικροτραυματισμούς
Ένα μικρό αεροπλάνο, με τρεις επιβαίνοντες έκανε αναγκαστική προσγείωση σε αυτοκινητόδρομο της Νέας Υόρκης το Σάββατο το απόγευμα, ανακοίνωσε η μητροπολιτική αστυνομία στην αμερικανική μεγαλούπολη.

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν πριν την έναρξη του αγώνα του Αιγάλεω με την ΑΕΚ 1-2 στο 87 στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης».(video)

Ποδαρικό με… βία έγινε στη Γ’ Εθνική. Περίπου 20 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα του Αιγάλεω με την ΑΕΚ στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» οπαδοί των δύο ομάδων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο κι άρχισαν να εκτοξεύουν καρέκλες, φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα η μία πλευρά στην άλλη.

Super League Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός 1-0 (τελικό)

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με το... αριστερό το 2014, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 1-0 από τον Παναιτωλικό
«Ποδαρικό» με το δεξί για τον Παναιτωλικό για το 2014. Οι Αγρινιώτες «λύγισαν» στην έδρα τους και τον Παναθηναϊκό με σκορ 1-0, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Το γκολ του εξαιρετικού Ανρί Καμαρά ήταν αρκετό για να δώσει ακόμη ένα εντός έδρας τρίποντο στην ομάδα του Μάκη Χάβου.

Μεγάλη φωτιά σε ουρανοξύστη στη Νέα Υόρκη

Πληροφορίες κάνουν λόγο για εγκλωβισμένους

Φωτιά ξέσπασε σε ουρανοξύστη της Νέας Υόρκης, με φλόγες και πυκνούς μαύρους καπνούς να είναι ορατοί.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες κάνουν λόγο για εγκλωβισμένους στο κτίριο που βρίσκεται στην 500 West 43 Street.

Ελλάδα Καιρός: Κρύο και βροχές από το απόγευμα της Κυριακής

Νεφώσεις με τοπικές βροχές στα δυτικά, κεντρικά και νότια και στο Ιόνιο καταιγίδες, περιμένουμε ανήμερα των Φώτων
Τοπικές νεφώσεις στα δυτικά, οι οποίες σταδιακά θα αυξηθούν και θα επεκταθούν στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα, αναμένουμε σήμερα, Κυριακή. Από το βράδυ και από τα βορειοδυτικά ο καιρός βαθμιαία θα χαλάσει και θα σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες,

Süddeutsche Zeitung: Επικεντρώνεται στο ρόλο Λιακουνάκου

Σύμφωνα με έγγραφα που επικαλείται η γερμανική εφημερίδα ο επιχειρηματίας ενδέχεται να δωροδόκησε τον τότε αντιπρόεδρο στη γενική διεύθυνση εξοπλισμών Αντώνη Κάντα με 600.000 ευρώ
Για συναλλαγές ανάμεσα στη γερμανική κατασκευάστρια εταιρία των αρμάτων μάχης Leopard «Krauss Maffei Wegmann» και Ελλήνων που προκαλούν πολλά ερωτηματικά

Μήνυση του υπόδικου Ανδρέα Κουρή κατά απολυμένων των καταστημάτων Metropolis

Για προσπάθεια ευθείας ποινικοποίησης του αγώνα τους κάνουν λόγο οι απολυμένοι εργαζόμενοι του Metropolis με αφορμή τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον τους ο υπόδικος Ανδρέας Κουρής. Οι εργαζόμενοι, καλούν σε συγκέντρωση αλληλεγγύης έξω από το Πταισματοδικείο Αθηνών (Κ. Λουκάρεως 14) την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου στις 9:00 π.μ.