Όταν ο Barrack Obama τίμησε την Meryl Streep!

Για την Meryln Streep η χθεσινή βραδιά θα πρέπει να ήταν μια από τις πιο σημαντικές της ζωής της καθώς τιμήθηκε για την προσφορά της στις τέχνες από τον..

Τζο Μπάιντεν: «Είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε την Ελλάδα»

Περισσότερη από μία ώρα διήρκησε η συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλιας με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ κ. Τζον Μπάιτεν. Η μεγάλη διάρκεια της..

Στο Ανώτατο Δικαστήριο της Βρετανίας θα κριθεί η υπόθεση Ασάνζ

Βρετανοί δικαστές αποφάσισαν σήμερα ότι η απόφαση σχετικά με την έκδοση ή μη στη Σουηδία του ιδρυτή του WikiLeaks, Τζούλιαν Ασάνζ, θα πρέπει να ληφθεί από το Ανώτατο Δικαστήριο της..

«Απέλυσα έναν μάνατζερ που μου είπε να αδυνατίσω»

Η Jennifer Lopez είναι το hot πρόσωπο του μήνα. Για το μήνα Δεκέμβριο κοσμεί το εξώφυλλο του περιοδικού Glamour αφού «στέφθηκε» από αυτό Γυναίκα του Χρόνου..

Συνελήφθη η Miss USA 2010

Είναι η μόνη Αραβικής καταγωγής Αμερικανή και μουσουλμάνα που κέρδισε τον τίτλο της Miss USA. Η Miss Michigan, Rima Fakih, κατάγεται από τον..

Μια μοναδική συναυλία στις 14 Δεκεμβρίου Αφιέρωμα στον Ιάννη Ξενάκη

Με αφορμή τα δέκα χρόνια από το θάνατο του  Ιάννη Ξενάκη, το dissonArt ensemble, το δυναμικό σύνολο από τη Θεσσαλονίκη, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που..

Βρήκαν φάλαινες στην έρημο!

Μυστήριο περιβάλλει τα απολιθωμένα κουφάρια 75 φαλαινών που βρέθηκαν θαμμένα στην έρημο της Χιλής. Πώς έφτασαν οι φάλαινες σε απόσταση 800-900 μέτρων από την..

Ενα ιστιοπλοϊκό - πύραυλος θα επιχειρήσει να σπάσει όλα τα ρεκόρ ταχύτητας

Στα ανοικτά της Ναμίμπιας στην Αφρική, ένα περίτεχνα φτιαγμένο ιστιοπλοϊκό σκάφος θα επιχειρήσει σύντομα να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ..

Τέλειωσε το «σύντομο καλοκαίρι της αναρχίας» στο Βέλγιο

Βρυξέλλες
Σε συμφωνία κατέληξαν έξι βελγικά κόμματα για το σχηματισμό κυβέρνησης συνασπισμού, βάζοντας τέλος στο παγκόσμιο «ρεκόρ ακυβερνησίας» των 540 ημερών -και ενώ οι Βρυξέλλες δεν έχουν γλιτώσει την..

Jennifer Lopez: Κορμί θανατηφόρο!

Μπορεί να λένε πως η κάμερα προσθέτει κιλά, αυτό όμως φαίνεται πως δεν ισχύει για την Jennifer Lopez που..

Γεώργιος Π. Μαλούχος Η πΓΔΜ θα κληθεί στο ΝΑΤΟ όταν λυθεί το θέμα του ονόματος

Η απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης για το θέμα των Σκοπίων δεν πρόκειται να επηρεάσει τη στάση της Βορειοατλαντικής..

ΝΑΤΟ προς Σκόπια: «Αν δεν λυθεί το πρόβλημα της ονομασίας, δεν πάτε πουθενά…»

Την άποψη πως  η απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου  της Χάγης επί της προσφυγής  των Σκοπίων κατά της Ελλάδας, δεν επηρεάζει και προφανώς δεν..  μπορεί να αλλάξει την απόφαση  των μελών του ΝΑΤΟ..

Όχι, δεν συνέβη στην Ελλάδα, αλλά στην Ιταλία... Υπουργός δάκρυσε, ανακοινώνοντας τα μέτρα λιτότητας!

Δεν άντεξε το βάρος των ίδιων της των εξαγγελιών. Ο λόγος για την υπουργό Κοινωνικών Υποθέσεων της Ιταλίας που ούτε λίγο ούτε πολύ έβαλε τα κλάματα την ώρα που ανακοίνωνε τα μέτρα..

Ελένη Γκασούκα Η γυναίκα που βοήθησε τον Αθερίδη να ξεπεράσει τον αλκοολισμό

Aπόγευμα καθημερινής, περιμένω την Ελένη Γκασούκα με το τσιγάρο κολλημένο στο στόμα έξω από γνωστό στέκι του κέντρου. Φοβάμαι. Πώς να προσεγγίσεις μια γυναίκα που, παρά τη λαμπρή..

