Video-World-News-Reuters:Marathon bomb suspect eludes police, hunt shuts Boston down

(Reuters) - Black Hawk helicopters and heavily armed police descended on a Boston suburb Friday in a massive search for an ethnic Chechen suspected in the Boston Marathon bombings, hours after his brother was killed by police in a late-night shootout.

RussiaToday-Video-News:America Alarm: Boston Bombing: Emotional interview of Ruslan Tsarni, Tsarnaev brothers' uncle

The tragedy in Texas has highlighted risk management failures in the U.S. - and raised concerns over ageing infrastructure as RT discussed with New York correspondent Marina Portnaya, who's been reporting on a tough week for America.

Eίδήσεις,Ελλάδα.World. Συνελήφθησαν οι τρεις πιστολέρο της Μανωλάδας-ΒΡΕΘΗΚΕ ΟΠΛΟ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΣΕ ΘΑΜΝΟΥΣ

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται πλέον οι τρεις επιστάτες, 21, 27 και 39 ετών, που το βράδυ της Τετάρτης άνοιξαν πυρ εναντίον μεταναστών - εργατών στις καλλιέργειες φράουλας, τραυματίζοντας περίπου 30 από αυτούς, επειδή τόλμησαν να ζητήσουν τα δεδουλευμένα έξι μηνών.

Νεκρός ο ένας από τους δύο ύποπτους βομβιστές της Βοστόνης – Σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση

Δυνάμεις της ομοσπονδιακής, της τοπικής αστυνομίας και το FBI συνεχίζουν την επιχείρηση στα περίχωρα της Βοστόνης για τη σύλληψη του “υπόπτου Νο. 2”, αυτού με το άσπρο καπέλο, για τις βομβιστικές επιθέσεις στον Μαραθώνιο της πόλης.

Miles de personas se manifiestan en Argentina contra la reforma judicial

Πολλοί Αργεντινοί βγήκαν στους δρόμους των μεγάλων πόλεων για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για κάποια μέτρα της κυβέρνησης τις προέδρου Cristina Fernandez de Kirchner.

Video-News-Whitehouse:President Obama Speaks at an Interfaith Prayer Service in Boston

President Obama delivers remarks at "Healing Our City: An Interfaith Service" dedicated to those who were gravely wounded or killed in Monday's bombing near the finish line of the Boston Marathon. April 18, 2013.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 60-70 «Λύγισε» από την πίεση, «πνίγηκε» στη ζώνη! (vds)

Mπορεί να θεωρείται αντι-μπασκετικό, μπορεί να θεωρείται ανορθόδοξο, αλλά το παράλογο είναι αυτό που φέρνει την σειρά στο 2-2 και αφαιρεί από τον Παναθηναϊκό το πλεονέκτημα και μειώνει τις ελπίδες του για φάιναλ φορ. Πλέον, την Πέμπτη στην Ισπανία, οι «πράσινοι» θα διεκδικήσουν ό,τι τους αναλογεί, γνωρίζοντας βεβαίως πως οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 6-2 «Ερυθρόλευκο»... εξάσφαιρο! (vds)

Το αγωνιστικό «ξέσπασμα» που έψαχνε ο Ολυμπιακός, ως «βάλσαμο» για τις τελευταίες κακές εμφανίσεις του, ήρθε. Εστω και με καθυστέρηση 45λεπτών.

Οι πρωταθλητές συνέτριψαν 6-2 τον Πανθρακικό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό Κυπέλλου και ουσιαστικά εξασφάλισαν την πρόκριση στον τελικό, μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς της μεθεπόμενης Κυριακής (28/4).

Χτενίζουν όλο το λεκανοπέδιο για τους αδίστακτες δραπέτες των Τρικάλων - Άνοιξαν πυρ στη Μάντρα - Ήθελαν να σκοτώσουν τους αστυνομικούς της ΔΙΑΣ

Η ανταλλαγή πυροβολισμών έγινε στην περιοχή της Μάντρας Αττικής
- Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ προσπάθησαν να κάνουν ελέγχο στο λευκό αυτοκίνητο μάρκας Citroen
- Υπάρχουν υποψίες ότι οι τρεις δράστες μέσα στο αυτοκίνητο είναι οι δραπέτες των Τρικάλων..

ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΝΤΙ ΚΑΠΡΙΟ Δείτε γιατί δεν στεριώνει σε μία σχέση

Η αλήθεια είναι πως είναι από τους σταρ του Χόλιγουντ, που αλλάζουν τις συντρόφους τους σαν τα πουκάμισα, με ιδιαίτερη αδυναμία στα μοντέλα. Εδώ και σχεδόν έξι μήνες ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο..

Η Gwyneth Paltrow πρώτη πιο μισητή celebrity του Hollywood και οι άλλοι 19 της λίστας

Αυτοί είναι οι 20 most hated celebrities στην μουσική, την τηλεόραση, αλλά και τον κινηματογράφο. Πρώτη η αλαζονική Gwyneth Paltrow, δεύτερη η άπιστη Kristen Stewart και τρίτη η ντίβα..
Jennifer Lopez.Μπορεί να είναι η δίαιτα που ακλολουθεί ή οι φήμες ότι είναι κακή μητέρα, η Gwyneth Paltrow πάντως κέρδισε έναν τίτλο που δεν διεκδίκησε ποτέ και σίγουρα δεν θα τον χαρεί ποτέ.

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή καταδίκασε την ΑΕΚ για τα επεισόδια στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

Μείον τρεις βαθμοί φέτος, μείον δύο την επόμενη σεζόν. Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε την παρακάτω απόφαση στο πλαίσιο των συναντήσεων της 29ης Αγωνιστικής..

Σαββίδης: «Πρωτάθλημα, κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ»

Πρωτάθλημα, κύπελλο αλλά και Τσάμπιονς Λιγκ θέλει να κατακτήσει με τον ΠΑΟΚ ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλλου Ιβάν Σαββίδης όπως είπε στο περιθώριο των εγκαινίων της επαναλειτουργίας του ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, «Μακεδονία Παλλάς».