Ρουμελιώτης: Μία συνεργασία με τους BRICS δεν θα έβλαπτε κανέναν [ΒΙΝΤΕΟ]

H ελληνική κυβέρνηση αναζητά και άλλους τρόπους για να στηριχθεί η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, δήλωσε ο υπεύθυνος για το ζήτημα Παναγιώτης Ρουμελιώτης, τονίζοντας πως μία συνεργασία με την τράπεζα των BRICS δεν θα έβλαπτε κανέναν, καθώς από μία τέτοια συνεργασία δε θα προέκυπτε μνημόνιο.

ΝΔ και Ποτάμι διαφωνούν με την τηλεοπτική κάλυψη της εξεταστικής για τα μνημόνια

Αντίθετη ήταν η ΝΔ και το Ποτάμι στην πρόταση να είναι ανοιχτή και τηλεοπτικά καλυπτόμενη η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τη διερεύνηση και διαλεύκανση των συνθηκών που οδήγησαν την Ελλάδα στο καθεστώς των Μνημονίων.

500 εκατ. ευρώ ετησίως στην Ελλάδα από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης

Συμφωνία-ανάσα υπέγραψε η Ελλάδα με τη Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD), γεγονός που αναμένεται να φέρει ρευστότητα προς τις μικρομεσαίες κυρίως επιχειρήσεις της χώρας με ότι αυτό συνεπάγεται στην ενίσχυση της απασχόλησης.

Εκ παραδρομής η προσαγωγή του δημοσιογράφου στην ΕΡΑ Ζακύνθου

Ενημέρωση σχετικά με την υπόθεση της ΕΡΑ Ζακύνθου ζήτησε ο υπουργός Νίκος Παππάς από την εισαγγελία Πάτρας για τη σύλληψη του Πέτρου Πομόνη.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την εισαγγελία πληροφόρησαν τον υπουργό πως δεν πρόκειται για σύλληψη αλλά για προσαγωγή

"Αρπάχτηκαν" Ευαγγελάτος και Τρέμη στον αέρα (βίντεο)

Αντιπαράθεση στον αέρα προέκυψε προς στιγμήν μεταξύ του Νίκου Ευαγγελάτου και της Όλγας Τρέμη, κατά τη χθεσινή εκπομπή OnLine στο MEGA. 
Ο Νίκος Ευαγγελάτος απηύθυνε ερώτηση στον Γιάννη Μπαλάφα, όταν η Όλγα Τρέμη τον διέκοψε…

Ο υπουργός Εξωτερικών τραγουδά με τον Τσαβούσογλου το 'We Are the World'

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς τραγούδησε αγκαζέ με τον Τούρκο ομόλογο του, σε Σύνοδο του ΝΑΤΟ στην Αττάλεια. Μια κίνηση γεμάτη συμβολισμούς (Vid)

O Έλληνας υπουργός Εξωτερικών βρέθηκε στην Σύνοδο του ΝΑΤΟ στην Αττάλεια.

Προχωρά η πώληση του ΟΛΠ. Ζητήθηκαν δεσμευτικές προσφορές για το 51%

Επιταχύνονται οι διαδικασίες για την αποκρατικοποίηση του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας. Ποιες κοινοπραξίες επιδιώκουν να αποκτήσουν το 51%. Διαβάστε ολόκληρο το σχέδιο, που έχει καταρτίσει η κυβέρνηση για την αποκρατικοποίηση
Την κατάθεση δεσμευτικών προσφορών για το 51% του ΟΛΠ ζήτησε η κυβέρνηση, ένδειξη ότι επιταχύνονται οι διαδικασίες για την αποκρατικοποίηση του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας.

Σκιές από το παρελθόν του κ. Στουρνάρα,To έγκλημα της ΑΤΕ,του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου,των 665 εκατ. ευρώ.

Εγχώριες και εξωχώριες «μεγάλες δυνάμεις», ήτοι η ΕΚΤ, συγκροτήματα Τύπου, ο επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ., το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και το ΠΑΣΟΚ έχουν ταχθεί από χθες στην «υπεράσπιση» του Γ. Στουρνάρα, τόσο για το επίμαχο e-mail του στενού του συνεργάτη Δ.Κ. όσο και για την απόκρυψη του λογαριασμού που υπήρχε στην Τράπεζα της Ελλάδος με το ποσό των 665 εκατ. ευρώ.