Επιβεβαιώνεται το λιώσιμο των παγετώνων στα Ιμαλάια

Νέες επιστημονικές μελέτες για το λιώσιμο των παγετώνων στα Ιμαλάια αποκαλύπτουν τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στην περιοχή αυτή και την πιθανή απειλή για περίπου 1,3 δισ..

Καλύτεροι ηγέτες όσοι έχουν μπάσα φωνή

Οι ψηφοφόροι προτιμούν τους άντρες πολιτικούς με βαθιά φωνή, διότι την εκλαμβάνουν ως ένδειξη κυριαρχικής προσωπικότητας και ηγετικής ικανότητας, αναφέρουν καναδοί ερευνητές..

Να βλέπει το παιδί γυμνούς τους γονείς ή όχι;

Έχουμε έναν γιο 5 ετών και θα θέλαμε να ξέρουμε αν είναι σωστό που μας βλέπει γυμνούς στο σπίτι.
Η σχέση και η εναρμόνισή σας με το δικό σας σώμα, οι..

Οι συνέπειες της φοβίας για το αεροπλάνο

Είμαι άνδρας 36 ετών και λόγω της φύσης της δουλειάς μου ταξιδεύω μιαφορά τον μήνα με το αεροπλάνο στο εξωτερικό. Εδώ και 3 μήνες όμως φοβάμαι ότι θα πεθάνω σε αεροπορικό ατύχημα και παθαίνω κρίσεις πανικού..

H J-Lo… τρέλανε το Περού

Η Jennifer Lopez βρέθηκε στο Περού και δεν γινόταν να μην κάνει για μια ακόμα φορά «πάταγο». Η 42χρονη star κάνει αυτές τις ημέρες..

Σήμερα η κρίσιμη συνάντηση για το μέλλον του ευρώ

Μέρκελ και Σαρκοζί καλούνται να λύσουν τις διαφωνίες εντός του γαλλογερμανικού άξονα, αλλά και να κλείσουν το ρήγμα μεταξύ των δύο ισχυρών χωρών και των υπόλοιπων εταίρων που αρνούνται να βρεθούν προ
Μέρκελ και Σαρκοζί καλούνται να λύσουν τις διαφωνίες εντός του γαλλογερμανικού άξονα, αλλά και να κλείσουν το ρήγμα μεταξύ των δύο ισχυρών χωρών και των υπόλοιπων εταίρων που αρνούνται να βρεθούν προ τετελεσμένων..

Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Τζο Μπάιντεν

Από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια έγινε δεκτός πριν από λίγο ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, ο οποίος επισκέπτεται τη χώρα μας για να εκφράσει, όπως αναμένεται, τη στήριξη των ΗΠΑ στην προσπάθεια που καταβάλλει η Ελλάδα για να βγει από την κρίση.

Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Τζο Μπάιντεν
Ο κ. Μπάιντεν, κατά την πτήση του προς την Αθήνα, όπου έφθασε το απόγευμα της Κυριακής υπογράμμισε την ανάγκη οι ηγέτες της Ευρωζώνης να λάβουν τις κρίσιμες αποφάσεις για την..

Πρώτο ΘΕΜΑ online : Συλλογική απόφαση που ελήφθη ομοφώνως και όχι μονομερής απόφαση της Ελλάδας, η μη ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ τον Απρίλιο του 2008 λέει ο πρόεδρος του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης Χισάσι Οβάντα

Πρώτο ΘΕΜΑ online : Συλλογική απόφαση που ελήφθη ομοφώνως και όχι μονομερής απόφαση της Ελλάδας, η μη ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ τον Απρίλιο του 2008 λέει ο πρόεδρος του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης Χισάσι Οβάντα

Πρώτο ΘΕΜΑ online : Η Ελλάδα δεν δικαιολογείται να εμποδίσει την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ με επιχείρημα ότι -μετά την είσοδό τους στον Οργανισμό- τα Σκόπια θα χρησιμοποιούν το συνταγματικό τους όνομα, σύμφωνα με την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης

Πρώτο ΘΕΜΑ online : Η Ελλάδα δεν δικαιολογείται να εμποδίσει την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ με επιχείρημα ότι -μετά την είσοδό τους στον Οργανισμό- τα Σκόπια θα χρησιμοποιούν το συνταγματικό τους όνομα, σύμφωνα με την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης

«Τρομάζει» τις ΗΠΑ η εξάπλωση της κρίσης χρέους Αποστολή Γκάιτνερ στην Ευρώπη με κωδικό «βρείτε λύση!»

Στην Ευρώπη θα βρίσκεται την επόμενη εβδομάδα, εν όψει των κρίσιμων αποφάσεων για το μέλλον της..

