Η «ερημίτισσα» που διαμαρτύρεται πως τα δισεκατομμύρια που κληρονόμησε «είναι βάρος»

Η κληρονόμος της αυτοκρατορίας της BMW και πλουσιότερη γυναίκα της Γερμανίας ισχυρίζεται πως ούτε λίγο ούτε πολύ η ζωή της είναι δυσκολότερη απ’ όσο νομίζουμε.
Το ίδιο πιστεύει μάλιστα και ο αδερφός της Stefan Quandt! Τα δύο αδέλφια κατέχουν σήμερα πάνω από το 40% του ομίλου BMW AG, ξέρουν λοιπόν καλά και από δισεκατομμύρια και από… βάρη.
Η 58χρονη σήμερα Susanne Klatten κληρονόμησε το 19,2% του βαυαρού γίγαντα της αυτοκινητοβιομηχανίας, ως κόρη της τρίτης συζύγου του θρυλικού βιομήχανου Herbert Quandt, του ανθρώπου που εκτόξευσε την BMW στα επιχειρηματικά ύψη.

Η Ania Gadea είναι η… αμαρτία από τη Λατινική Αμερική Το μοντέλο με τις πληθωρικές καμπύλες – Δείτε τις φωτογραφίες

Αν μιλάμε για λατινική εκρηκτικότητα, τότε η Ania Gadea είναι η αποθέωση αυτής. Το πληθωρικό μοντέλο από το Περού που αναστατώνει το ανδρικό κοινό. Η εντυπωσιακή μελαχρινή διαθέτει κάλλη που δεν αφήνουν κανένα άντρα ασυγκίνητο.
Η ίδια γνωρίζει το δυνατό της σημείο και φροντίζει να το αναδεικνύει. Οι φωτογραφίες της που ανεβάζει στο λογαριασμό της στο Instagram είναι η μία πιο σέξι από την άλλη, αναστατώνοντας κάθε φορά τους followers της.

Τζόνι Ντεπ: Αυτή είναι η άγνωστη πρώτη γυναίκα του

Χρόνια πριν την Άμπερ Χερντ και τη Βανέσα Παραντί, ο διάσημος ηθοποιός Τζόνι Ντεπ υπήρξε παντρεμένος με μια άγνωστη γυναίκα, στην οποία ενδεχομένως να οφείλει την καριέρα του. Συγκεκριμένα, ο Ντεπ έχει παντρευτεί δύο φορές και έχει αρραβωνιαστεί ακόμα περισσότερες φορές. Ο δεύτερος γάμος του με την 34χρονη Άμπερ Χερντ έληξε άδοξα, με πλήθος από ντροπιαστικές πληροφορίες και φωτογραφίες να γίνονται πρωτοσέλιδο σε διάφορες σκανδαλοθηρικές εφημερίδες.
Ο ίδιος υπήρξε για χρόνια σύντροφος με τη Βανέσα Παραντί, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά.

Formula 1: «Αέρας» ο Χάμιλτον, άνετη η επικράτησή του στην Ουγγαρία

Ποιος να συγκριθεί μαζί του; Μάλλον κανένας. Ο Λουίς Χάμιλτον σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του και αποδεικνύει κάθε… τρεις και λίγο πως απλά δεν έχει αντίπαλο. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 δεν επηρεάστηκε καθόλου από το βρεγμένο οδόστρωμα και κέρδισε και το Γκραν Πρι της Ουγγαρίας. Μεγάλη προσπάθεια έκανε Μαξ Φερστάπεν όμως ο δαιμονιώδης ρυθμός του Χάμιλτον δεν άφησε περιθώρια ελπίδας για την 1η θέση. Ο Φερστάπεν κέρδισε τη 2η θέση ενώ στην 3η θέση βρέθηκε ο Μπότας που έκανε ένα λάθος στην εκκίνηση και ξεκίνησε πριν σβήσουν τα κόκκινα φώτα.

