Πλιάτσικας- Ζουγανέλη: Η συνάντηση του καλοκαιριού!

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ενώνουν τις δυνάμεις τους φέτος το καλοκαίρι και θα συναντήσουν μαζί, τους φίλους τους σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο..

Σέξι φωτογράφηση πριν γίνει μαμά Αν και έγκυος... «κόβει» την ανάσα η Adriana Lima!

Και ενώ βρίσκεται στην αρχή της δεύτερης εγκυμοσύνης της, η Adriana Lima ποζάρει με μαγιό και «κόβει» την ανάσα. Η Βραζιλιάνα καλλονή και άγγελος της..

India Reynolds: Η χαρά του γείτονα!

Της αρέσει να φωτογραφίζεται τόπλες και από ότι φαίνεται το απολαμβάνει. Ο λόγος για τη 19χρονη Βρετανίδα η οποία India Reynolds..

Νέο αιματηρό επεισόδιο Ένοπλος άνοιξε πυρ σε κολέγιο στην Καλιφόρνια!

Ένας ένοπλος άνοιξε πυρ σε ιδιωτικό κολέγιο απόψε στο Όκλαντ της Καλιφόρνιας..

Reuters Σεισμική δόνηση 6,3 Ρίχτερ στο Μεξικό

Σεισμική δόνηση μεγάθους 6,3 Ρίχτερ..

Η σέξι ηθοποιός στο βρετανικό FHM Το νέο «χτύπημα» της Katrina Bowden

Για το περιοδικό FHM της Βρετανίας φωτογραφήθηκε η σέξι ηθοποιός και μοντέλο Katrina Bowden..

Κολάζει… μέχρι και Άγιο η Abbey Crouch!

Πώς να μην δώσεις σημασία σε ένα τέτοιο θεϊκό κορμί που χαίρεται τον ήλιο και παίρνει σέξι πόζες μέσα σε ένα μικροσκοπικό εμπριμέ μπικίνι;

Η σέξι Abbey Crouch προσπαθεί πάντα να στρέψει τα βλέμματα πάνω της και τις περισσότερες φορές το καταφέρνει!..

Πιο μαυρισμένη από ποτέ κόβει την ανάσα… Τα tattoo της Cheryl Cole στους γυμνασμένους γλουτούς της

Η Cheryl Cole επέστρεψε πιο σέξι και ανανεωμένη από ποτέ! Φορώντας ένα τιγρέ σορτσάκι, πολύχρωμενες γόβες και ένα εμπριμέ υπέροχο..

Αργύρης Αγγέλου «Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη...»

Μαζεύει δυνάμεις «Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη...». Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις εξάντλησαν τον ηθοποιό..

Τέλειωσε την πρώτη θεραπεία

Τέλειωσε την πρώτη θεραπεία Μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα στο Ιντερνετ ο Τόμι Ιόμι θέλησε να ενημερώσει τους θαυμαστές του για την πορεία της υγείας του.Μέσα από την προσωπική του..

Ρία Αντωνίου: Η ανάγκη για δουλειά με έφερε στην Ιταλία

Πώς αντέδρασες όταν σου πρότειναν να συμμετάσχεις στο ιταλικό DWTS;
Ημουν στο Μιλάνο για δουλειά και με πήρε τηλέφωνο ο Ηλίας για να μου πει να πάω στη Ρώμη για δοκιμαστικό.

Στο WWE στο Mαϊάμι Πάλεψε με τη γαλανόλευκη η Μενούνος

Η Μαρία Μενούνος στη χθεσινοβραδινή της συμμετοχή στο Μαϊάμι των ΗΠΑ, βγήκε στο ρινγκ φορώντας μπλούζα με την Ελληνική σημαία. Η γοητευτική..

Χάρισε το είναι ευκαιρία! Skateboard με υπογραφή Louis Vuitton

Πλησιάζει το Πάσχα και δεν έχετε βρει ακόμα το κατάλληλο δώρο για το βαφτιστήρι σας που έχει παραμεγαλώσει για λαμπάδα Τζι-Αι-Τζο και αυγό- κούνελο με δώρο έκπληξη; Μην πτοείστε..

Σε βιογραφική παραγωγή Ο Ashton Kutcher είναι ο Steve Jobs

Ο φρεσκοχωρισμένος Ashton Kutcher θα ενσαρκώσει τελικά – σύμφωνα με έγκυρα..

ΟΥΓΓΑΡΙΑ Πρόεδρος στην... αντιγραφή

Χιονοστιβάδα αντιδράσεων κατά του 69χρονου προέδρου της χώρας, μετά την αφαίρεση του διδακτορικού του που ήταν προϊόν λογοκλοπής σε... ποσοστό 80%. Παρά το σκάνδαλο, ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της ξιφασκίας και μέλος της ΔΟΕ εμφανίζεται αποφασισμένος να παραμείνει..

Στη φυλακή τρεις σύζυγοι και δύο κόρες του Μπιν Λάντεν

Στη φωτό ο Μπιν Λάντεν και η νεότερη από τις συζύγους του αρχηγού της Αλ-Κάιντα, η Υεμενίτισσα, Άμαλ Αμπντουλφάταχ. Σε φυλάκιση 45 ημερών για παράνομη διαμονή στη χώρα καταδίκασε σήμερα τις τρεις χήρες του Οσάμα Μπιν Λάντεν και δύο από τις κόρες του η πακιστανική δικαιοσύνη, όπως έγινε γνωστό από το περιβάλλον τους..

