Ποζάρει σαν μοντέλο της Victoria's Secret, γιατί και οι γυναίκες με καμπύλες είναι sexy

Η Tabria Majors είναι ένα plus size μοντέλο από το Brooklyn. Εκείνη - όπως και αρκετά εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο - απέχει αρκετά από τις αναλογίες των "αγγέλων" της Victoria's Secret και αποφάσισε να αποδείξει έμπρακτα ότι αξίζουν και οι γυναίκες με παραπάνω κιλά, λίγο από το sexiness των μοντέλων του brand.

Met Gala: Ανακοινώθηκαν οι οικοδέσποινες του μεγαλύτερου event της μόδας

Τρεις αγαπημένες γυναίκες από τον χώρο της showbiz θα υποδεχτούν τους celebrities στο φετινό Met Gala.
Τον Αύγουστο μάθαμε το θέμα του επόμενου Met Gala, του μεγαλύτερου event της μόδας που έχει καλεσμένους μερικά από τα δημοφιλέστερα ονόματα της μόδας, του κινηματογράφου και της μουσικής.

Τα κέρματα της Φοντάνα ντι Τρέβι δεν θα αποδίδονται πλέον αποκλειστικά στην Caritas

Τα κέρματα που πετούν οι τουρίστες στη Φοντάνα ντι Τρέβι της Ρώμης δεν θα αποδίδονται πλέον αυτομάτως στην Caritas, τον φιλανθρωπικό οργανισμό της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, γράφουν σήμερα οι ιταλικές εφημερίδες.

Ο δήμος της Ρώμης αποφάσισε να ιδρύσει ένα Ταμείο που, από την 1η Απριλίου, θα συλλέγει τα χρήματα από όλα τα σιντριβάνια της Αιώνιας Πόλης, συμπεριλαμβανομένου και του διασημότερου από αυτά, διευκρινίζει η εφημερίδα Il Messaggero.

Από το Καζακστάν η ραδιενέργεια στην Ελλάδα

Λύση στον γρίφο του νέφους ραδιενέργειας που εντοπίστηκε τον Οκτώβριο στην Ελλάδα και σε πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες έδωσαν Γάλλοι επιστήμονες, έπειτα από μελέτη.

Το ραδιενεργό νέφος του στοιχείου ρουθηνίου-106, το οποίο ανιχνεύθηκε στην Ευρώπη -και στην Ελλάδα- από τις αρχές έως τα μέσα Οκτωβρίου περίπου, πιθανότατα προήλθε από κάποιο ατύχημα, εκτίμησαν οι ερευνητές.

ME ΔΗΚΤΙΚΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ ΣΕ ΔΙΚΗ

Τα… απόνερα της παραπομπής σε δίκη των πρωταγωνιστών του σκανδάλου με τους στημένους αγώνες στη Super League συνεχίζουν να αμαυρώνουν την υπόληψη του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σύσσωμος ο ξένος Τύπος έκανε, και συνεχίζει να κάνει, εκτενείς αναφορές επί του θέματος, μετά το βούλευμα που εξέδωσε το Συμβούλιο Εφετών.
Πάντως, οι Άγγλοι έχουν ακόμη έναν λόγο να ενδιαφέρονται για την υπόθεση των στημένων αγώνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αυτός έχει ονοματεπώνυμο: Βαγγέλης Μαρινάκης

Έξαλλη η Άγκυρα με νατοϊκή άσκηση στην Κρήτη

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε στην Τουρκία, για πρώτη μάλιστα φορά, η νατοϊκή άσκηση «Artemis Strike», η οποία διεξήχθη με τη συμμετοχή ελληνικών, αμερικανικών και γερμανικών δυνάμεων στην Κρήτη.

Η άσκηση «Άρτεμις» ολοκληρώθηκε την 9η Νοεμβρίου στο Πεδίο Βολής Κρήτης υπό την ευθύνη της Αμερικανικής Στρατιωτικής Διοίκησης Ευρώπης.

Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ, Η ΜΠΑΡΓΟΥΜΑΝ, Ο ΤΙΓΡΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΩΝ

 Colpo grosso με κύκλωμα κόκας...
Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Μπριζόλα, βραστό, φασόλια, μερίδα, θέμα, ποτό, ωμό, ροζ είναι μερικές μόνο από τις λέξεις-κλειδιά που χρησιμοποιούσαν οι «πελάτες» του κυκλώματος ναρκωτικών, το οποίο είχε αδυναμία στην κόκα και εξαρθρώθηκε στις αρχές Νοεμβρίου από τη Δίωξη Ναρκωτικών Αττικής. 

