«Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν μονάχοι» – 8 χρόνια χωρίς την Βίκυ Μοσχολιού Βιντεο.

Ήταν μια από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές του ελληνικού τραγουδιού. Μία αυθεντική λαϊκή φωνή όπως την χαρακτήριζαν όλη. Και μια γυναίκα με τσαγανό και μπρίο. Η Βίκυ Μοσχολιού σημάδεψε το ελληνικό τραγούδι αφήνοντας πίσω της επιτυχίες που θα τραγουδάμε για πολλά χρόνια.

Ελληνίδα κέρδισε 6 εκατ. δολ. στο Λόττο στην Αυστραλία

Ο πρώην σύζυγός της διεκδίκησε χωρίς επιτυχία τα μισά...
Μια Ελληνίδα του Σίδνεϊ κέρδισε έξι εκατομμύρια δολάρια στο Λόττο έξι μήνες μετά από τον χωρισμό της από τον επί 20ετίας σύζυγό της.

Ο 62χρονος προσέφυγε στη δικαιοσύνη και απαιτούσε να του δοθεί το μισό ποσόν δηλαδή τρία εκατομμύρια δολάρια!

Κι άλλος θάνατος από ελεύθερη πτώση στις Άλπεις Video.

Ενας 41χρονος Γάλλος θέλησε να κάνει «wingsuit jump» από μια κορυφή στα 2.041 μέτρα...
Άλλος ένας άνθρωπος σκοτώθηκε χθες το βράδυ στη Γαλλία κάνοντας «wingsuit jump», το extreme σπορ που έχει γίνει «μόδα» φέτος.

Το wingsuit συνδυάζει με συναρπαστικό για τον αθλούμενο τρόπο αιωροπτερισμό και ελεύθερη πτώση επειδή η στολή διαθέτει δύο φτερούγες, αλλά και αλεξίπτωτο, που φρενάρει την πτώση και βοηθά στην ομαλή προσγείωση.

Paris Match Να γιατί η Μόνικα Μπελούτσι είναι το απόλυτο θηλυκό!

Στα 50 της η πανέμορφη ηθοποιός ποζάρει με νόημα τον φακό και τολμά να γίνει αποκαλυπτική
Είναι 50 χρονών και παραμένει κούκλα. Ο λόγος για την Μόνικα Μπελούτσι, η οποία φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Paris Match και για ακόμα μία φορά απέδειξε πως είναι το απόλυτο θηλυκό.

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Δήμητρα Κουζή παρουσίασε το αφιέρωμα- Το ARTE έβαλε την Ελλάδα στο σπίτι των Ευρωπαίων

Ενα μεγάλο αφιέρωμα για την πατρίδα μας μεταδόθηκε την περασμένη εβδομάδα από τον γαλλογερμανικό τηλεοπτικό οργανισμό Arte, ο οποίος εδρεύει στο Στρασβούργο. Εικόνες από την Ελλάδα της κρίσης, ιστορίες Ελλήνων που υποφέρουν στη σκιά των μνημονίων, αφηγήσεις ανθρώπων που αναγκάστηκαν να ξενιτευτούν αλλά και εκείνων που επιμένουν και αναζητούν ένα διαφορετικό μέλλον.

Κεφαλλονιά :ΣΑΡΑ ΤΖΕΣΙΚΑ ΠΑΡΚΕΡ - Λάμψη από Νέα Υόρκη στο γραφικό Φισκάρδο.

Μία από τις μεγαλύτερες σταρ του Χόλιγουντ, που την έχουν λατρέψει εκατομμύρια γυναίκες σε ολόκληρο τον πλανήτη, δηλώνει λάτρης της χώρας μας και επιλέγει σχεδόν κάθε καλοκαίρι τα ελληνικά νησιά για τις διακοπές της.
Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η γνωστή Κάρι Μπράτσο του «Sex and the City», πιστή στο καλοκαιρινό της ραντεβού, βρίσκεται και πάλι στην Ελλάδα μαζί με τον σύζυγό της τον ηθοποιό Μάθιου Μπρόντερικ.

Την αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου» στην Πάφο θέλει η Μόσχα

Επίσημο αίτημα για χρήση της αεροπορικής βάσης "Ανδρέας Παπανδρέου" στην Πάφο υπέβαλε , στη Λευκωσία, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης» η ρωσική κυβέρνηση.

Άοπλος διαδηλωτής δέχεται πυρά από το στρατό - Το video που κάνει το γύρο του κόσμου

Σοκ προκαλεί video που αναρτήθηκε στο YouTube και το οποίο δείχνει έναν άοπλο διαδηλωτή να δέχεται πυροβολισμούς εν ψυχρώ στην πόλη Ισμαϊλια στα βορειοανατολικά της χώρας. Το βίντεο αναρτήθηκε την Παρασκευή από τον λογαριασμό AbdullahShousha με τίτλο «ο στρατός πυροβολεί αθώους διαδηλωτές στην Ισμαϊλια».

Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Να υψώσουμε τείχος απέναντι στις μειώσεις μισθών

Με αφορμή τις αξιώσεις για νέες μειώσεις των μισθών των εμποροϋπαλλήλων της τάξης του 13%, ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας απευθύνεται στους εργαζόμενους στα σούπερ μάρκετ και τα πολυκαταστήματα και με σχετική ανακοίνωσή του τονίζει:

Γαλλία Η κόρη της Μαντόνα μεγάλωσε και ομόρφυνε!

Οι παπαράτσι κυνήγησαν παντού την έφηβη η οποία δεν δίστασε να τους «χαιρετήσει» με άσεμνες χειρονομίες
Η κόρη της Μαντόνα μεγάλωσε και ομόρφυνε επικίνδυνα, όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται η 16χρονη Λούρδη σε παραλία στη Γαλλία.

Η Λούρδη έκανε φέτος διακοπές μαζί με τη μητέρα της, τον σύντροφό της Mαντόνα, τον αδελφό της αλλά και φίλους της και γνώρισε την Ευρώπη.

Η Miss Πορτογαλία 2013 είναι από... τη Μύκονο!

Με ύψος 1,71 η 18χρονη καλλονή που μεγάλωσε στη Λισαβόνα θα εκπροσωπήσει την Πορτογαλία στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος το 2014
Τον τιμητικό τίτλο της «Miss Πορτογαλία 2013» κατάφερε να κερδίσει η μόλις 18 ετών Μυκονιατισσα καλλονή, Κατερίνα Σικινιωτη.

Σάλος με το ομοφυλοφιλικό φιλί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου

Ρίζοβα και Φίροβα περί ου ο λόγος, αντάλλαξαν πάνω στη χαρά τους (ή μήπως όχι;) ένα φιλί στο στόμα μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, αφήνοντας τις συναθλήτριες τους μάλιστα σαστισμένες, όπως και το υπόλοιπο κοινό, να τις κοιτούν με βλέμμα απορίας

Η Alessandra Ambrosio άναψε «φωτιές» στη Μύκονο

Με μικροσκοπικό μπικίνι και γυαλιά σε σχήμα καρδιάς στο νησί των ανέμων το μοντέλο της Victoria's Secret
Το νησί των ανέμων, τη Μύκονο, επέλεξε η Alessandra Ambrosio να κάνει τις διακοπές της, η οποία «ανέβασε» το θερμόμετρο με το μικροσκοπικό της μπικίνι.