Η Irina Shayk έχει τον κόσμο στα… πόδια της

Κυριολεκτικά, η 28χρονη σύντροφος του Ronaldo κάνει τους πάντες να μην ξεκολλάνε από τα αψεγάδιαστα πόδια της…
Το καλοκαίρι «γέμισε» τα μάτια των ανδρών με πολλές ημίγυμνες φωτογραφίες της, ποζάροντας μόνο με το μαγιό της, αλλά η Irina Shayk είναι η απόλυτη ανδρική φαντασίωση ακόμα και τώρα που φθινοπώριασε και ο καιρός επιβάλλει να κυκλοφορεί λίγο πιο ντυμένη.

Το φιλί της Liz Hurley του κόστισε 81.000 δολάρια!

Η όμορφη ηθοποιός «δημοπράτησε» το φιλί της για τη στήριξη του Elton John AIDS Foundation στο πλαίσιο ενός  φιλανθρωπικού γκαλά
Ένα φιλί αξίας άνω των 50.000 λιρών ή αλλιώς 81.000 δολαρίων αντάλλαξε με πάθος ο επιχειρηματίας Julian Bharti με την κούκλα ηθοποιό Liz Hurley!

Μία φορά άπιστος, πάντα άπιστος;

Η απιστία δύσκολα συγχωρείται, αλλά άπαξ και το κάνεις μένεις για πάντα με το φόβο ότι θα ξανασυμβεί;

Η ερευνήτρια Κέιλα Ναπ του Πανεπιστημίου του Ντένβερ μας λύνει την απορία και αποκαλύπτει αν και κατά πόσο είναι πιθανό ο σύντροφος που απάτησε και συγχωρέθηκε να παραστρατήσει ξανά!

dailymail.news: Red-dy to party: Stephanie Waring flashes some serious side boob in plunging red dress as she enjoys night out with co-stars

Stephanie Waring sure seems to be making the most of being single while it lasts.
The 36-year-old was spotted enjoying a night out with her pals on Friday at the star-studded Manchester Evening News Diary party.

Rihanna φοράει χαριτωμένο παιδικό φόρεμα και μοιάζει με μια σέξι εκδοχή της Wilma από το The Flintstones

We’re used to seeing Rihanna in overtly sexy ensembles.
So imagine our surprise when we saw the singer wearing this cutesy white baby doll dress.
Fortunately it was very short, so her legs were still on show, but still it’s not what we’re used to.

Splash News

Οι ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ της 79ης ΔΕΘ 2014. Βανδή, Ρουβάς, Πάολα, σφήνα ο Σαββόπουλος και πάει λέγοντας… το λουλουδικό...

Με ένα πλούσιο μουσικό «ψηφιδωτό» θα «ντύσει» φέτος την 79η ΔΕΘ η ΔΕΘ-Helexpo, βάζοντας τη μουσική στο επίκεντρο των εκδηλώσεων αναψυχής της διοργάνωσης. Μια μεγάλη «βεντάλια» θα ανοίξει από τις 6 έως τις 14 Σεπτεμβρίου, για να καλύψει όλες τις μουσικές προτιμήσεις και όλες τις ηλικίες και να ξεσηκώσει το κοινό που θα επισκεφθεί την έκθεση.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ > ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ: 15 αστέρια που θα δώσουν νέα πνοή στο σινεμά

Δεκαπέντε πρόσωπα -από την Αντζελίνα Τζολί έως τον Ιθαν Χοκ- που θα μονοπωλήσουν την κινηματογραφική δημοσιότητα μέσα από τις ταινίες τους παρουσιάζονται παρακάτω ως τα πιο «δυνατά χαρτιά» της νέας σεζόν.
15 αστέρια που θα δώσουν νέα πνοή στο σινεμά Επιστροφές, εκπλήξεις, μεγάλες και μικρές παραγωγές, από όλα έχει το χειμερινό πρόγραμμα του 2014.

Τσίπρας από το Κόμο: Η «καταστρόικα» πρέπει να τελειώσει * Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα σε διεθνές συνέδριο στην Ιταλία Βίντεο.

Σύντομα θα είμαστε η πολιτική δύναμη που θα κυβερνά την Ελλάδα, είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Στασιμότητα, αποπληθωρισμός και η διατήρηση των συσσωρευμένων δημόσιων και ιδιωτικών χρεών είναι τα τρία βασικά προβλήματα που παραμένουν άλυτα, σημείωσε
Το πρωί του Σαββάτου μίλησε στο οικονομικό Φόρουμ του Ιδρύματος Αμπροζέττι στο Κόμο της Ιταλίας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Σαμαράς: Μειώσεις φόρων, αύξηση δόσεων και οδικός χάρτης για την Ελλάδα του 2021

Μείωση 30% του φόρου στο πετρέλαιο, περισσότερες δόσεις για τα χρέη προς το Δημόσιο και τα Ταμεία, μείωση της εισφοράς αλληλεγγύης και σταδιακή ελάφρυνση του ΕΝΦΙΑ – Τι εξήγγειλε για τους ενστόλους - Αποκάλυψε πως σε λίγους μήνες θα υπάρξει επίσημη διαβεβαίωση για τη βιωσιμότητα του χρέους.

O εκατομμυριούχος Λάρι Γκλέιζερ έχασε τη ζωή του από τη συντριβή αεροσκάφους στη Τζαμάικα

Μαζί με τον πρόεδρο της  εταιρείας κτηματομεσιτικώνBuckingham Properties ήταν η γυναίκα του Τζέιν - Δύο αμερικανικά F-15 που το συνόδευαν είπαν πως είδαν σημάδια πάγου στα παράθυρα της καμπίνας 
Βορειανατολικά της Τζαμαίκα ήταν το τελευταίο ίχνος στα ραντάρ του μικρού αεροπλάνου που πετούσε ακυβέρνητο για κάποια ώρα το βράδυ της Παρασκευής σημαίνοντας συναγερμό στις αμερικανικές αρχές.