Σ. Αρναούτογλου: Ραγδαία επιδείνωση του καιρού το Σάββατο (Χάρτης)

Ο Σάκης Αρναούτογλου ο γνωστός μετεωρολόγος προειδοποιεί για ραγδαία επιδείνωση του καιρού το Σάββατο 11 Νοεμβρίου. Σε ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook γράφει:

Το offshore fund και ο Φωκίων Καραβίας

Τον Νοέμβριο του 2012 μία νέα offshore εμφανίστηκε στα αρχεία της δικηγορικής εταιρείας Appleby, από την οποία προήλθε ένα μεγάλο μέρος της διαρροής των Paradise Papers. Το όνομα αυτής της offshore, που λειτουργούσε ως fund επενδυτών ήταν Aloga Ltd - μία επωνυμία εμπνευσμένη από την ελληνική λέξη «άλογα». Σκοπός της, όπως καταγραφόταν στα αρχεία της δικηγορικής εταιρείας, ήταν «να χρησιμοποιεί το εταιρικό κεφάλαιο για την αγορά και την εκπαίδευση αλόγων, για την ανάπτυξη λογισμικού σχετικά με την τοποθέτηση στοιχημάτων σε άλογα, για την πώληση προγνωστικών

Οι offshore του Μιχάλη Ζολώτα που αναστάτωσαν την Κύπρο

Στα τέλη Αυγούστου του 2015, ένα μήνυμα με τίτλο «Hit Escalation», μία ορολογία που χρησιμοποιείται από την Appleby και σχετίζεται με ενδεχόμενα προβλήματα που έχουν εντοπιστεί για πελάτες της, ανταλλάχθηκε μεταξύ υπαλλήλων της δικηγορικής εταιρείας.
Το μήνυμα αφορούσε την Newlead Holdings με έδρα τις Βερμούδες, συμφερόντων του εφοπλιστή Μιχάλη Ζολώτα, ο οποίος έχει εκδοθεί στην Κύπρο για την υπόθεση φερόμενου χρηματισμού του Κεντρικού Τραπεζίτη που δικάζεται αυτή την περίοδο και αντιμετωπίζει κατηγορίες που αφορούν τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.
Αποκαλύψεις από τα Paradise Papers

Το ΚΚΕ «αδειάζει» Κανέλλη στο θέμα Κουφοντίνα

Αδειάζει την βουλευτή Λιάνα Κανέλλη το ΚΚΕ αναφορικά με το θέμα της 48ωρης άδειας που έλαβε ο Δημήτρης Κουφοντίνας.
Η Λιάνα Κανέλλη, μιλώντας χθες το βράδυ στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24, είχε χαρακτηρίσει «βαθιά προβοκατόρικη» την απόφαση για παροχή άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα.
Το ΚΚΕ σε σχετική ανακοίνωσή του, ωστόσο, αναφέρει «το κατοχυρωμένο δικαίωμα στις άδειες κρατουμένων, που προβλέπεται στη σχετική νομοθεσία, είναι αναφαίρετο και πρέπει να γίνεται σεβαστό χωρίς διακρίσεις».

Διονύσης Τεμπονέρας σε Κώστα Μπακογιάννη: Δεν ενοχληθήκατε όταν αποφυλακίστηκε ο δολοφόνος του πατέρα μου

Με μία ανάρτησή του στο Facebook o γιος του Νίκου Τεμπονέρα, που δολοφονήθηκε από τον Γιάννη Καλαμπόκα, απαντάει στην σημερινή συνέντευξη του Κώστα Μπακογιάννη με αφορμή την άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα.
Ο Κώστας Μπακογιάννης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, δήλωσε σοκαρισμένος από την απόφαση για τη χορήγηση άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα. «Είναι ένα σοκ. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα το ζούσα αυτό» είπε.

Γάλλοι βρήκαν την «πηγή» της ραδιενέργειας που ανιχνεύθηκε σε Ελλάδα και Ευρώπη

Λύση στο μυστήριο γύρω από την ανίχνευση ραδιενέργειας σε διάφορες χώρες της Ευρώπης - ανάμεσά τους και η Ελλάδα - έδωσε το ινστιτούτο πυρηνικής ασφάλειας της Γαλλίας (IRSN).
Πιο συγκεκριμένα οι Γάλλοι επιστήμονες «βλέπουν» πίσω από την ανίχνευση ραδιενέργειας σε διάφορες περιοχές της Ευρώπης, πυρηνικό ατύχημα στη Ρωσία ή στο Καζακστάν.
Συγκεκριμένα, το ινστιτούτο πυρηνικής ασφάλειας της Γαλλίας

Εις το όνομα του... Μητροπολίτη, 12.000 ευρώ!

Σάλος έχει ξεσπάσει την Καβάλα καθώς έγινε γνωστό ότι ο δήμος θα ξοδέψει 12.000 ευρώ για την ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανου.
Το Kavala Portal τονίζει ότι το ύψος των δαπανών αυτών εντάχθηκαν στον προϋπολογισμό του 2017 ενώ παρουσιάζει και από που προκύπτουν τα 12.000 ευρώ:
  • Δύο χιλιάδες ευρώ (2.000 €) για: Προμήθεια σταυρού ευλογίας
  • Έξι χιλιάδες ευρώ (6.000 €) για: Παράθεση επίσημου γεύματος διακοσίων ατόμων ....