Κόντρα Παπαδημούλη – Μητσοτάκη για «τζάκια» και σκάνδαλα

Διαξιφισμοί στην Ίντριγκα, του Δημήτρη Παπαδημούλη και του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά τις αναφορές του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σε σκάνδαλα και «τζάκια»

Σφοδρή ήταν η αντιπαράθεση του Δημήτρη Παπαδημούλη και του Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκπομπή Ίντριγκα με την Έλλη Στάη.

«Δράκος» του Facebook συνελήφθη στην Κηφισιά

Ο 22χρονος ικανοποιούσε τη διαστροφή που είχε με ανήλικα κορίτσια μέσω Facebook. Μόνταρε βίντεο παιδικής πορνογραφίας και τα εκβίαζε. Η συνέχεια είναι ανατριχιαστική
Οι αστυνομικοί τον χαρακτηρίζουν ως τον «δράκο» του Facebook.
Ο 22χρονος γόνος πλούσιας οικογένειας των βορείων προαστίων η οποία ασχολείται με εισαγωγές-εξαγωγές ρούχων, συνελήφθη μέσα στο πολυτελές σπίτι τους στην Κηφισιά.

Ηφαίστειο εκρήγνυται σε απόσταση αναπνοής από αμέριμνους τουρίστες (video) Volcano explodes metres from tourists

Ελάχιστα μέτρα μακριά από τον κρατήρα του ηφαιστείου στη Νικαράγουα την ώρα μεγάλης έκρηξης βρέθηκαν κάποιοι επισκέπτες.

Από θαύμα ευτυχώς κανείς τους δεν έπαθε τίποτα, τη στιγμή που μαύρα σύννεφα στάχτης και αερίου υψώθηκαν στον ουρανό.

Πρόκειται για το Τελίκα, το πιο ενεργό ηφαίστειο της χώρας.

Καμμένος: Αυτή η κυβέρνηση αποκλείεται να υπογράψει μνημόνια

Σαφές μήνυμα προς τους εταίρους πως αυτή η κυβέρνηση δεν πρόκειται να υπογράψει μνημόνια έστειλε σήμερα, Πέμπτη  ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος. 
«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες από την πρώτη στιγμή είπαμε ότι θα στηρίξουμε την κυβέρνηση Τσίπρα. Την κυβέρνηση αυτή που πήρε λαϊκή εντολή να σταματήσει τα μνημόνια και την εξαθλίωση του ελληνικού λαού.

«Έδεσε» στο Ηράκλειο το κρουαζιερόπλοιο των πλουσίων

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες από το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο «Star Pride», το οποίο «έδεσε» σήμερα, Πέμπτη (14/05/2015) στο λιμάνι του Ηρακλείου. 
Μέχρι τις 7 το απόγευμα θα βρίσκονται στο Ηράκλειο οι 192 επιβάτες του εντυπωσιακού για τη χλιδή και την πολυτέλειά του κρουαζιερόπλοιου «Star Pride», το οποίο έδεσε νωρίς το πρωί στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Πανελλήνιες 2015: Οι αλλαγές, οι βάσεις και όλα όσα πρέπει να προσέξουν οι υποψήφιοι

Μπορούμε να μιλάμε για εκτιμήσεις στις βάσεις; Ποιους επηρεάζει περισσότερο η μείωση των εισακτέων; Και σε πόσα μαθήματα έχεις περιθώριο να μείνεις "εκτός συναγωνισμού"; Μπορεί η κατάργηση της Τράπεζας Θεμάτων να ευνοεί, όμως τελικά "Ένα πτυχίο αξίζει, όσο αξίζει κοινωνικά ο κάτοχος του". Ο Κ. Θεριανός δίνει τα τελευταία tip που κάνουν τη διαφορά

Κώστας Τσάκωνας: Δεν το βάζω κάτω. Με το γέλιο παλεύω τον καρκίνο

Ο δημοφιλής ηθοποιός πάσχει από καρκίνο στην ουροδόχο κύστη και αναφέρει πως προσπαθεί να την "παλέψει με το γέλιο", ειδάλλως θα είχε φύγει προ πολλού

Ο Κώστας Τσάκωνας είναι ένας από τους ηθοποιούς που άφησαν ιστορία στον κινηματογράφο, αλλά και την περίοδο της παντοκρατορίας της βιντεοκασέτας.