Tο απόλυτο καλοκαιρινό hit έρχεται από τους Lana Del Rey και The Weeknd

Η Lana Del Rey και Ο The Weeknd ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας παρουσιάζουν το απόλυτο hit του καλοκαιριού.
Δείτε το βίντεο
Ο τραγουδιστής συνεργάστηκε με την ταλαντούχα Lana Del Rey για το τραγούδι Lust For Life που ανήκει στη νέα της δισκογραφική δουλειά. «Πίστευα ότι θα είναι τέλειος γι’ αυτό το τραγούδι. Έδωσε τόσα πολλά σε αυτό» δήλωσε η Lana για τον συνεργάτη της.

Bradley Cooper & Lady Gaga: Αντάλλαξαν καυτά φιλιά στο δρόμο

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μια φωτογραφία που απεικονίζει τον Bradley Cooper και τη Lady Gaga να ανταλλάζουν παθιασμένα φιλιά στο δρόμο.

Όχι ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια δεν είναι ζευγάρι, το συγκεκριμένο στιγμιότυπο είναι από τη νέα ταινία που συμπρωταγωνιστούν «Ένα Αστέρι Γεννιέται» που αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2018.

Η Amber Heard μετα τον Johnny Depp παντρεύεται τον δισεκατομμυριούχο φίλο της

Έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον δισεκατομμυριούχο φίλο της, Elon Musk, φαίνεται να είναι η Amber Heard σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα.
Την είδηση έκανε γνωστή ο πατέρας της ηθοποιού λέγοντας: «Η Αmber και ο Elon βλέπουν πολύ σοβαρά ο ένας τον άλλον. Θα ήθελε πολύ να παντρευτούν.

Child at heart: H Diesel και η Naomi Campbell δημιούργησαν μία ειδική συλλογή για καλό σκοπό

Η Diesel ένωσε τις δυνάμεις της με το super model Naomi Campbell για τη συλλογή ρούχων «Child at heart», αφιερωμένη στην ευημερία των παιδιών σε όλο τον κόσμο.

Τα έσοδα από την καμπάνια θα διατεθούν για την ενίσχυση του ιδρύματος της Naomi Campbell, Fashion for Relief που συνεργάζεται με άλλες ανθρωπιστικές οργανώσεις σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Χάρτης: Με τι έχουν ταυτίσει οι ξένοι την Ελλάδα;

Τι είναι αυτό που πραγματικά σκεφτόμαστε για τις άλλες χώρες του κόσμου; Σε αυτή την ερώτηση έρχεται να δώσει απάντηση η ταξιδιωτική ιστοσελίδα Exeter International.

Με τη βοήθεια της Google δημιούργησε ένα παγκόσμιο χάρτη με τις αντιλήψεις που έχουμε για κάθε χώρα.
Για να το κάνει αυτό, έγραψε στην αναζήτηση «best (και το όνομα της χώρας)» και να καταγράψει τα πρώτα αποτελέσματα που έβγαιναν.

Συγκλονίζουν τα τελευταία «προφητικά» λόγια του Ι. Τζανιδάκη στην οικογένειά του

Συγκλονίζουν οι τελευταίες συνομιλίες που είχε ο υποστράτηγος Ιωάννης Τζανιδάκης με την οικογένειά του, μόλις δύο 24ωρα πριν από τα θάνατό του, από την πτώση του στρατιωτικού ελικοπτέρου τύπου Χιούι στο Σαραντάπορο. 
Όπως μεταδίδει το flashnews.gr, τη Δευτέρα του Πάσχα ο

Συντριβή ελικοπτέρου: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο στον υπολοχαγό Κωνσταντίνο Χατζή (pics)

Φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι είπαν σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο στον άτυχο υπολοχαγό Κωνσταντίνο Χατζή ο οποίος κηδεύτηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στη Φαλάνη της Λάρισας.
Στη θλίψη έχει βυθιστεί ολόκληρη η πόλη της Λάρισας, που θρηνεί το δικό της παιδί, που χάθηκε στο δυστύχημα με το στρατιωτικό ελικόπτερο στο Σαραντάπορο.

Θρήνος στην κηδεία του Δημοσθένη Γούλα – Τραγική φιγούρα η σύζυγός του (εικόνες – video)

Παρουσία της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας τελείται αυτή την ώρα στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Σωτήρος στη Λάρισα η κηδεία του κυβερνήτη του μοιραίου ελικοπτέρου, ταγματάρχη Δημοσθένη Γούλα.

Ο Πάνος Καμμένος στην κηδεία του αδικοχαμένου κυβερνήτη Δ. Γούλα (εικόνες)

Το ύστατο αντίο στον ταγματάρχη Δημοσθένη Γούλα, που έχασε τη ζωή του μετά την πτώση του στρατιωτικού ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο της Ελασόνας, λένε σήμερα συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι.

