Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Τζο Μπάιντεν

Από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια έγινε δεκτός πριν από λίγο ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, ο οποίος επισκέπτεται τη χώρα μας για να εκφράσει, όπως αναμένεται, τη στήριξη των ΗΠΑ στην προσπάθεια που καταβάλλει η Ελλάδα για να βγει από την κρίση.

Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Τζο Μπάιντεν
Ο κ. Μπάιντεν, κατά την πτήση του προς την Αθήνα, όπου έφθασε το απόγευμα της Κυριακής υπογράμμισε την ανάγκη οι ηγέτες της Ευρωζώνης να λάβουν τις κρίσιμες αποφάσεις για την..
αντιμετώπιση της κρίσης.
«Νομίζω ότι όσο πιο ξεκάθαρο γίνεται ότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση και πως ο χρόνος τελειώνει, όχι μόνο για την Ευρώπη, αλλά και για τις ΗΠΑ και για τον κόσμο... τόσο πιο πιθανό είναι να ληφθούν οι δύσκολες αποφάσεις» είπε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ.
Σημειώνεται ότι ο κ. Μπάιντεν, τον οποίο υποδέχθηκε χθες στο διεθνές αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος» ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, θα έχει σήμερα στις 12:00 γεύμα εργασίας με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο και στη συνεχεία, διαδοχικές συναντήσεις με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου και με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...