Η ροκ εμφάνισης της 70χρονης χήρας του Έλβις Η Πρισίλα Πρίσλεϊ, μοιάζει αγέραστη

Κάποτε, είχε παντρευτεί τον βασιλιά του Rock ‘n’ Roll, Έλβις Πρίσλεϊ. Η Πρισίλα Πρίσλεϊ, συνεχίζει πάντως το ροκ παρελθόν της, με μια εμφάνιση που προκάλεσε αίσθηση-ίσως γιατί αν και διανύει την έβδομη δεκαετία της ζωής της, μοιάζει μακριά από την ηλικία της. Κι όμως, η ηθοποιός και επιχειρηματίας, διαθέτει την εμφάνιση μιας, μετά βίας, 60ρας…

Ana Cheri * Η πληθωρική μελαχρινή με τους εκατομμύρια followers

Η Ana Cheri δεν είναι η κλασική bimbo που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στο Instagram. Μεγάλωσε με υπερήρωες και όχι με κούκλες, με τα εξωτικά της χαρακτηριστικά να της χαρίζουν μία επιτυχημένη καριέρα μοντέλου.

Ραχόι: Αν χάσουμε στις εκλογές, παραιτούμαι!

Ο συντηρητικός πρωθυπουργός της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόι δήλωσε σήμερα ότι δεν θα επιδιώξει να παραμείνει στον θώκο εάν το Λαϊκό Κόμμα (PP) δεν συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους στις γενικές εκλογές οι οποίες θα διεξαχθούν τον Δεκέμβριο στη χώρα αυτή.
«Εάν το κόμμα μου δεν κερδίσει τις περισσότερες ψήφους, δεν θα προσπαθήσω να παραμείνω πρωθυπουργός», είπε ο Ραχόι

Πρώτος ο ΣΚΑΙ στην παραβίαση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας Έρευνα ΕΚΠΑ

Συστηματική παραβίαση του Κώδικα Δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης διαπιστώνει έρευνα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστήμιου Αθηνών που δημοσιοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη. «Πρωταθλητής» στη μη τήρηση της δεοντολογίας αναδεικνύεται ο ΣΚΑΙ καθώς έχει προβεί στις περισσότερες καταπατήσεις των κανόνων.

Μέρκελ σε Τσίπρα: Είσαι ευτυχής, Αλέξη;

H συμφωνία 17 σημείων, που υιοθετήθηκε στην έκτακτη σύνοδο κορυφής 10 χωρών-μελών της ΕΕ και άλλων κρατών της ανατολικής Ευρώπης είχε ως στόχο τον συντονισμένο έλεγχο της προσφυγικής ροής εν όψει μάλιστα του χειμώνα.

Αλλά η ατμόσφαιρα στην ΕΕ είναι τόσο δραματική που, όπως σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα Die Welt και σύμφωνα με δημοσίευμα της Deutsche Welle 

«Ο παππούς μου ο Τίτο δεν θα επέμενε στο όνομα Μακεδονία»

Η Σβετλάνα Μπροζ, εγγονή του Τίτο ― κόρη του γιου του Ζάρκο ― καρδιολόγος στο επάγγελμα, έχει αφιερωθεί εδώ και χρόνια στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Έχει ιδρύσει τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση Gariwo (Gardens of Righteous Worlwide), στόχος της οποίας είναι να διδάξει στους νέους ανθρώπους την αξία του πολιτικού θάρρους (civil courage).

Ρομποτικό ανθρωποειδές δια χειρός 15χρονου Καβαλιώτη

Ο 15χρονος μαθητής της Α” Λυκείου Δημήτρης Χατζής, είναι ο νεότερος κατασκευαστής ρομποτικού ανθρωποειδούς ανοικτού κώδικα, με ανθρώπινες διαστάσεις και εξ ολοκλήρου εκτυπωμένου από αυτοσχέδιο τρισδιάστατο εκτυπωτή. Το όνομά του συμπεριλαμβάνεται πλέον στη «λίστα» με τους έξι κατασκευαστές, που έχουν συναρμολογήσει και λειτουργήσει το συγκεκριμένο ρομπότ στον κόσμο.

Ένας κωμικός, ο 46χρονος Τζίμι Μοράλες, κέρδισε τις προεδρικές εκλογές στη Γουατεμάλα

Ο Τζίμι Μοράλες, ένας πρώην κωμικός ηθοποιός της τηλεόρασης ο οποίος δεν κατείχε ποτέ δημόσιο αξίωμα, κέρδισε τις χθεσινές προεδρικές εκλογές στη Γουατεμάλα, επωφελούμενος από τη δημόσια οργή που προκάλεσε ένα σκάνδαλο διαφθοράς το οποίο βάθυνε τη δυσπιστία των ψηφοφόρων στο πολιτικό κατεστημένο.

Αργεντινή: Στον δεύτερο γύρο θα κριθεί ο νικητής των προεδρικών εκλογών

Και δεύτερος γύρος, για πρώτη φορά στην ιστορία των προεδρικών εκλογών στην Αργεντινή, θα χρειαστεί προκειμένου να κριθεί η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ντανιέλ Σκιόλι, τον υποψήφιο της κεντροαριστεράς τον οποίο υποστηρίζει η απερχόμενη πρόεδρος Κριστίνα Κίρτσνερ, και τον συντηρητικό δήμαρχο του Μπουένος Άιρες Μαουρίσιο Μάκρι.

Bartini-57: Το Σοβιετικό βομβαρδιστικό είχε σχεδιαστεί ώστε να προσθαλασσώνεται και να ανεφοδιάζεται από υποβρύχιο

Την δεκαετία του '50 οι Σοβιετικοί προσπάθησαν να ξεγελάσουν τους Αμερικανούς υποστηρίζοντας ότι είχαν αναπτύξει ένα βομβαρδιστικό μεγάλης ακτίνας δράσης, που ήταν ικανό να επιτεθεί στις Η.Π.Α.
Οι Σοβιετικοί αναπτύσσοντας το Bartini-57 θα κατάφερναν να διασχίσουν τον Ατλαντικό και να βομβαρδίσουν τις ακτές των Η.Π.Α.