Τα παραλειπόμενα μιας κρίσιμης ψηφοφορίας...δείχνει τον Γρηγόρη Ψαριανό να...«παίζει» με το παλτό της Ραχήλ Μακρή. Δίπλα ο Πέτρος Τατσόπουλος και ο Μάρκος Μπόλαρης «σκασμένοι» στα γέλια

Η τούμπα, το παλτό της Ραχήλ και τα «πηγαδάκια» - Ποιος πολιτικός αρχηγός μπήκε πρώτος στην αίθουσα της ολομέλειας - Πώς ήταν το κλίμα
Πολλές ήταν οι ενδιαφέρουσες στιγμές μεταξύ των βουλευτών κατά την πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας, όμως η φωτογραφία που σχολιάστηκε περισσότερο ήταν αυτή που δείχνει τον Γρηγόρη Ψαριανό να...

ΚΟΖΑΝΗ - Νέο κόμμα προανήγγειλε ο Γιώργος Παπανδρέου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ μετά την προαναγγελία από τον Γ. Παπανδρέου νέου κόμματος. Μιλώντας στην Κοζάνη το βράδυ της Πέμπτη ο πρώην πρωθυπουργός είπε απηύθυνε έκκληση για κινηματικές διαδικασίες και αυτοοργάνωση από τη βάση.

Βόμβες Πούτιν κατά Ελλάδας για αγωγούς, «Μακεδονία» και «Βόρεια Κύπρο»

Ο κόμβος διανομής φυσικού αερίου στα σύνορα Ελλάδας και Τουρκίας είναι δυνατός, όπως και η διέλευση του αερίου αυτού μέσω της Ελλάδας προς την υπόλοιπη Ευρώπη, όμως ένα τέτοιο σχέδιο, δεν εξαρτάται κυρίως από τη Ρωσία, αλλά από την ΕΕ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, στην καθιερωμένη απολογιστική του συνέντευξη για το πέρας του έτους.

Παγκόσμια ικανοποίηση για την προσέγγιση Κούβας – ΗΠΑ ( picture+video )

Με μεγάλη ικανοποίηση αντέδρασαν οι ηγέτες των χωρών της Λατινικής Αμερικής στην είδηση περί επαναπροσέγγισης Ουάσινγκτον – Αβάνας.
Οι πρόεδροι της Αργεντινής, της Βραζιλίας, του Μεξικού και της Κολομβίας συνεχάρησαν και τις δύο πλευρές για την ιστορική εξέλιξη.

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Βαρυχειμωνιά στην κεντρική Ιαπωνία

Το κάστρο Ναγκόγια στην κεντρική Ιαπωνία, έχει καλυφθεί από χιόνι. Η Μετεωρολογική Υπηρεσία της χώρας κάλεσε τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μετά από τον θάνατο τριών ανθρώπων εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Ολλανδία: Στο εδώλιο για υποκίνηση μίσους ο Βίλντερς


Για «υποκίνηση μίσους» θα δικαστεί ο αντι-ισλαμιστής βουλευτής Γκερτ Βίλντερς, όπως ανακοίνωσε η εισαγγελία της Ολλανδίας.
Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο Ολλανδός πολιτικός τον περασμένο Μάρτιο, όταν ανέφερε πως «θα ήθελε λιγότερους Μαροκινούς» στην Ολλανδία.

Ολλανδία: Πολιτική κρίση στη χώρα, απών από τη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. ο πρωθυπουργός


Ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας Μαρκ Ρούτε θα απουσιάσει από τη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. στις Βρυξέλλες, λόγω της πολιτικής κρίσης η οποία έχει ξεσπάσει στη χώρα του.

Πούτιν: Η Δύση φέρεται σαν αυτοκρατορία προς υποτελείς **«Η Ουκρανία, αν θέλει ειρήνη, να σεβαστεί τις ανατολικές της επαρχίες»

Η Δύση φέρεται ως αυτοκρατορία προς υποτελείς, ανέφερε την Πέμπτη ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν, σε καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου την οποία παραχωρεί πριν το τέλος κάθε έτους.

Δικαστήριο Ε.Ε.: Η Βρετανία δεν μπορεί να ζητεί βίζα από μέλη οικογενειών πολιτών της Ένωσης


Tο ανώτατο δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης γνωστοποίησε στη Μεγάλη Βρετανία πως δεν μπορεί πλέον να ζητεί εκ των προτέρων θεωρήσεις εισόδου (βίζα) από μη πολίτες της Ε.Ε. οι οποίοι είναι μέλη οικογενειών πολιτών της Ε.Ε. και έχουν άδεια διαμονής σε άλλη χώρα της Ένωσης.

Τρόμος με πτήση της American Airlines που έπεσε σε καταιγίδα vds.

Σκηνές πανικού πάνω από τον Ειρηνικό Ωκεανό με αεροσκάφος της American Airlines - Τραυματίστηκαν τέσσερις επιβάτες και ένα μέλος του πληρώτος
Αεροσκάφος Boeing 777-200, που πραγματοποιούσε την πτήση ΑΑ 280 των American Airlines, Σεούλ -Ντάλας, έπεσε σε ισχυρή καταιγίδα πάνω από τον Ειρηνικό Ωκεανό, με αποτέλεσμα πέντε άτομα που δεν φορούσαν ζώνη ασφαλείας να τραυματιστούν (τέσσερις επιβάτες και ένα μέλος του πληρώματος).

Ποια τα ανταλλάγματα στην ιστορική συμφωνία ΗΠΑ-Κούβας;

Η απόφαση της Ουάσινγκτον διχάζει τον αμερικανικό πολιτικό κόσμο - Ο πρώτος Αμερικανός που ήταν φυλακισμένος στην Κούβα επί πέντε χρόνια απολαμβάνει από χτες την ελευθερία του
Ανοιχτό αφήνει ο Λευκός Οίκος το ενδεχόμενο επίσκεψης του Αμερικανού προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα στην Αβάνα μετά την ιστορική απόφαση για άρση του εμπάργκο

Την παράταση του ελληνικού προγράμματος ενέκρινε η γερμανική Βουλή...

Μέρκελ: Πολύ καλύτερες οι προοπτικές στην Ελλάδα απ΄ ό,τι πριν από δύο χρόνια - Σόιμπλε: Στον σωστό δρόμο η Ελλάδα παρά τις δυσκολίες 
Την έγκριση της γερμανικής Βουλής πήρε σήμερα η γερμανική κυβέρνηση στη χορήγηση δίμηνης τεχνικής παράτασης του ελληνικού προγράμματος μέχρι το Φεβρουάριο του 2015.

Συνάντηση με Καμμένο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Πρόωρες εκλογές θα μας οδηγήσουν εκτός ευρώ

«Στο σημείο που έχουν φτάσει τα πράγματα επιβάλλεται να αναζητηθούν ευρύτερες, κατά το δυνατόν, συναινέσεις», σημείωσε 
Ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ και πρώην πρωθυπουργος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δήλωσε ότι στο πλαίσιο της προσπάθειας εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας συνάντησε τον Πανό Καμμένο και του διατύπωσε κατηγορηματικά την άποψη ότι πρόωρες εκλογές