Τριάντα χρόνια από τον πόλεμο των Φόκλαντ Ενα κεράκι θα ανάψει στο Εθνικό Πάρκο Μνήμης της Βρετανίας για την 30ή επέτειο από την έναρξη του Πολέμου στα Νησιά Φόκλαντ/Μαλβίνες..

Δεύτερο «χτύπημα» σε συνοικία της Κων/πολης με δύο τραυματίες

 Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν σήμερα από την έκρηξη βόμβας σε εργατική συνοικία της Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το ιδιωτικό πρακτορείο ειδήσεων Ντογάν, λίγες μετά την εξουδετέρωση άλλου εκρηκτικού..

ΓΑΛΛΙΑ Δαγκωτό... Ολάντ θα ψηφίσει ο Σιράκ

Ούτε τα προσχήματα δεν τηρεί πλέον ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Ζακ Σιράκ, ο οποίος δεν χάνει ευκαιρία να επιτεθεί στον Νικολά Σαρκοζί. Παρά το γεγονός ότι οι δύο άνδρες ανήκουν στο ίδιο κόμμα και ο Σαρκοζί υπήρξε υπουργός Εσωτερικών..

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ Κίνημα της Διασποράς για την ανασυγκρότηση της Ελλάδας

Κίνημα της Διασποράς για την ανασυγκρότηση της Ελλάδας Μία κίνηση στη Μελβούρνη με στόχο να συμβάλουν στη σταδιακή ανοικοδόμηση της Ελλάδος δημιούργησαν ομογενείς επιστήμονες, νέοι και νέες της δεύτερης γενιάς.Πρόκειται για την «Ελληνική Δημοκρατική Πρωτοβουλία» για τον Ελληνισμό που στοχεύει..

Διάβημα ΠΑΣΟΚ για απόσυρση της τροπολογίας Βορίδη
Το αίτημα του ΠΑΣΟΚ για απόσυρση της τροπολογίας που αφορά στα
βυτιοφόρα θα μεταφέρει στον υπουργό Μάκη Βορίδη..

ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΝΟ Δεμένα τα πλοία Μ. Τρίτη - Μ.Τετάρτη

Δεμένα τα πλοία Μ. Τρίτη - Μ.Τετάρτη Την κήρυξη 48ωρης πανελλαδικής απεργία για τη Μεγάλη Τρίτη και τη Μεγάλη Τετάρτη σε όλες τις κατηγορίες πλοίων αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή..

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ Προς κάθε κατεύθυνση οι έρευνες για τη γιάφκα της Αρτέμιδας

Το ενδεχόμενο ο οπλισμός που βρέθηκε σήμερα το πρωί στην Αγία Μαρίνα Αρτέμιδας να ανήκει σε λαθρεμπόρους ερευνά η αστυνομία, χωρίς, όμως, να αποκλείει και την εκδοχή να τον είχαν κρύψει «ακραία στοιχεία»..

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ Γραπτό τεστ για τους δημοσίους υπαλλήλους

Γραπτό τεστ για τους δημοσίους υπαλλήλους Μέχρι τα τέλη του έτους όλοι οι εργαζόμενοι θα καθίσουν στα... θρανία για να «βαθμολογηθούν» οι σπουδές, οι ικανότητες, οι ξένες γλώσσες και η πείρα που διαθέτουν. Πόσο «μετράει» κάθε κατηγορία..

Καλύτερη χρήση των κοινοτικών πόρων ζητά η Κομισιόν

Καλύτερη χρήση των κοινοτικών πόρων ζητά η Κομισιόν Tη στήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη σύσταση και λειτουργία στην Ελλάδα Κέντρων παραμονής αλλοδαπών, που δεν δικαιούνται διεθνούς προστασίας και που πρέπει να..

Χορεύοντας τη δύναμη της αγάπης Το Nederlands Dans Theater παρουσιάζει δύο χορογραφίες στο Μέγαρο Μουσικής

Δύο χορογραφίες-πορτρέτα της δύναμης της αγάπης να ενώνει και να σημαδεύει ακόμη και όταν έχει χαθεί παρουσιάζει στις νέες του εμφανίσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (5-8 Απριλίου, Αίθουσα Αλεξάνδρα..

Η Μαρία Φαραντούρη και ο Χρήστος Θηβαίος στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Η κορυφαία ερμηνεύτρια του έντεχνου ελληνικού τραγουδιού και ο ευαίσθητος τροβαδούρος της νεότερης γενιάς αποκαλύπτουν …
τη μουσική τους συγγένεια μέσα από την ερμηνεία κλασικών επιτυχιών τους καθώς και γνωστών ή..

Επετειακή Συναυλία Βυζαντινής και Έντεχνης Ελληνικής Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Τα 20 χρόνια προσφοράς της στη μουσική της Ορθόδοξης Ανατολικής Εκκλησίας και στον Ελληνικό Μουσικό Πολιτισμό γιορτάζει …
η Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Βυζαντινή Χορωδία (Ο.Ε.ΒΥ.Χ.)  πραγματοποιώντας Επετειακή Συναυλία Βυζαντινής και Έντεχνης Ελληνικής Μουσικής με τίτλο ΑΓΓΕΛΩΝ ΗΧΟΙ-ΑΝΘΡΩΠΩΝ..

Τη Μεγάλη Πέμπτη O Λουδοβίκος των Ανωγείων στο θέατρο Άνεσις

Τη Μεγάλη Πέμπτη 12 Απριλίου ο Λουδοβίκος των Ανωγείων θα βρεθεί στο Θέατρο Άνεσις – Ανδρέας Βουτσινάς σε μια κατανυκτικη..