Την Κυριακή κάνουμε μια νέα αρχή. Ρένα. Δούρου: «Ας γυρίσουμε όλοι μαζί σελίδα»


 Ένας δύσκολος αλλά κρίσιμος και εποικοδομητικός αγώνας τεσσάρων μηνών φθάνει στο τέλος του. Ένας αγώνας που ήδη απέδωσε καρπούς στον πρώτο γύρο, την περασμένη Κυριακή.

Θανάσης Γιαννόπουλος: Αποχώρηση από τη ΝΔ με καταγγελίες για τον «Σαμαρά και την παρέα του» -Παλιότερα ο σημερινός Πρωθυπουργός μίλαγε για αξίες και άξιους, σήμερα όλα αυτά ξεχάστηκαν

Την αποχώρησή του από τη ΝΔ ανακοίνωσε ο πρώην βουλευτής και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Θανάσης Γιαννόπουλος χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα εναντίον του Αντώνη Σαμαρά και ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Κ. Μπακογιάννη.

Τι δείχνουν οι τελευταίες επτά δημοσκοπήσεις λίγο πριν τις κάλπες

Όλες οι μετρήσεις προβλέπουν πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ με διαφορά από 1% μέχρι 3,6% - Alco, Rass, GPO, MRB και Marc εκτιμούν ότι η ΧΑ θα αναδειχθεί τρίτο κόμμα Πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ στις ευρωεκλογές της Κυριακής καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις του τελευταίου 24ωρου, με διαφορά που κυμαίνεται από 1% (σύμφωνα με το γκάλοπ της GPO) μέχρι το 3,4% (όπως προβλέπει η Alco).

(Reuters) Magnitude 6.4 earthquake strikes off coast of Greece


(Reuters) - An earthquake of 6.4 magnitude struck off the coast of northern Greece on Saturday and was felt as far away as neighboring Turkey and Bulgaria but there were no reports of serious casualties or destruction, police and fire brigade officials said.
The U.S. Geological Survey (USGS) said the quake occurred some 77 km (48 miles) south-southwest of Alexandroupolis, between the islands of Lemnos and Samothrace, at a depth of 10 km (6 miles).
Greek police said the quake had caused minor damage to shops and houses on the two islands.

Ιταλία Μπέπε Γκρίλo: Η Ελλάδα μπορούσε να σωθεί, οι Ευρωπαίοι δεν ήθελαν

Με αναφορές στην Ελλάδα ολοκλήρωσε την προεκλογική του εκστρατεία ο Μπέπε Γκρίλο, τονίζοντας στην ομιλία του ότι οι Ευρωπαίοι μπορούσαν αλλά δεν είχαν τη βούληση να σώσουν την υπερχρεωμένη Ελλάδα
Ο Μπέπε Γκρίλο ολοκλήρωσε την προεκλογική του εκστρατεία στην κατάμεστη πλατεία του Αγίου Ιωάννη, στο κέντρο της Ρώμης.

Champions League: Μια πόλη, δύο ομάδες, ένα τρόπαιο - Στις 21:45 η σέντρα στο Ντα Λουζ - ΡΕΑΛ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ 4-1

H Ρεάλ θέλει να γίνει η μοναδική ομάδα με διψήφιο αριθμό κυπέλλων και η Ατλέτικο θέλει να βγει από τη σκιά της με το πρώτο της τρόπαιο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση
Μια πόλη (η Μαδρίτη), δύο ομάδες (Ρεάλ και Ατλέτικο) και ένα τρόπαιο (Champions League) είναι τα στοιχεία που περιγράφουν συνοπτικά την ιστορία του σημερινού τελικού της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Τσίπρας από Ηράκλειο: Δεν μας αξίζει, οι χορτάτοι να αποφασίζουν πόσο θα πεινάσουν τα παιδιά μας (video)

«Οι εκλογές της Κυριακής είναι δημοψήφισμα για τη ζωή, είναι η ιστορική ευκαιρία που ο ελληνικός λαός δε θα την αφήσει να πάει χαμένη», επισήμανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος για την προεδρία της Κομισιόν με το ΚΕΑ, Αλέξης Τσίπρας από την πλατεία Ελευθερίας, στο Ηράκλειο της Κρήτης, στέλνοντας το ηχηρό μήνυμα «φτάνει πια!».

Αντ. Σαμαράς στο Σύνταγμα : "Εγώ σκίζω τα μνημόνια κάθε μέρα εδώ και δύο χρόνια"

Με επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε την ομιλία του στο Σύνταγμα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς λέγοντας ότι “θέλουν να μας γυρίσουν στο χάος” και διαβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρξουν καινούργια μέτρα και καινούργια μνημόνια.
“Θέλω να απευθυνθώ σε κάθε Έλληνα πατριώτη και κάθε Έλληνα νοικοκύρη: νοικοκυρέψαμε τον τόπο και δεν μας το συγχωρούν. Εμείς προχωράμε και ζητάμε την ψήφο του ελληνικού λαού για τη νέα Ελλάδα. Μην αφήσετε αυτούς που παίζουν με την φωτιά να βάλλουν μπουρλότο. Δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ η απειλή, είναι η αστάθεια που θέλουν να προκαλέσουν. Επί δύο χρόνια στήσαμε την Ελλάδα στα πόδια της και της ανοίξαμε τον δρόμο να αναπτυχθεί. Μόνο ένα ατύχημα μπορεί να την βγάλει από τον δρόμο της. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το ατύχημα που δεν πρέπει να της συμβεί.

Νέα ήττα για το υπουργείο Οικονομικών η απόφαση του Άρειου Πάγου για τις καθαρίστριες

Ο Άρειος Πάγος απέρριψε αίτηση του υπ. Οικονομικών, με την οποία ζητούσε να εκδοθεί προσωρινή διαταγή, που ουσιαστικά θα πάγωνε την εκτέλεση της δικαστικής απόφασης, η οποία διατάσσει την επαναπρόσληψη των καθαριστριών.

Kατέληξε αργά το βράδυ της Παρασκευής σε ηλικία 49 ετών, ο ολυμπιονίκης της πάλης και παράγοντας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Παναγιώτης Ποικιλίδης.

Πέθανε αργά το βράδυ της Παρασκευής σε ηλικία 49 ετών, ο ολυμπιονίκης της πάλης και παράγοντας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Παναγιώτης Ποικιλίδης.
 
Ο Παναγιώτης Ποικιλίδης χειρουργήθηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στην καρδιά καθώς είχε διαγνωστεί ανεύρυσμα αορτής και χθες παρουσίασε επιπλοκές στην υγεία του.