Ρωσία: Εσκαψε σήραγγα 60 μέτρων για να κλέψει... πετρέλαιο από αγωγό!

Ένας Ρώσος, σκάβοντας ακατάπαυστα, κατάφερε να φτιάξει μια σήραγγα και να συνδεθεί με τον πετρελαιαγωγό Ομσκ-Ιρκούτσκ, στη Σιβηρία, απ' όπου πρόλαβε να κλέψει 30 τόνους πετρελαίου πριν τον ανακαλύψουν.

Ανοίγουν αύριο οι τράπεζες στην Κύπρο

Με απόφαση της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου, ανοίγουν αύριο οι κυπριακές τράπεζες, μετά από 12 ημέρες. Το ωράριο λειτουργίας θα είναι από τις 9 το πρωί, ωστόσο για το κοινό θα ανοίξουν από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Ελλάδα: Έσοδα από το πετρέλαιο σε ένα χρόνο

H Ελλάδα είναι πολύ πιθανό του χρόνου να μπορέσει να πουλήσει, τμηματικά, δικαιώματα εκμετάλλευσης οικοπέδων με υδρογονάνθρακες σε πετρελαϊκές εταιρίες. Αυτό τόνισε ο καθηγητής του Γεωλογικού Τμήματος του ΑΠΘ Γρηγόρης Τσόκας σε επιστημονικό συνέδριο που έγινε στη θεσσαλονίκη για τα πετρελαϊκά

Τρίτη φτωχότερη χώρα στην Ε.Ε. η Ελλάδα

Η Βουλγαρία, η Ρουμανία, η Ελλάδα και η Λετονία είναι οι φτωχότερες χώρες ανάμεσα στα 27 κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με συγκριτική έρευνα που πραγματοποίησε το Ινστιτούτο Οικονομίας του Κίελου.

AΠΟΦΥΓΑΜΕ ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ Γ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-Α ΣΑΜΑΡΑΣ-Ν ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ


Σπάνιες φωτογραφίες της Elizabeth Taylor

Μια ενδιαφέρουσα συλλογή από παλιές ασπρόμαυρες φωτογραφίες της Elizabeth Taylor με τις γάτες της δημοσιεύει διαδικτυακό site δείχνοντας τη αγάπη της σταρ στα συμπαθή κατοικίδια.

Kia Soul (2014) picture-video

Το Big Apple, ίσως Αμερικής πιο εμβληματικά μητρόπολη, έχει παίξει τον οικοδεσπότη για την παγκόσμια αποκαλυπτήρια του πιο εμβληματικά mover άνθρωποι Kia Motors », το νέο Soul 2014 όχημα χρησιμότητας των αστικών, στο New 2013 Εμφάνιση York International Auto. Ο σχεδιασμός Soul υπογραφή είναι άμεσα αναγνωρίσιμο ακόμα καλά φρέσκο​​, με περισσότερα

Liberation: «Αλκίνοος Ιωαννίδης, η σίγουρη επένδυση στην Κύπρο»

Μετά την χειμαρρώδη επιστολή του Αλκίνοου Ιωαννίδη προς τους Κυπρίους, η γαλλική Liberation σε μπλογκ της διαδικτυακής έκδοσής της, καταπιάνεται με το «φαινόμενο Ιωαννίδης».

Πλέκοντας το εγκώμιο του καλλιτέχνη, το μπλογκ Trans Eurock Express της γαλλικής εφημερίδας, αναφέρεται στον Ιωαννίδη, ως την «σίγουρη επένδυση στην Κύπρο».

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ 9ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ «Μίλησε» η καρδιά της πρωταθλήτριας! (vds)

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια, Ισπανία συνήλθε άμεσα από την γκέλα ολκής με την Φινλανδία την περασμένη Παρασκευή, επικρατώντας με 1-0 της Γαλλίας εκτός έδρας και πήρε κεφάλι στον όμιλο!

Οι «φούριας ρόχας» που έπαιζαν με την πλάτη στον τοίχο, απέδειξαν ότι έχουν στόφα μεγάλης ομάδας και πήραν το αποτέλεσμα που ήθελαν αφήνοντας τους Γάλλους δεύτερους,

ΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΞ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ Η Γερμανία θέλει να γίνει ο ηγεμόνας της ευρωζώνης

Για τον κίνδυνο η Ευρωπαϊκή Ένωση να καταλήξει να γίνει «γερμανική Ευρώπη» και το ενδεχόμενο η Γερμανία να υποκύψει στον πειρασμό να επωφελείται μονίμως από την ευρωπαϊκή κρίση προειδοποιεί ο υπουργός Εξωτερικών του Λουξεμβούργου Γιαν Άσελμπορν,

«Έφυγαν» καταθέσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων από τις κλειστές τράπεζες στην Κύπρο

Τεράστια ποσά έφυγαν από τις κυπριακές τράπεζες, την ώρα που αυτές ήταν κλειστές, οι πολίτες έκαναν ουρές στα ATM και ο Νίκος Αναστασιάδης ήταν σε διαπραγματεύσεις για να βρεθεί λύση.

ΗΠΑ: Μετανάστης ιδιοκτήτης μπακάλικου κέρδισε 338 εκατ. δολάρια στο λότο!

Ένας μετανάστης από τη Δομινικανή Δημοκρατία που κατοικεί στο Νιου Τζέρσεϊ κέρδισε 338 εκατομμύρια δολάρια στο αμερικανικό λότο, ένα από τα μεγαλύτερα ποσά που έχουν δοθεί ποτέ στην ιστορία του παιχνιδιού.