«Κλειδώνουν» το σχέδιο για την επόμενη ημέρα της ΕΕ

Μια πραγματικά κρίσιμη  εβδομάδα για το μέλλον της Ευρωζώνης  και του ευρώ ξεκινά, με τις αγορές, τους αναλυτές, τους Ευρωπαίους..

Ύποπτο εμβόλιο "τρέλανε" τον ανταποκριτή του BBC στην Αθήνα

Ο Malcolm Brabant, ο ανταποκριτής του BBC στην Αθήνα και γνωστός βρετανός πολεμικός ανταποκριτής ζει μια τρομακτική περιπέτεια υγείας μετά..

Στην Αθήνα σήμερα ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Στην Αθ

Στην Αθήνα αναμένεται να φτάσει εντός της ημέρας ο αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών..

Το... κόμμα των μεγιστάνων θέλει δικό του πρόεδρο

Δισεκατομμυριούχοι, όπως ο δήμαρχος της Ν. Υόρκης Μάικλ Μπλούμπεργκ, αμφισβητούν με δηλώσεις και... χρήμα Δημοκρατικούς και Ρεπουμπλικάνους


Μεταξύ των ανθρώπων που χρηματοδοτούν τη μη κυβερνητική οργάνωση «No Labels» είναι και ο ζάπλουτος δήμαρχος της Ν. Υόρκης, Μάικλ Μπλούμπεργκ.
Μεταξύ των ανθρώπων που χρηματοδοτούν τη μη κυβερνητική οργάνωση «No Labels» είναι και ο ζάπλουτος δήμαρχος της Ν. Υόρκης, Μάικλ Μπλούμπεργκ..

Ράπισμα (;) για την Ελλάδα η απόφαση της Χάγης

Μπλόκαρε η Ελλάδα την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ τον Απρίλιο του 2008; Είναι η Ελλάδα που παραβιάζει την ενδιάμεση συμφωνία του 1995 και υποσκάπτει την..

Ο Ομπάμα χαιρετίζει την πρόοδο στις σχέσεις των ΗΠΑ με τη Ρωσία

Στις ρωσοαμερικανικές σχέσεις τα τελευταία δύο χρόνια σημειώθηκε ουσιαστική  πρόοδος,- θεωρεί ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα..

Μεντβέντεφ και Πούτιν... ποντάρουν στα κορίτσια τους

Η Ενιαία Ρωσία θεωρείται σίγουρη νικήτρια, ωστόσο τα ποσοστά της αναμένονται «ψαλιδισμένα» σε σχέση με το 2007. Το ηγετικό δίδυμο ελπίζει ότι ο θηλυκός «στρατός» του κόμματος θα πείσει τους αδιάφορους νέους ψηφοφόρους να συνταχθούν στο πλευρό του

«Αληθινές θαυμάστριες» του Πούτιν και του Μεντβέντεφ δηλώνουν οι καλλίγραμμες κοπέλες που έχουν επιστρατευτεί για να δελεάσουν τους νέους ψηφοφόρους να προσέλθουν στις κάλπες.
«Αληθινές θαυμάστριες» του Πούτιν και του Μεντβέντεφ δηλώνουν οι καλλίγραμμες κοπέλες που..

Καίει καρδιές η εγγονή του Σεβαρντνάντζε

Ανερχόμενο αστέρι της ρωσικής τηλεόρασης, η δυτικοθρεμμένη Σοφία δέχεται τις έντονες πιέσεις των θαυμαστών της για να πολιτευτεί

Η Σοφία Σεβαρντνάντζε μιλάει πέντε γλώσσες και έχει σπουδάσει Μουσική στο Διεθνές Ωδείο του Παρισιού.
Η Σοφία Σεβαρντνάντζε μιλάει πέντε γλώσσες και έχει σπουδάσει Μουσική στο Διεθνές Ωδείο του Παρισιού..

Νίκη, αλλά με απώλειες για Πούτιν δείχνουν τα exit poll

Απώλειες για το κόμμα «Ενωμένη Ρωσία» του Ρώσου πρωθυπουργού, Βλαντιμίρ Πούτιν, έδειξαν τα πρώτα exit poll, στις βουλευτικές εκλογές στη χώρα.

Νίκη, αλλά με απώλειες για Πούτιν δείχνουν τα exit poll
Το κόμμα Ενωμένη Ρωσία φαίνεται να σημειώνει πτώση..

Μεγάλη μείωση των ποσοστών του κόμματος του Πούτιν

Μεγάλη είναι η μείωση των ποσοστών του κυβερνώντος κόμματος «Ενωμένη Ρωσία» του πρωθυπουργού Βλαντιμίρ Πούτιν στις βουλευτικές εκλογές έδειξε exit poll που δόθηκε στη δημοσιότητα..