Βικτόρια Οντίντκοβα: Η Ρωσίδα που ανέβαζει τα ρεκόρ του Λουίς Χάμιλτον [pics]

Η Βίκι Οντίντκοβα φαίνεται να γνωρίζει καλά από Formula 1. H άλλοτε αγαπημένη του Φερνάντο Αλόνσο, φαίνεται να έχει πάρει την καρδιά του Λιούις Χάμιλτον αυτή τη φορά. Ο πιλότο της Formula 1 φέρεται να φλερτάρει επίμονα τη Ρωσίδα και ο οποίος μάχεται για να να ξεχάσει τη Νικόλ Σέρζινγκερ, αλλά μάλλον ανεπιτυχώς. Η 26χρονη καλλονή ισχυρίστηκε πως ο πρωταθλητής της Formula 1 τη φλέρταρε επίμονα πριν από τέσσερα χρόνια αφού χώρισε με τη frontwoman των Pussycat Dolls, έπειτα από οκτώ χρόνια σχέσης.  Η hot μοντέλα παγκοσμίως με τους 4,2 εκατομμύρια followers όμως έχει βάλει τον πρωταθλητή στη friendzone, κάτι που τον έχει πληγώσει ανεπανόρθωτα.

Χρυσή τίγρης: Δείτε φωτογραφίες του μοναδικού ζώου του είδους που είναι ζωντανό [pics]

Στη δημοσιότητα δόθηκαν εικόνες μιας χρυσής τίγρης, που εντοπίστηκε στο εθνικό πάρκο Kaziranga της Ινδίας. Οι εικόνες εντυπωσίασαν την κοινή γνώμη και έγιναν αμέσως viral. Ο λόγος;
Το αιλουροειδές θεωρείται η μόνη χρυσή τίγρης που είναι γνωστό ότι είναι ζωντανή στην Ινδία. Το ζώο «αιχμαλώτισε» στην κάμερά του, ο φωτογράφος άγριας ζωής Mayuresh Hendre. «Στην Ινδία έχουμε επίσης μια χρυσή τίγρη. Αυτή είναι μόνη τεκμηρίωση μιας τέτοιας μεγάλης γάτας κατά τον 21ο αιώνα στον πλανήτη», δήλωσε αξιωματούχος του πάρκου.

Yπουργείο Περιβάλλοντος: Με απόφασή του αποχαρακτηρίζει εκ νέου δασικές εκτάσεις

ή του υπουργού Κωστή Χατζηδάκη. Η απόφαση αυτή αφαιρεί τη δυνατότητα να ολοκληρωθεί το έργο έως το 2021, κάτι για το οποίο έχει δεσμευτεί η Ελλάδα έναντι των θεσμών.
Ως στόχο έχει, με μια σειρά διοικητικών αποφάσεων, να αποχαρακτηριστούν δασικές εκτάσεις από τον δασικό χάρτη ακόμα κι αν αυτές είναι σήμερα δασικές. Μέχρι σήμερα έχει κυρωθεί περίπου το 55% των δασικών χαρτών της χώρας, δηλαδή το 93% όσων είχαν αναρτηθεί, ενώ το υπόλοιπο 7% είναι διάφορες κατηγορίες αντιρρήσεων που δεν έχουν εξεταστεί.

Σύνοδος Κορυφής: Επίθεση Κόντε σε Ρούτε «Κάνεις τον ήρωα στην Ολλανδία αλλά όχι για πολύ»

Σύνοδος Κορυφής: Όπως ανέφερε Ιταλός αξιωματούχος που ήταν παρών στη συνάντηση, ο Κόντε προειδοποίησε τον Ρούτε για το ρίσκο που παίρνει θέλοντας να μπλοκάρει την επίτευξη συμφωνίας για το Ταμείο Ανάκαμψης.
«Μπορεί να είσαι ήρωας στην πατρίδα σου για μερικές ημέρες, αλλά μετά από λίγες εβδομάδες θα θεωρηθείς υπεύθυνος από όλους τους Ευρωπαίους πολίτες που μπλόκαρες μια επαρκή και αποτελεσματική ευρωπαϊκή λύση», φέρεται να είπε ο Ιταλός πρωθυπουργός στον Ολλανδό ομόλογό του.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ερωτευμένος στη Μύκονο [vids & pic] Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την απόδραση του Στέφανου Τσιτσιπά στη Μύκονο.

Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (18/7), ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας βρέθηκε για φαγητό στο KENSHŌ Psarou lounge όπου διασκέδασε μαζί με την παρέα του, στους ρυθμούς της κουβανέζικης live μουσικής. Δίπλα του, όπως θα δείτε, καθόταν μία νεαρή κοπέλα η οποία όπως ήταν φυσικό κέντρισε τα βλέμματα. Η ίδια χαμογελαστή έβλεπε τον Στέφανο Τσιτσιπά να σηκώνεται από τη θέση του και να διασκεδάζει με την ψυχή του.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγραψε στον λογαριασμό του στο Τwitter: «Νομίζω είμαι ερωτευμένος με την Ελλάδα» και όπως φαίνεται

Ολυμπιακός: Εικόνες από τη φιέστα των πρωταθλητών – «Κάηκε» ο Πειραιάς – Λεπτό προς λεπτό τι έγινε

Ολυμπιακός: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πανευτυχής για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έδωσε συγχαρητήρια σε παίκτες και τεχνικό τιμ για την πολύ μεγάλη επιτυχία τους.
Ο Γάλλος στρατηγός Ματιέ Βαλμπουενά ήταν αυτός που υποδέχθηκε τον πρόεδρο του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια...

Ολυμπιακός: Συνέντευξη Πέδρο Μάρτινς με… διευθύνσεις και ονόματα

Ολυμπιακός: Ο 50χρονος Πορτογάλος κόουτς, μίλησε για τα σχέδια και τις επιθυμίες  των Πειραιωτών στην Ευρώπη.
“Ο Ολυμπιακός δεν έχει φτάσει σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Είναι το όνειρό μας. Δεν ξέρω αν είναι εφικτό. Θα έχουμε αποφασιστικότητα και αφοσίωση στον αγωνιστικό χώρο. Στον Ολυμπιακό αξίζει ένας ευρωπαϊκός τίτλος”, τόνισε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει: “Τα όνειρα υπάρχουν για να γίνονται

Μίκαελ Σουμάχερ: Ο Ζαν Τοντ τον συνάντησε και άφησε ελπίδες επιστροφής του

Μίκαελ Σουμάχερ: Ο πρόεδρος της FIA και ο άνθρωπος που μαζί με τον Μίκαελ Σουμάχερ ισχυροποίησαν  τη Ferrari,, Ζαν Τοντ, μίλησε στη «Daily Mail» για τον Μίκαελ Σουμάχερ και την κατάσταση της υγείας του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1 τονίζοντας πως παλεύει για να επανέλθει.

ΣΥΝ-εργασία: Εμπαιγμός με νέα αναβολή πληρωμής των 534 ευρώ του Ιουνίου στο τέλος Ιουλίου

Για τα τέλη του μήνα (και χωρίς καμιά εξήγηση) πάνε οι πληρωμές του… Ιουνίου, που έπρεπε να έχουν γίνει στις 17 Ιουλίου. Η καταβολή της οικονομικής ενίσχυσης του κράτους, δηλαδή η οικονομική ενίσχυση βραχυχρόνιας εργασίας που αντιστοιχεί στο 60% του μισθού που χάνει ο εργαζόμενος λόγω της μείωσης του ωραρίου, επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Ιουλίου. Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με την ΚΥΑ η ενίσχυση αυτή καταβάλλεται «εντός του πρώτου δεκαημέρου κάθε επόμενου μήνα εφαρμογής του Μηχανισμού». Συνεπώς για τον Ιούνιο έπρεπε να καταβληθεί εντός του πρώτου

Ανεμογεννήτριες Τήνος: Με αγωγές κατά των πολιτών απαντά η εταιρεία για το αιολικό πάρκο

Με μία άνευ προηγουμένου κίνηση, η εταιρεία Eνεργειακή Κυκλάδων, η οποία επιχειρεί την εγκατάσταση τριών ανεμογεννητριών στην περιοχή Πράσσα της Τηνου, κατέθεσε αγωγή σε βάρος 100 κατοίκων του νησιού, επιχειρώντας να κάμψει τις αντιδράσεις τοπικής κοινωνίας και να ποινικοποιήσει τις όποιες μελλοντικές αντιδράσεις ενάντια στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, η αγωγή που κατατέθηκε από την Ενεργειακή Κυκλάδων -μία από τις