Σπίρτζης: Μη νοιάζεστε που δεν είχαμε νεκρό το Πάσχα, νοιαστείτε για το μποτιλιάρισμα της εξόδου

Για επικοινωνιακό σόου αντιπολίτευσης και ΜΜΕ μίλησε ο υπουργός Υποδομών «Αν λέγαμε τη σήραγγα “Κώστα Σημίτη”, θα ήταν μια χαρά τα πράγματα» Έκπληκτος δήλωσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Για επικοινωνιακό σόου που επιχειρεί να αποδομήσει το κυβερνητικό έργο και την πορεία ολοκλήρωσης των αυτοκινητοδρόμων κατηγόρησε τη ΝΔ, τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και ΜΜΕ,

Νέα ποινική δίωξη για κακούργημα σε βάρος Σάλλα, Προβόπουλου και Πανταλάκη...Πώς είχε στηθεί το κόλπο

Νέα ποινική δίωξη για κακούργημα στο Μιχάλη Σάλλα, τον άλλοτε «τιμονιέρη» της Τράπεζας Πειραιώς καθώς και τον πρώην Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργου Προβόπουλου και τον πρώην αντιπροέδρο της Τράπεζας Πειραιώς, Θεόδωρου Πανταλάκη άσκησε η Εισαγγελία Οικονομικού Εγκλήματος.

 Αυτό αναφέρει σε αποκλειστικό του δημοσίευμα το documentonews.gr.
.

Οσμή σκανδάλου στη διαδικασία πώλησης της Εθνικής Ασφαλιστικής – Ο υπόγειος ρόλος της Goldman Sachs

Έναν υπόγειο ρόλο φαίνεται να έχει η Goldman Sachs στην πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής την ίδια στιγμή που η όλη διαδικασία του διαγωνισμού που «τρέχει» η Εθνική Τράπεζα αναδίδει οσμή σκανδάλου.
Βαριές ποινικές διώξεις  για το σκάνδαλο της ΠΑΝΓΑΙΑ
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Documento, η κινεζική εταιρία Fosun η οποία φέρεται να έχει εμπλακεί σε διάφορες υποθέσεις διαφθοράς ανά τον κόσμο, φαίνεται πως φέρει ιδιαίτερης εκτίμησης τόσο από τη Goldman Sachs όσο και από την ίδια τη διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας.

Νέα απόφαση βόμβα από την Μέι: Τέλος η ελεύθερη μετακίνηση πολιτών της ΕΕ προς Βρετανία

Τέλος στην ελεύθερη μετακίνηση πολιτών την ΕΕ δεσμεύεται να βάλει η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι ενόψει των πρόωρων εκλογών της 8ης Ιουνίου, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Το δημοσίευμα το οποίο επικαλείται πηγές του Συντηρητικού Κόμματος χωρίς να τις κατονομάζει, αναφέρει πως η πρωθυπουργός θα δεσμευτεί επίσης ότι η χώρα της θα αποσυρθεί από την ενιαία αγορά της ΕΕ και από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Ποιος είναι ο δημοφιλέστερος ηγέτης κράτους στο Instagram

Τους δημοφιλέστερους ηγέτες κρατών στο Instagram παρουσιάζει σε έρευνά της η εταιρία στρατηγικής επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων Burson-Marsteller.

Η εταιρία αναλύει τη δραστηριότητα 325 λογαριασμών Instagram, που ανήκουν σε ηγέτες κρατών, επικεφαλής κυβερνήσεων και υπουργούς Εξωτερικών κατά τη διάρκεια των τελευταίων 12 μηνών, χρησιμοποιώντας συγκεντρωτικά δεδομένα από το εργαλείο CrowdTangle του Facebook.

Αστρονομικό νούμερο: Πόσο αξίζουν μαζί Γιουβέντους, Μονακό, Ατλέντικο και Ρεάλ Μαδρίτης

Η αξία της τελικής τετράδας του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ τουλάχιστον ποδοσφαιρικά, είναι τεράστια. Ταυτόχρονα όμως μαζί της, τεράστια είναι και τα οικονομικά νούμερο των τεσσάρων ομάδων.

Γιουβέντους, Μονακό, Ατλέντικο Μαδρίτης και Ρεάλ Μαδρίτης φτάνουν μαζί τα… 1,914 δισ ευρώ, σύμφωνα με το ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο της Ευρώπης και την γερμανική ιστοσελίδα transfertmarkt.

Πώς στήθηκε η προπαγάνδα για το δήθεν φιάσκο των δρόμων

Κόμματα της αντιπολίτευσης και μερίδα ΜΜΕ επιδόθηκαν τις τελευταίες ημέρες -πριν και μετά το Πάσχα- σ’ ένα κρεσέντο στείρας κριτικής στην κυβέρνηση αναφορικά με τα τμήματα νέων δρόμων ανά την επικράτεια, τα οποία παραδόθηκαν στην κυκλοφορία.

Με αποκορύφωμα τη φαιδρή ανακοίνωση του Ποταμιού που κάλεσε την κυβέρνηση να ζητήσει συγγνώμη για τις ουρές που δημιουργήθηκαν κατά τη μαζική επιστροφή των εκδρομέων τη Δευτέρα του Πάσχα, πολλοί ήταν εκείνοι που