Ο Barack Obama έστειλε το πιο όμορφο μήνυμα στην Michelle για την επέτειό τους

Σε περίπτωση που δεν ήσουν σίγουρη ότι οι Obama είναι το καλύτερο ζευγάρι, δες αυτό το βίντεο.
Η Michelle Obama και ο Barack Obama είναι ένα από τα πιο όμορφα, αξιοζήλευτα και αξιοθαύμαστα ζευγάρια του κόσμου και έχουν αποδείξει πολλές φορές πόσο πολύ αγαπάνε και σέβονται ο ένας τον άλλον.
Το ζευγάρι, πριν λίγες μέρες, έκλεισε 25 χρόνια έγγαμου βίου και φρόντισαν και οι δύο να δηλώσουν δημόσια την αγάπη τους στα social media τους. Πρώτη η Michelle ανέβασε μια φωτογραφία από το γάμο τους για να ευχηθεί στον

Ο αναξιοποίητος πλούτος των ελληνικών ιαματικών πηγών

Η χώρα μας έχει ανεκμετάλλευτο πλούτο με φυσικές ιαματικές πηγές. Εντυπωσιακό είναι ότι σε 752 διαφορετικά γεωγραφικά σημεία αναβλύζουν πηγαία νερά πλούσια σε μεταλλικά στοιχεία. Ωστόσο ο πλούτος αυτός έχει μείνει αναξιοποίητος, καθώς μόνο 109 είναι ενεργοποιημένες και οι 43 είναι αναγνωρισμένες με Φ.Ε.Κ. για θεραπευτικές ενδείξεις και αντενδείξεις. Η Ευρώπη έχει συνολικά 1.400 ανεπτυγμένες λουτροπόλεις, στις οποίες απασχολούνται 750.000 άτομα με ετήσιο τζίρο 45 δισ. ευρώ από τις 180 εκατομμύρια διανυκτερεύσεις.

Το θωρηκτό Αβέρωφ στη Θεσσαλονίκη - Εντυπωσιακές φωτογραφίες από την άφιξη στο λιμάνι

Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσει τον κατάπλου του θωρηκτού Αβέρωφ στη Θεσσαλονίκη σήμερα το πρωί.

Μετά από πολλές δεκαετίες το ιστορικότερο πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού έπλευσε μακριά από την μόνιμη θέση ελλιμενισμού του στην μαρίνα Φλοίσβου στο Τροκαντερό και θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη για έναν μήνα.

Το θρυλικό θωρηκτό Αβέρωφ, έδεσε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, όπου άγημα του Πολεμικού Ναυτικού απέδωσε τιμές.